Rejtekhelyek

Jantárban is van hártya cask jó helyen kell keresni nem tudom leírni de oda találnék az biztos. Igen a holdfényt az elecktro csinálja és éjfélkor képződik általában a vad vidéken de máshol is lehehtt találni de máshol még ritkább.

Jantarban a tudósok táborától keletre van(ha a dombról a bunkerük felé nézel).Felmész a dombon aztán egy kúp alakú csatorna fedél alatt van 2 db asszem...

Amúgy az másnál is úgy van, hogy a holdfényt csak éjszaka látja?

HÁt nálam nem úgy van csak este találod meg éjfél körül vagy amikor éjfél elmúlik pár perccel akkor képződik.

Már több helyen is olvastam hogy mindenkinek gondja van a duty-s árussal, hogy nehéz a kijutás.
Én találtam egy helyet ahol észrevétlenül be és ki lehet jönni. Az aréna bejáratával szemben van egy kis tűz rakó hely attól balra van pár cső vagy mi, azokon be ugrálva be tudsz jutni hozzá, és ugyan ott ki is (nekem sikerült néha beszorulni :), de ott biztos ki lehet jönni).

Elmész Jantar ba megcsinálod a laborost küldit vissza mész Csapos hoz = Szabad utad van Petrenkó hoz,kilehet hagyni ezt a csöves titkos átmenő helyet,am azt énis ismerem :D

Ha már a rejtekhelyekről lenne szó :). Soljanka modban van lehetőséged saját egyedi rejtekhelyet létrehozni: Sidorovichnál lehet venni egy nagy táskát amit ha leraksz úgy néz ki mint egy általános táskás rejtekhely és úgy is működik. Csak annyi a gáz hogy nagyon sűrűn előfordul hogy lelopnak szóval vmi nagyon lehetetlen helyre érdemes rakni. Máshova nem érdemes rakni mert biztos hogy egy két nap/óra múlva kiürítik.

off: Ki játszik még Soljanak final moddal ? Csak mert az akkor tudja hogy a modban érdekes a lőszer szerzés de nekem tetszik :P

Ehhez regizni kell erre oldalra http://www.amk-zone.de/ . Kell hozzá 7zip tömörítő progi. A telepítést meg leírja, de az is német nyelvű :(. Ebben tudok segíteni itt az xfire-m : bigchoppazz vegyél fel és segítek.
Sajnos a mod német nyelvű, és rengeteg dolog változik. Néha idegesítően nehéz. pl: orvosi cuccokat, javító felszerelést, lőszert, képződményért cserébe tudsz szerezni az eladóktól.
Plusz vannak olyan képződmények amelyek radiokatívak ezért erre megfelelő dobozkban tudod csak szállítani.
A rejtekhely amit már említettem. Meg sok más. Meg ugye tudod lootolni az ellenfelek ruháját ha szerencséd van. Volt szerencsém egyik éjszaka egy teljesen új álmot látni :) .Egy-két számomra új anomália. Készítik az újabb verziót amiben már lesz egy csomó pálya rész.

Oké,köszi. Akkor legalább nem lesz minden annyira egyszerű a játékban:) Ezt a képződményes dolog jól hangzik:D

Lenne egy kérdésem: hogy lehet megszerezni a stash info-t a SEVA ruhához a Vad Területen? Olvastam már azt is hogy egy zombi adja ki a Burner anomáliás alagútban, de azt is hogy Hunter adja miután visszavitted neki a puskáját.

Nem minden relytekhelyhez kell koordináta sztem már te is észre vetted,ha tudod hol a relytekhely akk menny oda,azt nézd meg,ha nem ak szolj

Ez elméletileg pont olyan amihez kell...

Szerk: a kérdésem tárgytalan, már rég megtaláltam a ruhát! :D

Valaki nem tudja hogy a Vöröserdőben a "Murk Kincse" rejtekhelyet hogy lehet megszerezni? Azt olvastam lehet benne találni egy FN 2000-est - még az erőmű előtt!!!

Vissza
Top Alul