S.M.R.T.E.R. Pripyat

Tetszik ez a MOD?

• Igen

Szavazat: 0 0.0%
  • Nem

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
SMRTER 0.41 - Megöltem Zatonban a Kontrollert (start ponttól nem messze) egy késsel, erre bugtrap...gyakori szokása lesz?

szerk: megöltem megint és szintén bugtrappal dob ki az asztalra. 5 perc játék után találtam egy olyan dolgot amivel elveszi a kedvem a játéktól :D

Nos, én nem szoktam Controllereket késsel ölni, mert nyilván nem lehet, nem tudom, hogy te hogy csinálod.
Igen, néha van 1-2 bugtrap a 41-ben, de remélhetőleg a 45-ben ki lesz gyomlálva.

Te kezdő vagy, vagy mi vagy? Késsel hogyne lehetne Kontrollert ölni. Csak kell közbe nyomogatni a medkit gyorsgombját. Ahányszor így megöltem folyton bugtrappolt, nem 1-2x...Holnap tüzepesebben átnézem, de ha ez ilyen bughalmaz lesz akkor maradok az OL Ultimatenel.. :)

én sosem használok gyorsgombot semmihez. Megöli az atmoszférát. Egyébként nem mondanám, hogy kezdő vagyok. Régóta Stalkerezek.

Vomi ez totális off volt...na mindegy :D:D
Az OL Ultimate meg már megjelent elég rég...tavaly nyáron az RC1-el toltuk :) Nem mai eresztés :) Telepítését bírom, hogy te választhatod ki mit milyenre akarsz :D

SMRTER-hez nincs valami fix vagy valami?

Smrterhez van fix, a gsc game world oldalán, bemész a Call Of Pripyat fórumba, mod downloadsba, és ott megkeresed a Smrter 0.41-et :-)

Azért már toltunk néhány offtopicot, szerintem fel sem tűnik senkinek :-D

Ezt írja a log, miután leölöm a kontrollert...mindenesetre újratelepítem.

FATAL ERROR

[error]Expression : xml_doc.NavigateToNode(path,index)
[error]Function : CUIXmlInit::InitStatic
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrGame\ui\UIXmlInit.cpp
[error]Line : 156
[error]Description : XML node not found
[error]Argument 0 : hud_blood1
[error]Argument 1 : ui\ui_custom_msgs.xml

détdét ápdét: megpróbáltam megölni másvalakiket, erre szinten ugyanez....lehet későn jövök rá, de a vért nem bírja ez :D:D

Igen átírtam...ha nem írtam volna át, akkor valószínűleg semmi bajom nem lenne mert mod nélkül menne a játék.. :D
Viszont megvan a gond is. A magyarítás rosszalkodott.. :) Amikor a képernyőre vér fröccsent akkor dobott ki mindig...ami szóse róla egyébként nagyon idegesítő jelenség...

Nem öli meg...miért ölné meg, ha pár kiírást nem oroszul látok? Mert ennyi erővel az angol is öli az atmoszférát mivel az sem eredeti nyelven van...

ez az sgm... most nem a buggal (amit megjegyzem itt az 1.7ben még nem találtam) meg hanem a retkesül sok küldivel Npc-vel és minden szutyokkal amit a 3 pályába beletuszkoltak... túlontúl sok.... nem hittem valaha is ezt mondom, de ennyi dolog azért nem kell a stalkerbe.... de legalábbis nem 3 pályába.... ez jó lenen a Shocba... a több pályára....

Scare, neked baromira nehéz a kedvedben járni :-D Nem vagy egy kicsit válogatós? :-D
A sok küldetéstől lesz jóféle Rpg hangulata a játéknak. Egyébként szerintem jó ez az SGM 1.7, de a Smrter 0.45 ennél sokkal-sokkal nagyobbat fog robbanni. Az már tényleg full conversation lesz...

Vomi.. ez is bagzik már... pár helyen ki ki fagy... de nem az a bajom hogy sok a küldi és az opció... inkább az hogy csak 3 pálya van ezekre... egy idő után szarrá unod magad rajta...
de amugy meg nem vok válogatós... csak igényes! :D
amugy tetszik... csak nem tudom követni a főszálat... :? :roll:

ajjj.... hülye ez a mód... már egyre több a hiba.... többször dob le... meg speciel mondom vigyen a fickó a waste processing (szennyvíz tisztítóhoz) erre ott maradok hud és szabad mozgás nélköl mellette... és nem ugrik... be buggolt... menűbe se akart vissza lépni... kilépek, erre mikor újra beléptem, és indítanám... hát édes anyukádat!.... hangoztattam....
az első 5 mentés behalt, hát mondok akkor csezzd meg!

Vissza
Top Alul