S.M.R.T.E.R. Pripyat

Tetszik ez a MOD?

• Igen

Szavazat: 0 0.0%
  • Nem

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Gerg, ezt az RPK-s dolgot mondd meg Smrtnek, tán rád jobban hallgat majd :-)

Volt a Shochoz az smp 2.4 mod, abban lehetett Yantarnál helikoptert lőni.

Kíváncsi leszek, hogy az új ellenfelek mennyire lesznek erősek, várom már az élőholtakat, remélem Smrt fog még jópárat kidolgozni, csak kéne egy jó modellező :-/
Az meg nem terem minden bokorban :-(

én valami buzierős mesterlövészpuskát akarok majd kipróbálni :-)

Meg mellé valami jóféle sörétest, aztán mehet a hentelés :-) Mondjuk ahogy elnézem az újféle szörnyeket, inkább én leszel hentelve...

Tudtok abban segíteni, hogyan lehet azt megoldani, hogy amikor evakuálnék a helivel, kidob és kijön a bugtrap?

áh... úgyis olyan lesz, amilyenre ő szeretné megcsinálni, majd utána egy kicsit max beletúrkálok a fájlokba:D nekem úgy is megfelel:D WD! passzolok, odáig még nem juttotam a moddal.
Vomi! Nálam a kobrás-gránátvetős-aks74/saiga 20k/svd dragunov/gauss ez volt a bevált fegyverzet az Oblivion lost-ban is... (na jó, ott tettem egy kis kitérőt, az FN FNC és a H&k g36 felé)
amúgy a fegyverlistából a rengeteg ak variáns mellett nekem a holosight-tal szerelt m14ebr, glock18c expert, illetve az USP match sem tűnik rossznak, a holosight-os scarlight sem rossz.... (tavor minek?O.o)
de szerintem úgy lényegében az összeset végigpróbálom:D

a jól kinéző fegyverek olyanok, mint a jó csajok: Mindet ki kell próbálni :-)

Nem szeretem az FN/H&K kaliberű fegyvereket, meg úgy az összes géppisztoly unszimpatikus nekem. Azokkal nem művészet ölni. A pisztolyok is kiesnek a szórásból. Egy sniper vagy egy shotgun frankón megdobogtatja a szívemet ^^ Oké, a minigunnal vagy ezekkel a baszottnagy géppuskákkal se művészet ölni, de azok a szarok legalább brutálisak :-D
A Gausst nem szeretem, szíp-szíp, de mégse kell. Csak a táposok tolják azzal :-D Na jó, csak vicceltem :-)
De tényleg nem tetszik...
A gránátvetők frankók, csak nem mindig tudom megfelelően használni őket :-D
Nekem a Saiga távcsőval tetszik a legjobban, de sajnos a Smrter 0.41-ben nem lehetett rá tenni :-(
Vagy legalább is úgy emlékszem rá...

Remélem Smrt meggondolja magát, és tesz női Stalkereket a 0.45-be....

Vomi":ilwawjl5 mondta:
Remélem Smrt meggondolja magát, és tesz női Stalkereket a 0.45-be....
Már a 0.41-ben is volt egy női stalker, ott, ahol dredgernél megtalálod a kormánykerék-leletet, és páran megpróbálják elvenni tőled. Ott "Tuna" helyett egy nő van.

Ez persze nem jelenti azt, hogy ne legyenek női stalkerek a 0.45-ben! Egyébként ezt csak videón láttam, mert azok már annyiszor megszivattak, hogy egy emberes ugrással kimentem, amerről jöttem.

Én azokat úgy szoktam, hogy felveszem a kormánykereket, lemegyek a lépcsőn (és nemugrok le, hanem shotgunnal az ablakhoz megyek, ugrás, és fejbecsűrni azt, amelyik a sarkon áll. Aztán távcsöves kala/ami éppen van elő, és kilőni azt, aki a hídon van, utána meg egy "TÁÁÁÁÁÁÁCSDÁÁÁÁÁÁÁÁWN" ordítással kimegyek az ajtón és valamivel lelövöm, az uccsót leszedni már nem művészet... meg sem hallgatom a sztorijátxd

Miután megjelenik a 0.45, akarok egy novellát, vagy egy könyvet írni.
Lehet, hogy beletuszkolom a Doom könyvekből Oleg Gontar Szakvezt, Nacsalnyikot, Andyt meg Ann-t.
Persze ez még változni fog :-) De nagyon nagy kedvet érzek hozzá :-)
[mod]Nincs dupla Hsz. Mod by-Domesz[/mod]
Szerk:
Próbáltam modellezőt találni, de **** nehéz :-( Remélem Smrt betudja fejezni a 0.45-öt hamarosan....

Egy könyvnyi Stalker történet? Hajrá! (Ha végül mégsem írod meg hirtelen igen furcsa dolgok fognak történni veled...) Olyanok, mint ez: :bloodsucker: vagy valami hasonló...

Kösz-kösz srácok :-)

Nem igazán szeretnék valami igénytelenséget kiadni a kezeim közül....

[mod]A szerkeszt gombot találjátok már meg légyszi. -Domesz[/mod]
Szerk: Nem tudjátok, hogy mi lett a zonebunny-s oldallal?

áh, fene, Creek kezd kicsit sok lenni a gépemnek :/
pedig k***ó mod... a 0.45-ös meg mégjobbnak tűnik...:(
kéne venni gépet :/
[mod]Trágár szavakat,és kifejezéseket hanyagoljuk- Mod by Domesz[/mod]

Vegyél ramot meg videókártyát, azon múlik minden :-)

Ez a configom, nekem jól menne, csak az x-ray gyíksága miatt szaggat.

Motherboard: Gygabite GA-P35-DS3
CPU: IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6300 @ 2.80 GHz
Memory: Corsair Dominator Twin 2X2048 MB
Video Card: Ati Radeon Powercolor 4890 1 GB
Winchester: Seagate Barracuda 500 GB & Samsung 750 GB
Mouse: Razer Abyssus
CD/DVD Writer: Asus
Monitor: Philips 17'

[mod]Te ezt most direkt csinálod ? -Domesz[/mod]
Szerk: ja, a tápom meg 550-es Chieftek. Remélem jól írtam le...
Szerk 2 : Hehe, nemcsak én kaptam pirosat :-D

Booooooooocs bátyám, nem direkt csinálom, csak már késő volt, és kettőig se láttam :-)

Régebben volt egy mod, valami real zone mod vagy mi a neve (ez nem biztos), ahol egy csomó régi (még első szériás Stalkeres) pályát gyúrtak át COP-hoz. Nem tudjátok, hogy ezt honnan lehet leszedni? én már kerestem mindenfelé, de nem találtam :-(

Jaj, nem tudjátok esetleg Kanyhalos elérhetőségét? Hátha ő tud találni modellezőt...

tudom, hogy a ram és vidkártya a lényeg, stalkernél meg 3giga ram után kezdődik az élet. Viszont a cash, ami félre van téve, valszeg pont nem arra fog menni. (hanem dragunovra xD az élőben játszogatás nálam teljes prioritást élvez. namost fa kit, távcső blabla... és ott tartok ,hogy annyiért, amd 4 magos proci, alaplap, 2x2giga ram, radeon 5670, vagy 5870 + vinyó jöhetne...:/
egy hobby és egy brutál számítógép sajna nem fér meg:/

amúgy elnézést, elfelejtkeztem magamról...:/

szerk: amint látod, nemcsakte

szerk2: hehe, nemsokára kapsz mégegyetXDDD

höhöhö

én élő szerepjátékot inkább csajokkal játszanék, a klasszikus "bukj le, majd én fedezlek" :-)

Remélem Smrt az új fegyverekhez meg vértekhez csinál majd infót, mert elég para, hogy a 0.41-hez egy csomó dologhoz csak most készült teljes leírás.

hmmmmmmmmmm.... egy cseppet elpunnyadtunk :-(

Kár, hogy nem ad ki egy tesztverziót Smrt a modról....

Vissza
Top Alul