ühüm, élvezhetően fut. Zaton, és Pripyat, mindenféle para nélkül, Creek az már húzósabb, ha vihar van, és éppen a banditák tábora, vagy 500 mutáns (erős túlzással, de amikor nagyonsok npc van egy helyen,) akkor picit belassul, de a nagy szaggatás akkorsem jellemző.
Vomi! a Chimera olyan, mint a snork, az ugrásai elől el lehet lépni oldalirányba. legalábbis én mindig úgy csinálom, amíg nincs Gauss gun-om. Ha meg megszereztem a konzervdobozba zárt apokalipszist, utána akárhogy jöhet... A zombik viszont teljesen jók így, legalábbis szerintem. hangulatos, hogy lelövöd, összeesik, aztán utána pár másodperc után, újra felkel... amikor először futottam bele egy ilyenbe (lekaszáltam a jó kis 74-es kalával egy nagy kupaccal) aztán beszaladtam közéjük...na aztán sorban felkeltek... az para volt, amúgy az elején csak köpködtem a rohangáló monolitosok miatt (a fűrészmalomnál pl.) Viszont ami idegesítő, hogy a dragunov az egyik leg erősebb fegyver a játékban
ha fejbeküldöm vele a Chimera-t akkor azért dögöljönmármeg. A pseudogiant-tal nem tudom hogy vagytok, de zaton oaktree anomáliánál szaladtam bele egybe, 80 shotgunlőszert belepumpáltam, és még 1-2 tárat ak-val, aztán elfogyott a medkit-em, (közeljön, sugároz, plusz most van új ability-je, mert amikor "dobbant" egyet, az a lökéshullám kiveri a kezedből a fegyvert. Mondjuk, akkor még az első próbálkozásaim voltak az új moddal, még a HUD is az volt, ami a modhoz jár, lövésem nem volt, hogy mennyi medkit, és gyógyszer van nálam... Ami idegesítő az, hogy a sugárzás nagyongyorsan veszi le az életed és az, hogy hiába van szarrátuningolt fegyver+ páncéltörő lőszer, vagy shotgunnal közelről pumpálod, megsem érzi. a Chimera kb ugyanez, de azt találd el, mert az még ugrál is. Kettőt már kinyírtam, úgy hogy messze volt, és dragunovval néhány fejlövés (persze az egyesszintű tuning már bennevolt az összes) Köszi az info-t crow, de visszaolvastam a leírást, és rájöttem ,hogy Vomi 0.45-ös leírása megtévesztett, ebben nincs aks74mn-Kobra irányzékkal, csak az aksu (ami a valóságban saiga néven fut...) Plusz megjegyzés/kérdés, titeket nem idegesít az ak/svd/vss távcső?szerintem mindjárt hackelek oda egy rendeset, ami olyan mint a gyári játékban ami volt, mert ez valami gusztustalan.
jah, crow... két partícióm van, egyiken windows 7, a másikon xp
az xp-n van a játék, totálisan le van butítva(a leggyorsabbra van állítva), nincs rajta semmi program (csak a 3 stalker) nincs antivírus, nincs semmi (a hálózati kapcsolata meg le van tiltva) így azért egész jól megy

Cop-nál ha minimumra le van húzva minden, full dinamyc lights-al megy, élvezhetően.