Rejtekhelyek

háth hallod... játszottam már pár hónapot a stalkerral, de ilyet még nemtaláltam.... red forest-ben amúgy is kevés a rejtekhely....

Jó én most játszom már vagy 2 éve mittudomén hanyadjára, csak kéne az a vacak, hogy tudjak vele rongyolni a Zónában is, nem csak Csernobilban! :D

Kordonban a hadsereg helyőrségénél a parancsnok irodájában van egy rejtekhely, amit jelöl a térképem a PDA-ba viszont baromira nem találom. :? Az épület kétszintes és minden részét átkutattam már (a kanapé mögé is gránátokat dobáltam :D). Van ott a földszinten egy zöld láda de az üres. Valaki megtalálta már ezt a rejtekhelyet? Katonai elsősegélycsomag, sugárzás elleni gyógyszer és kötszer van benne a SoC térkép alapján.

Bocs, de nem tudom jobb helyre írni. Valaki (asszem scarecrow) itt a shadow of chernobyl-nál egy nagytérképet, amin rajta van az összes rejtekhely. meg tudnátok mondani, hogy hol van ez? Én nem találom, ja és nem csak rejtekhelyek, hanem egyéb más dolgok is.

Hali, jó rég nem írt ide senki, de most megtöröm a csendet.
Van 2 térkép, de egyiken sincs rajta az összes rejtekhely, mint ahogy a 4. mama gyöngyét tartalmazó rejtekhely sincs. Régebben írtam valahova ide a fórumba, hogy Rostokba megtaláltam a 4. mama gyöngyét ott, ahol a zsoldosok tanyáznak addig, amíg az agyperzselőt ki nem kapcsolom. Valaki írta, hogy azt csak az OL módba lehet fellelni, ezt cáfolom meg: ros_secret_0015_name

Normal Stalker bejegyzése a rejtekhelyről:
Hiding place of the Lucky beggar

Magyarosítás után ilyet kellene kapni:
A Szerencsésebbik titkos helye

Az OL módba pedig így nézett ki magyarosítás után:
Mázlis titkos készlete</text>

OL angolul:
Secret stash of the Lucky One.

Csak az a kérdés, mikor kapjuk meg ezt a rejtekhelyet. OL-ben egy zsoldost kinyírva kaptam meg Rostokban, miután kikapcsoltam az agyperzselőt.

Vannak olyan rejtekhelyek amik csak bizonyos kondíciók teljesülése mellett kapsz meg. Illetve mindegyik ilyen :) de vannak specifikusabbak pl.: Ghost rejtekhelye Prypjatban amit azt hiszem csak az X16-ból kivezető alagút kijáratánál fekvő hullától kapod meg. Csakhogy a szkript úgy van megírva hogy minden esetben mielőtt odaadná a rejtekhelyet csinál egy random próbát aminek ha jól emlékszem 65%-kal kell teljesülnie. Szóval hiába öltél le jó embert ha nem vagy szerencsés akkor nem kapod meg :(
Amúgy most nincs előttem a játék de pár szkriptet megtaláltam a gépemen és eszerint egy minimum master rangú rostok-on lévő stalker frakciójú tagot kell leölni.
Code:
name = ros_secret_0015_name
description = ros_secret_0015_description
items = wpn_winchester_m1, ammo_12x76_zhekan, 10, af_dummy_glassbeads
condlist = {=actor_on_level(l06_rostok) =npc_rank(master)} 50 ;--{=npc_profile()}
community = stalker

Igen, a csapos adott egy küldetést, hogy nyírjak ki egy stalkert Rostokba, miután kikapcsoltam az agyperzselőt. De jóval utána kaptam be a rejtekhelyet. Szintén csapostól kaptam, hogy nyírjam ki a zsoldosokat és a banditákat Rostoknál és akkor az egyik zsoldosnál adta be. Csakhogy sose tudtam, hogy nem a Zsoldos volt a lényeg, hanem a Stalker. Egyébként Fang sírja, nem Ghosté :) Mostanában nyúltam bele a filékbe és ilyenekre bukkantam. Majd meglesem melyik file tartalmazza ezeket a leírásokat.

Ja tényleg fang holmija sry :)
config/misc/treasure_manager.ltx-ben vannak a lootok, a szkript pedig a script/treasure_manager.script, a random próba a 121. sorban van
Code:
	if tr_sum == 0 or
		math.random(100) < 65
	then
		return
	end
azt ha kiütöd akkor elvileg nagyobb esélyjel kapsz lootot ami akkor jó ha amúgy is kicsi az esélye (a 0015-ösnek pl azt hiszem olyan 0.05-t aminek a 35%-a 0.0175) viszont kevésbé értékes lootokat is hamarabb fogsz kapni de legalább nem fordul elő hogy egyedit (amit csak bizonyos helyről lehet kapni) nem kapsz meg, szóval az lenne a megoldás hogy kiütöd ezt a próbát és minden lootnak lejjebb veszed a valószínűségét 35%-kal ami meg babrálós :)

legalább is elvileg így működne, de most nem tudom kipróbálni mert a játék a szkripteken kívül nincs fent és most időm sincs rá meg különben is ez már a modos topicba való :)

Menet közbe megtaláltam már ezeket, csak nem akartam dupla hsz-t írni, meg szerkeszteni se, de kössz. :)
Jól átnéztem ezeket, de több mama gyöngyét nem lehet találni sajna.
Egyébként most én se az originallal játszok, hanem a Stalkersouppal, most azzal szenvedek, de megvan még a mentésem, szal megügyködöm én ezt a 4. mama gyöngyét :)

Vissza
Top Alul