Hát most nemtom mivan.
Havertol hoztam egy save fajlt. Betettem helyére, Elinditottam jatek, lehuztam mindent minimumra. kivéve latotav meg targyak kidolgozottsaga, es viszonlag jol fut. Persze pripyat map kb tök üres, de átmentem chernobyl mapre is, es total jo.
Ezutan ugye jott a teleportalgatos resz, annyira jol futott a sok epulet meg minden szartol fuggetlenul, hogy megkockaztattam feljebbhuzni a dolgokat. Jelenleg kozepes grafikan 25% latotavolsag, es ahogy irtad, kb 10 percenkent akad meg a cucc par secre. Még a toltes is kifejezetten gyors, ami elég loál volt. Meglepodtem.
Viszont mikor visszatoltottem sajat mentesemet, es atmentem pripyatra total vege volt mindennek, gondolom a "sok"(?) npc, mindent minimum, gép reset, ugyis szar. Egy ujabb reset utan haverom felulirt menteset toltottem vissza. Az is szar volt.
En a hulye napszakokra stb tudok gondolni. Napkeltekor illetve nyugtakor gyengebben teljesit. Ami meg kiakasztja teljesen ezt az ocskavasat, az az amikor a szel elkezdi fujni a port meg leveleket. Na mindegy. Amit még szeretnék krédezni, hogy a lapozofajl mennyit szamit, illetve egészpontosan mit is csinal? /Nem ért hozzá/ Jelenleg 2048ra van allitva, mivel eleinte nem indult a cucc, gugliztam kicsit es irtak, hogy minimum ennyire. Mivel jobb ha több?
Még1. Nem ide tartozik, de besuvasztanam, ha nem baj;
O.L 2.2ben végigcsinaltam teleportot, Megoltem Kosheit, vagy kit. Most akkor megvaltoztak dolgok? Szoval végre "Now almost everything can be happened, there's a chance to meet any NPC's on other levels"? Ugyanis nem vettem észre, de ugy alapbol az Alifeos dolgokbol semmit nem tapasztaltam, azon kivul, hogy a mutansok olyan helyekre mennek, ahova elotte nem, de oda is csak az "uj" mutansok. Eddig.
Szoval választ elore is köszi, és bocs a hosszu poster, illetve az osszevissza ekezeter.