S.M.R.T.E.R. Pripyat

Tetszik ez a MOD?

• Igen

Szavazat: 0 0.0%
  • Nem

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
hát én nem bírom használhatóvá tenni ezt a modot :D
Teljesen új, frissen telepített játékra felraktam az alap modot, az options packeket, és a fixeket is, de új játék inditásnál exe hibát észlel. Fura mert régebben már egyszer már felraktam, és elindult, igaz akkor meg nem engedte lejjebb venni directx10-ről mert akkor crachelt be... :D ti is felraktatok minden extra cuccot hozzá, vagy csak az alap modot?

Peterka, csak az alap modot tedd fel. nekem sem indul el a sok + szarral. Egyvalamivel jó volt, amikor a fegyvereknél javítja a célkereszteket meg a távcsöveket. De tedd csak fel az alap modot :-)

Nekem nincs gondom a grafikai beállításokkal, Enchanced módban tolom, szépen megy. Jó, néha beakad, de az a motor hibája.

Előbb olvastam egy helyen, hogy trilógia lesz a Stalker 2. Majd meglátjuk 2012-ben.

Addig is a Smrter 0.45 lesz a Stalker 2 :-)

Na de mikor? Mikor lesz már S.M.R.T.R. 0.45? Egyébként ki az az smrt? Plusz: tudtok olyan helyet, ahol nagyobb mennyiségű Stalkertörténet van?

Smrt az a fickó, aki a Smrter modokat készíti. Nem tudom, hogy mikor jelenik meg a 0.45-ös verzió, nagyon remélem, hogy még ebben az évben!

a korábbi hozzászólásomon annyit változtatnék, hogy a creek beli pálya, a kezdeti részén (midsummer) illetve még a térkép bal sarka felé (kopachi) az, amerre egészen játszható, a többi részen kb élvezhetetlenül szaggat. zaton és pripyat viszont különösebb akadozgatások nélkül megy...
(úgyhogy két lehetőségem marad... vagy szervezek "stalker" airsoft játékot, vagy a dragunov project után, gyűjtök számítógépre....)

Vomi: a 0.45-ben lesz lehetőség mutánsalktarészek gyűjtésére és eladására, mint a SoC-ban meg a CS pár modjában?

Sajnos nem lesz rá lehetőség.

Viszont úgy néz ki, hogy miután megcsináltad a fő szálat, újra lesznek frakcióháborúk.
Boldog lennék, ha újra a Duty sorait erősíthetném ^^

Te Dutys vagy? Azok el akarják pusztítani a Zónát! Meg kollaborálnak a hadsereggel! Nekem úgy összességében a Szabad Stalkerek (nem a Freedomosok!) a legszimpatikusbbak.

ha jól tudom, a Duty nem elakarja pusztítani a Zónát, csak kontrollálni. Mellesleg nem a hadsereggel kooperálnak, hanem a tudósokkal. :-)

A Freedom meg langyik gyülekezete. A Lonereket én is csipázom :-)

Mellesleg úgy érzem, elég hosszú még az út a 0.45 megjelenéséig :-(

Srácok, Smrtr options packel meg lehet csinálni, hogy együtt működjön az Smrtr a Vehicles for Coppal?
PrOD1G7: hol van ilyen topic?

Srácok, találtam egy ilyen nagy, mesterlövészpuskára szerelhető távcsövet, de eleddig egyik fegyverre se tudtam ráhekkelni. Szóval, van ötletetek, hogy mire tudnám feltenni?

Vomi":3twrk15t mondta:
ha jól tudom, a Duty nem elakarja pusztítani a Zónát, csak kontrollálni. Mellesleg nem a hadsereggel kooperálnak, hanem a tudósokkal. :-)

A Freedom meg langyik gyülekezete. A Lonereket én is csipázom :-)

Mellesleg úgy érzem, elég hosszú még az út a 0.45 megjelenéséig :-(

LOL
a Dutysokat menetből szoktam kiirtani... fanatikus hülyék. Csak 1 fokkal lightosabbak a monolithnál.
(hehe... "friend of freedom" szoktam lenni:D) megjegyzés, a Duty meg akarja gátolni a zóna további terjedését, visszaszorítani, majd elpusztítani azt...

akkor én különc Dutysta vagyok :-) én csak kontrollálni akarom a Zónát. :-) Ja, én meg a freedomosokat szoktam gyakni, gyíkgyékénybeszívottgyomírtók :-D

Vissza
Top Alul