Jó előre: nem veszekszem, nem sértődök, senkire sem haragszom!
1.A történetem tényleg hülye ötlet ötlet volt
2. Az egészet nem gondoltam komolyan, igazából ironizáltam egy kicsit 8)
3. Rascalnak és Murdernek igaza van, ha valami nem jó az nem jó, ha fika akkor fika
4. nem gondoltam hogy ilyen hülyeséggel így megbolygatom az Erőt és lejáratom magam az elején
5. kitaláltam egy másik sztorit :twisted:
Az amerikai elnöki különgép lezuhan a zóna felett, az elnök és a teljes válságstábja az ügyeletes furulyaszakértő gyakornoklánnyal egyetemben eltűnik, akit csak Jack Smith tudna kimenteni, aki egykori különleges hiperkommandós, számítógépes szakember, ex-CIA-s KGB-s kettősügynök, rohamfutár, kazánkovács és nőgyógyász, aki munkájába belecsömörölve a mormon buddhisták között éli békés életét lekvárkapálóként és egy kerékzsibbasztó üzem boldog takarítójaként. Miután az elnök kimentése közben odaveszik a teljes delta force, a fél navy seals, a nemzeti gárda 8 hadosztálya és Chuck Norris is, az alelnök és társai könyörögnek Jacknek, hogy ugyan most az egyszer utoljára még legyen hazafi, utána adóznia se kell és kap ingyen internetet meg kábeltévét, repüljön be egy tengeralattjárón a zónába a "stalker" hadművelet keretében és mentse ki az elnököt. Jack visszautasítja őket, mondván ő felhagyott a gyilkolással való élvezettel, de amikor a zónából küldött bér- sorozat- és orvgyilkos megöli a legjobb barátját, az anyját, a testvérét, összetöri a dédnagyapja urnáját, megmérgezi a kevenc tengerimalacát, darabokra szaggatja a selyempizsamáját és eldugja az Xbox(tm) távirányítóját, bosszút esküszik, és elindul a Zóna felé....