Rendszerkövetelmények

dezodor":1r6abcuu mondta:
én úgy tudom, meg már itt is láttam pár oldallal visszább, hogy a 9200as karik miatt van... de fene tudja... (amúgy 2.ik tippem nekem is a driver a 3. pedig a vista :F) a játék dobozán azvan hogy 9600 a minimum. Holnap megnézem egy gef2-vel :D
gef2 vel be sem indul sztem...

MSI K9N Neo-F (nForce 550) alaplap, AMD Athlon64 X2 3800+ Dual Core proci 2 x 512MB DDR2 RAM, 667MHz, Gainward GF 7600GT 256MB DDR3. Szinte minimumra állított beállítások mellett is megakad a játék. Segítsetek mi lehet az oka?

CityLife":1vvxx683 mondta:
dezodor":1vvxx683 mondta:
én úgy tudom, meg már itt is láttam pár oldallal visszább, hogy a 9200as karik miatt van... de fene tudja... (amúgy 2.ik tippem nekem is a driver a 3. pedig a vista :F) a játék dobozán azvan hogy 9600 a minimum. Holnap megnézem egy gef2-vel :D
gef2 vel be sem indul sztem...

Szerintem se indul el semmivel sem, aminek nincs 128MB RAMja. Bár hallottam, olyat, hogy valaki GF3-al nyomja :roll:

Nos, átestem a memóriabővítésen, így mostmár egy giga ramom van pattog1 . Kingmax 512 MB 400 DDR. Eleinte valahogy nem akart menni, de megpucoltam a foglalatot (olyan mocskos volt hogy nemigaz) meg átrakosgattam és már működött. De utána is voltak kisebb fagyások, és egyszer még a hang is elkezdett recsegni (nem a hangfal a baja) :? . Ezek vajon mitől lehettek kérdés1 ? Remélem több ilyen nem lesz, mert nagyon rám ijesztett, hogy a kettő nem kedveli egymást. De már több mint egy órája nincs semmi zűr (2 órája megy a gép).

ja azt nekem is szokta csinálni... :F viszont már megszoktam, amúgy nekem is fos a memória elosztásom mer van 2db 256os (pc3200) meg 1db 512 (pc3200) és ááá most a 2db 256 helyett akarok 2x 1g-t ... persze majd csak nyáron.

Minden új alkatrészt elég nehezen szoknak meg a gépek :roll: új házam van és az elejében csomót restartolt meg fagyott, most semmi baja kérdés1

Nekem a játék bőven a minimum felett megy
még eddig nem akadt meg és nem is lassult le
pedig csak egy egymagos 2000-es procim van
igaz egy jobb fajta
AMD Opteron egymagos (models 146)
1,5 Gb ram
512 Mb Ati Radeon 9600
az alaplap is AMD
egyenlőre nem is tervezem a cserét :) mert jól dolgozik a vas!!
üdv

Tibi":2lclnidu mondta:
AMD Opteron? Ilyen típusról se hallottam még eljen .

Szerverekbe szánt változat. Kb ua., mint a sima 939-es foglatú procik, csak "jobb memóriavezérlővel".

Üdv
Lenne egy kérdésem. A masinám egy amd x2 4200+ proci, gainward 7600 GT 256-ram vga, 1 giga kingmax ddr2 533 . Szerintetek Vistán (32 bites) hogy futna a játék? Mert filozok rajta hogy lecserélem az xp-t. Meg tesóm meg akarja venni eredetibe de elötte megakarom nézni hogy milyen lehet.

Szerintem ok, de Vistán az 1Gb RAM kevés lesz, az tuti!
Vegyél még 1Gb-t, vagy maradjon az XP.
S szerintem kb. medium és maximum között fog futni valahogy...

Samsung+Abit nem szeretik egymást? Kaptam kölcsönbe 2x256 ddr400 samsungot. Az egyik már eleve fura volt, mert 4 chip volt rajta, nem 8 + vagy 2 milivel magasabb volt, mint a normál. Ezzel annyira nem is volt gond. Betettem az egyiket, elkezdett sípolni. Betettem a másikat, lefagyott a bios. Próbáltam különböző képpen párosítgatni, szintén hasnolnó sikerek születtek. :?

üdv

nekem olyan gondom van hogy mikor felrakom a játékot azt Írja hogy a PAGE FILE nekem csak 1247 és kéne neki 2gb de mi is az? és hogy tudok segíteni a dolgon? :roll:

nálam is volt valami ilyesmi a pge fájl az a lapozóterület melyet a windows virtuális memóriakét használ, a vezérlőpultban ezt meg lehet növelni én is megnöveltem 2gb re egyébként növelés nélkül is menni fog a game csak nem olyan jól :D

Igazad volt tényleg csak át kellett állítani és már müködik is.
Köszönöm szépen a tanácsot.

Vissza
Top Alul