Rejtekhelyek

Hali,én a játékban általában a zöld szkafanderos sztalker-ruhát szoktam használni,szt'tem az a legjobb.
Az erőműben is jobban véd a sugárzástól mint az exo. Ha van vmi ami jobb nála az a zöld tudós egyenruha,amit Kruglov is hordott,mikor meg kellett őt menteni a zsoldosoktól a Vad Területen. Asszem Szellem sztalker ruhájáért lehet azt megkapni Szakharovtól Yantarban...

Aha... csak azt mondd meg, hogy ennek mi köze a Rejtekhelyek topichoz?

A hangtompítókra visszatérve találtam egyet a Szemétdombon is,a járműtelepen.
A jobb oldali járműoszlop végén van egy teherautó,és annak a rakterében van. Normál ugrással nem lehet felugrani,de sprintelve igen. A fémlemez alatt van egy doboz,abban van.

Van egy a kordonban is.A régi malom melleti épületnél van egy tartálykocsi.Arra felmászva sprintugrással átmész az épület tetejére és ott van egy kis dobozka.Széttröröd, aztán bemész az épületbe és a dobozka helye alatt ott lesz ak-lőszer, meg egy hangtompító.

halljátok-e tudjátok a vörös erdőben vannak ilyen kódzáras ajtók, a 4 ből csak 2 lehet kinyitni... hol a többi kód?
1 ajtót nem tudok behatárolni, csak azt hogy lent van a bunkerben, a másik az pedig ahol leállítod az agyperzselőt, balra lent, ott az ajtó, és egy kódzár, de nem tudom a kódot...

Én sem találtam sehol annak az ajtónak a kódját...sztem vmelyik monolitos PDA-jában biztos benne van,de idáig egyiknek sem volt,pedig már jópárat halomra lőttem...

Scarecrow":12em3g4s mondta:
halljátok-e tudjátok a vörös erdőben vannak ilyen kódzáras ajtók, a 4 ből csak 2 lehet kinyitni... hol a többi kód?
1 ajtót nem tudok behatárolni, csak azt hogy lent van a bunkerben, a másik az pedig ahol leállítod az agyperzselőt, balra lent, ott az ajtó, és egy kódzár, de nem tudom a kódot...

mögötte nincs semmi... kinyitni meg a gaus-os trükkel is kilehet. (és azt a semmit úgy kell érteni , hogy egy fal... :D )

vagy gránátos trükkel. :D. de azt csak az x-18bn sikerült mert nem tudtam a kódját az ajtónak és legelőször totlam úgy nyitottam ki :D. és sikerült :D.

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0B1_nizEqg8&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0B1_nizEqg8&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

valahogy így , és ez a trükk működik az agysokkolánál is sőt bar-ban is , ott ahol az arénába lehet jelentkezni..

Egyszer Dezo azt mondta-írta pontosabban-,hogy a jantari kutatóbázison is be lehet jutni a tudós mögött levő helységbe,ahol valami rémes gólyamadár leledz. Nekem azonban soha nem sikerült... nem1

Én nem tudok róla h belet-e oda jutni.Sz'tem semmi sincs ott,de passz. A Clear Sky-ban Szakharov oda szokott bemenekülni,ha támadtak a zombik.

demo_record 1 és benézhetsz mi van ott

Hy,találtam a Vad Vidéken egy dobozt egy emeletes daruban,nem messze a banditáktól. Egész jó kis cuccok voltak benne: fejlesztett zsoldos-ruha,TRS,meg lőszer hozzá.
Am az normális h egy"elektró"anomáliában találtam két "holfény" relikviát?
Tudtommal azt nem az hozza létre...vagy tévedek?

a holdfényt az elektró és a perzselő hozza létre közösen elvben

Vissza
Top Alul