S.T.A.L.K.E.R. 2

hát ez csak ilyen történet írás megint. folyamatosan lehetett küldeni, nekem kb van 1 tonnányi, csak kár hogy 80% oroszul, és nincs kedvem átfordigatni, sok idő lenne.

a lényeg, hogy írod a sztorit, a legjobb megjelenik, és a köv. stalker credits-be is benne lesz a neved.

Ha már történetet boncolgattátok itt néhányan, esetleg lehetne egy olyan főhős is akit kisgyerekként kitelepítettek Pripyatból vagy valamelyik környéki településről, valamelyik kedvenc nagyapja vagy ilyesmi ott maradt (visszatelepült) és 20 év múlva mindenféle rossz álmokat látva visszatérne a zónába hogy kiderítse mi lett elveszett rokonával\szerettével\kutyusával aki mondjuk a végére kiderülne hogy bekerült a közös tudatba az erőműben és telepatikusan küldözgetett neki üzenetet hogy "szabadíts meg a gonosztól lécci -lécci". (bár végiggondolva akár ilyen mod is lehetne a mostani játékhoz)

Amúgy szerintem mocsok dolog lenne Vivendis\Sierrás üzletpolitikát folytatni és komoly pénzekért 2-3 órás kiegészítőket (lásd alant emlegetett HL2 ep1-2-3, vagy BF2 és kiegek) odahajigálni az embereknek, hogy nesze rókabőr, 30 dollár lesz.

De így azért nem lenne jó mert az már nem a zónáról szólna igazán mikor a stalker az valójábna a zónáról szól és nem strelokról.

banderas: Ne haragudj de ilyen gagyi történetet nem is halottam ha ilyen lenne a történet sirva fakadnék. lol2 lol2

de egyáltalán nem illik ide inkább vmi amerikai szar kategóriás mozihoz illik iylen brad pitt-tekel főszerepbe.

Igaza van rascalnak gagyi de én már előtte alkottam róla véleményt.

Nem értitek...nem azon van a lényeg, hogy mekkora a story, szar vagy nem..., azt nehezményezem, hogy egyre jobban csak a fikázás meg az osztás megy a forumon. Én ezzel nem vagyok kibékülve. Mi a farkamért kell leszólni. Lehet, hogy csak 12 éves vagy nem tudom. A sok 1x éves osztja , hogy ejj mennyi mindent láttam már...életemben meg hasonlók. Ez felbasz!

Én nem leszóltam csak megmontam neki a véleményem a sztoriról.
De most ha nem jó akkor nem lehet azt mondani hogy ,jó ez de még nem az igazi'

Jobb mint ha etetnénk a hazugsággal én úgy vagyok vele és szeretem megmondani a véleményem nem pedig sumákolni.

....nem a te kommented baszta fel az agyamat...csak a legújjabb tendencia az, hogy csak a fikázás megy a forumon.

nem is fikazunk mert meg nem latok kis zold dolgokat a forumon :D :D :D :D
felreteve a trefat a tortenet szerintem is eleg gyenge(nem fikazas miatt) egy resze jo egy resze nem jo

Jó előre: nem veszekszem, nem sértődök, senkire sem haragszom!

1.A történetem tényleg hülye ötlet ötlet volt
2. Az egészet nem gondoltam komolyan, igazából ironizáltam egy kicsit 8)
3. Rascalnak és Murdernek igaza van, ha valami nem jó az nem jó, ha fika akkor fika
4. nem gondoltam hogy ilyen hülyeséggel így megbolygatom az Erőt és lejáratom magam az elején
5. kitaláltam egy másik sztorit :twisted: :P :D

Az amerikai elnöki különgép lezuhan a zóna felett, az elnök és a teljes válságstábja az ügyeletes furulyaszakértő gyakornoklánnyal egyetemben eltűnik, akit csak Jack Smith tudna kimenteni, aki egykori különleges hiperkommandós, számítógépes szakember, ex-CIA-s KGB-s kettősügynök, rohamfutár, kazánkovács és nőgyógyász, aki munkájába belecsömörölve a mormon buddhisták között éli békés életét lekvárkapálóként és egy kerékzsibbasztó üzem boldog takarítójaként. Miután az elnök kimentése közben odaveszik a teljes delta force, a fél navy seals, a nemzeti gárda 8 hadosztálya és Chuck Norris is, az alelnök és társai könyörögnek Jacknek, hogy ugyan most az egyszer utoljára még legyen hazafi, utána adóznia se kell és kap ingyen internetet meg kábeltévét, repüljön be egy tengeralattjárón a zónába a "stalker" hadművelet keretében és mentse ki az elnököt. Jack visszautasítja őket, mondván ő felhagyott a gyilkolással való élvezettel, de amikor a zónából küldött bér- sorozat- és orvgyilkos megöli a legjobb barátját, az anyját, a testvérét, összetöri a dédnagyapja urnáját, megmérgezi a kevenc tengerimalacát, darabokra szaggatja a selyempizsamáját és eldugja az Xbox(tm) távirányítóját, bosszút esküszik, és elindul a Zóna felé....

banderas,csak gratulálni tudok,szétröhögtem az agyam az irásodon,igazi humormorzsa volt :D Ebből én leszűrtem hogy te nem 10-en,de megkockcáztatom,nem is 20on éves vagy :!: :?:
Gratula az iráshoz,aki meg nem érti,vagy nem tud olvasni a sorok között azt sajna :|
Remélem lesz még jópár hasonló kommented,mert ez legalább hozott egy kis színt ebbe az egészbe... :D
widra hozzászólására reagálva igaza van,de az hagyján hogy osszák az észt,de ,még akkor sem tudnak hallgatni,amikor pedig igencsak illene.....persze ők már egy "szabad"országba születtek,ahol mindenki elmondhatja a véleményét,sőt megverheti a tanárát is akár :? Az én időmbe a diák kapta a fülest,és csendben befogta.....ÚRISTEN!!!!!!!!!megöregedtem :?: :?: :?: :D :D :D :D :D :D :D

Igazából őket is meg lehet érteni, valaki idejön, felkommentel egy ilyet és nem úgy veszik le ahoy gondolná a hozzászóló, szóval értető a reakciójuk. Én csak annyiban gondoltam komolyan, hogy mi lenne ha egy egykori vagy mostani ott vagy a környéken lakó lenne szereplő, onnantól kezdve az egész egy zagyvaság, ami hülyeség eszembe jutott azt írtam. De azért úgy éreztem meg kéne védenem a becsületemet mielőtt előre leírnak :roll:

Widra":2tvo59yp mondta:
....nem a te kommented baszta fel az agyamat...csak a legújjabb tendencia az, hogy csak a fikázás megy a forumon.
Nem értem mi BASZTA fel az agyadat egyszer irtam le hogy a történet kukába való. Lehet hogy durva volt akkor bocs (banditól:lol: ) csak ez a véleményem. Azt hittem hogy komolyabb a téma cime . Bandi hány éves vagy ha nem haragszol a ?-ért Nem muszáj pontosan leirni csak behatárolni 1-20-ig. Amúgy én 25 vagyok.
Trottyli: Nem értem a hsz-t amit irtál tanár verés meg ilyenek nálatok ez megy? Nálunk körmössel meg fültépéssel jutalmazták a diákokat akkoriba.

Na én ezek után nem igazán merek ehez hozzászólni inkább felvetek egy új témát az biztos nem lezs off :lol:

Szerintetek mikor lesz stalker2?(ha lesz egyáltalán)

Gondolom Veled is volt olyan, hogy elfárdatál aztán amikor tolod a forumot s ott is olvasol furcsa dolgokat, zagyvaságokat, akkor elszakad a cérna...legalábbis nálam. És ne mondd azt,hogy nincsenek "furcsa" HSZ-ek az elmúlt időben a forumon, felhigult eléggé az egész.
rascal":196uczym mondta:
Widra":196uczym mondta:
Nem értem mi BASZTA fel az agyadat egyszer irtam le hogy a történet kukába való. Lehet hogy durva volt akkor bocs (banditól:lol: ) csak ez a véleményem. Azt hittem hogy komolyabb a téma cime . Bandi hány éves vagy ha nem haragszol a ?-ért Nem muszáj pontosan leirni csak behatárolni 1-20-ig. Amúgy én 25 vagyok.
Trottyli: Nem értem a hsz-t amit irtál tanár verés meg ilyenek nálatok ez megy? Nálunk körmössel meg fültépéssel jutalmazták a diákokat akkoriba.

Off -ból van bőven amúgy nekem se tiszta a lelkiismeretem de igyekszek nem off-ni.

ha lesz stalker 2 akkor az max 2010 koryneken lesz sztem bar lehetne elobb is.

a furcsa hsz-ekbe meg van vmi nezzuk meg peldaul stalker.hardwired topikot es mar megis vannak

Vissza
Top Alul