S.M.R.T.E.R. Pripyat

Tetszik ez a MOD?

• Igen

Szavazat: 0 0.0%
  • Nem

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Vomi":14kxqu6r mondta:
én csakazt nem értem, hogy mi értelme van csalni a nagyobb ugrással meg a 900 kilóval.. tönkre teszi a játék hangulatát.

Még jó, hogy nem adtak ki örökéletet meg örök muníciót a játékhoz...

Nagyon szívesen, örülök hogy elégedett vagy vele :P
Nem tudom mit nem értesz, elmagyarázzam?

Látom páran ezt is leszedték, a kritika mellet esetleg annyit még el tudnék viselni, hogy működik jó lett vagy miafasz van vele. Akinek meg nem tetszik csinálja meg saját szája íze szerint, de akkor az enyémet le sem kellene tölteni. (eddig 100 felett szedték le) Ha meg ezt használja valaki legalább ne baszogasson hogy miért ilyen. Csak :!: :D

emre, nem akarlak megsérteni, de a stalkernek eredeti hangulatával nyílegyenesen van az a mód amit te össze raktál... nem az adja a hangulatot hogy akkorát ugrasz mint az AVp 2 ben egy predátor, és annyi fegyver cipelsz magadnál mint egy UnrealTournamentben

Tudod az a 100 feletti ember aki letölti az a gyökér idióta FPS mániás idióták akik nem akarnak szenvedi akik áhhh... mind 1 olyan mintha csíttel tolnád a gémet...

a STALKER igazi hangulat akkor nyilvánul meg amikor bele éled magad. és nem akkor amikor 900 kilót cipelsz magaddal...
a lényeg azon van hogy lassan éled az életed tengődsz gyorsan meggazdagodsz, de el is veszíthetsz mindent... stb stb...
Ha most már elkezdtem be is fejezem a mondatot:
A stalker nem 1 játék, a STALKER egy életforma!

Jut is eszembe Vomi, eltudnád küldeni nekem PM be az SGM 1.7 nek a linkjét, meg az angolosítás linket... neki esnék még 1x de nem találom a linket...

Scarecrow: nem sértődök meg olyan könnye, és tulajdonképpen igazatok van. 8)
Meg közben rájöttem, hogy ha valami nem stimmelne a cuccal, akkor nem a súly, meg a full uppgrade miatt piszkálnátok. fogatlan

[mod]Az off-ot jelöld - Tibi[/mod]

Miért, szerinted én az vagyok? :-D

Holnap leírom az első nap történéseit, aztán átküldöm, de mi a mailcímed?

Na, már elkezdtem az első nap történetét, ha azzal végzek, akkor küldöm. Köszönöm, hogy szántok rám időt :-) De ne számítsatok Damien Forrestal (Doom) szintű műre...

Vomi: SGM Braz-hoz tudsz adni linket? Ja az off-ot, meg a betűszínnél kell átállítani.

Menj a Gs- game.com-ra, a Call Of Pripyat fórumba, aztán a mod dowlnoadsba, majd a Sigerous Mod (Rus) topikba. Ott megleled a linkeket.

Szerk.:
Srácok, megkaptátok a küldeményemet?

Nagy a csend srácok... Smrt még ezerrel dolgozik a 0.45-ön, ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy tavasz végén jelenik meg...

Tyú, és tél közepe van... Az durva volna, ha akkor jelenne meg, szerintem jövő ilyenkor.

Vissza
Top Alul