S.T.A.L.K.E.R. 2

jim67

New Member
Csatlakozás
2007.02.21.
Üzenetek
8,126
Reakció pontszám
0
nos itt kibeszélhetjük a még be sem jelentett játékkal kapcsolatos víziókat.....

Szerintem ha jövöre kidobják(stalker2) remélem ütös lesz nem baj az ha egy kicsit bika gép kell hozzá de majd meglátjuk amugy ha valami soket készül általában jolsikerül.

Jim igazad van h eredetileg a stalker nem iylen lett volna viszont ha már így csinálták meg akkor nem hiszem h okos döntés lenne ha a köv rész nem a zónában játszódna mert már a stalker a zónáról szól és már nem számít h eredetileg az oblivion lost miről szólt volna.

Jövőre max bejelentik, minimum 2 év lenne a fejlesztés...

Kizártnak tartom, hogy merőben eltérnének az eddigi tartalomtól.

(topic vándorolt a helyére)

amennyit én tudok, kb ugyanaz a felállás mint a cs-ben, plusz a régi pályák, mint eddig + 3-4 új. viszont ez nem megerősített, sok minden változhat még. majd látjuk...

akkor ha lessz a zónábann fog jáccódni és ha minden igaz jövőre bejelentik (a gsc fórumon van 1 topic
a kövi patch elvárásaival érdemes oda benézni hogy az emberkék mit szeretnének :) )
(Hispan ha megnézed akkor eredetileg a stalker-nak köze sem volt CSernobilhoz lehet nem dimennziófelfedezgetés lett volna de valami hasonló... talán civilizációkat ( egy tavaji gs-ben volt interjú oleggal és ő mondott pár érdekes dologt a játékról )...... és lool milyen könyv ?

Én emlékszem régebben amikor a s.t.a.l.k.e.r- röl csak mondákat szövögettek már akkor arrol volt szo hogy csernobilitörténet lesz még a kutyákra és mutánsokra is kitértek hogy milyen felépitésüek lesznek meg hasonlok. És már akkor volt arrol szo hogy a s.t.a.l.k.e.r-ek mennek a zonába szerencsét probálni mert voltak megbizások relikvia ügyben meg stb.És a katonosag keresztebe akart tenni már akkor a bevándorloknak. A specnaz-rol is szo volt hogy bedobják a játékba. Már akkor azért is fogott meg mert a játéknak van egy kis valoság alapja de csak annyi hogy létezik a zona. De ez elég volt.

jim67: lehet, hogy Oleg mondott ezt-azt, de hogy a könyvhöz (amiről itt a fórumon is kilométereket írtunk) meg a filmhez végül is eléggé ragaszkodtak (ha másban nem, hangulatban), az biztos (de amúgy elég sokmindenben).

Azt nem is említem, hogy a legeslegelső 4 kép már csernobilban volt és már az akkori stalker figurával! rascalnak igaza van.

Erdetileg ténleg semmi köze nem volt a zónához csak később döntöttek úgy h átalakítják a környezetet.
Aztán darabolták szét és innen már ismerős gondolom mindenkinek

jim annyiban igazad van h scifis lett volna bár azt nem tudom h dimenzióváltogatásról lett e volna benne szó

Szerintem ha az eddigi két rész nem a csernobili zónára épült volna és nem ott játszódna valszeg azt se tudnám hogy mi az a stalker. Ahhoz meg hogy a 2. rész versenyképes legyen más játékokkal elég sok újítás kell majd bele (mivel már alapból kb. ugyanazokon a pályákon fogsz játszani több rész óta - ha egyáltalán megmaradnak a Zónánál). De a mostani vassal már biztos nem fogom kipróbálni :) .

Nyilván az egésznek Csernobil meg a Zóna maga adta a hangulatát, ezért nem fogják sehova tenni, max jelentősen áttervezik a meglevő mapokat és bővítik őket. Szerintem ez a legvalószínűbb.

szerintem az a logikus következtetés hogy ha lesz új S.T.A.L.K.E.R akkor majd a CS és a SOC előtt fog játszódni és véleményem szerint az lesz hogy Strelok és csapatával nekünk kell majd be jutni elsőként a zóna szívébe

valamiféle utótörténetet is eltudnák képzelni mert ugye azt nem tudjuk hogy mi történt azután a zónával hogy strelok eljutott a kívánságteljesítőhöz. remélem a multira is jobban rágyúrnak esetleg lekoppincsolhatnák a cod 4 rendszerét kicsit optimizálhatnának a kód-on rakhatnának bele pár járműves pályát is akkor biztos jó lenne .

Annál inkább mert az a igazi vége h szét lövi a a cc-t de az nem azt jelenti h a zóna eltűnt meg ott van amikor beleültetik a gépbe akkor se szűnik meg simán lehetne folytatni és egy jó storyval összekapcsolni az előző 2 résszel.

meg max a 2 rész kiegszítője fogja elmesélni a zóna keletkezését mert az is jó lenne csak most a cs után jobb lenne előre haladni és azután ha jönne 1 flasback rész... :D

:wink:

Engem annyira irritál az a 2 a címben szerintem olyan régimódi hogy beszámozzuk a játékokat sokkal ütősebb lenne csak simán 1 alcímmel

Szerintem manapság pont a számozás ütős. Mindenféle alcímek kusza rendszere nem vezet sehová. Ha egy game-nek csak annyi a címe, hogy XY 2, az azt jelzi, hogy az első volt annyira, jó, hogy ez így önmagában már tiszteletet parancsol.

Szerintem Strelokot hanyagoljuk kicsit, nem muszáj ragaszkodni hozzá :) Igazából a közelebbi jövőbe tett történet azért volna jó, mert

1) nem lesz belőle scifi. Mindenféle ilyen scifis ultramutánsos/szuperfegyveres/repülős próbálkozást eleve el kell vetni.
2) a meglevő terep változhat mégpedig annak függvényében, mennyit megyünk előre az időben. Ez korlátlan lehetőséget jelent amellett, hogy megmaradnak a gyökerek.
3) maximum 10-15 év (vagy még ennél is kevesebb) előre ugrás megengedi, hogy a mostani reális elemeket (fegyverek, felszerelések, atmoszféra) megtartsák, ne legyen belőle scifisz@r illetve kapcsolódjon az előzőekhez.

Ha ésszerű koncepcióban gondolkodnak és értelmes játékot akarnak megint, akkor valami hasonló mentén kell mozogniuk.

Meghát mindenféle képpen a zónát újra misztikussá kellene tenni vagyis újj relytélyek amikre senki se tud magyarázattal szolgálni.
Még jó h eredetileg elvetették a scifiszart de azért szerintem lehetnek benne modernebb fegyverek is de én mindenhez csak kiegészítést raknák.
A pályák ugyan azok lennének mint most csak ugye másak attól függ mennyi idő telik el és sokkal nagyobbra kellene rakni aztán még 5-6 új pálya és már kész is van a helyszín.
pl azt a kikötőt azt belerakhatnák amit a térkép is jelez :D

Szerintem nem lenne unalmas 1-általán ha hangulat maradna meg az idöjárás, nekem nagyon bejött ha még lennének keményebb idöjárási elemek keményebb villámlások vagy akár forgószelek stb az nagyon tutto lenne. Valaki irta hogy csernobil keletkezése is lehetne a következö téma amit a game feldolgoz. Szerintem nagyon jó ötlet pl: fürész pack (film) ott is viszamenöleg mennek a dolgok és szerintem nagyon jo a történet. Jövöbeli részek nem biztos hogy kelenének max. egy fekete juk amit egy hatalmas anomália kitörés okozott az se lenne rossz de nem erre épülne a játék mondjuk lenne egy külédi a kitörésen belüli részt felfedezni mondjuk a limanszki részhez hasonloan . Amugy remélem azért nem atomreaktor kell a követköz részre. Amugy szerintem számozás + szöveg igy lenne jo a következö cim :lol:

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul