Halihó! A hétvégén kínlódtam egy sort, és lejátszottam a SMRTER vs. Magyarítás 2.00 meccset. Az eredmény 1:1, szóval mittudomén. A magyarításból csak a gamedata\configs\text\hun tartalmát tettem fel, a localization beállításával (ahogy TSL16b javasolta), így minden feliratom magyar lett, örömömre-bódogságomra. Másrészt a SMRTER frankón működik, viszont nem nagyon kell az Options-be nyúlkálni, mert úgy vág ki a windózba, mint azt a bizonyos macskát dolgát végezni. Ettől eltekintve viszont még nem találkoztam problémával.
Viszont Csigának tök igaza van, a mod tényleg rohadt nehéz. Majdnem becsináltam, amikor a nádasban bóklászva először jött szembe egy kisóriás (vagy melyik az a fejlábú nagy behemót, amelyik a földet döngöli, de a hangból elsőre nem esett le, hogy mi jön), nálam meg egy rozzant AK-n kívül semmi nem volt. Úgy elszaladtam, a'sse tudtam, merre van a Szkadovszk.
Ja, és a macskákkal találkoztatok már? Azok mi rosszat csinálnak? Mert én még csak az elhagyott falu színpadának a tetejéről lőttem le néhányat (oda másztam a vérszívók elől), nem mertem közéjük menni.
Azt viszont már észrevettem, hogy érdemes mindennek felmászni a tetejére, mert nagyon sok új rejtekhely van a modban. Ilyen lapos faládák vannak szétszórva, amikben mindenféle okosság van. Ezek mintha nem lettek volna az alapjátékban. Meg van egy új láda a hajón is, ahol a privát tároló volt eddig is, az ajtóval szemben. Annak lesz valami szerepe később, vagy csak úgy van?