Rejtekhelyek

Egy kérdés: a Vörös Erdőben az út mellett fut az a kerítéssel körbevett hosszú épület, aminek a végén számkóddal védett ajtó van. Ahhoz tudja valaki a kódot, vagy a hullát, akit át kell kutatni hogy beadja az infót?

1287975 tessék ez az a szám. legalábbis én úgy tudom h ez az.

Köszi szépen. Közben megtaláltam a térképet, azon is ez van. Meg még egy két cucc amitől még nagyon messze vagyok hogy mindet megtaláljam... :D De a rejtekhelyek és a bennük levő holmit csak azután lehet megkeresni hogy a szükséges PDA-t megtaláltam, vagy azok akkor is ott vannak, ha nem "csekkoltam le" minden holttestet?

Tudok pár igen különleges rejtekhelyet ahol ritka érdekes holmikat lehet találni, akit érdekel az megnézheti itt ezen a néven: YouTube/Stalker secrets
Addig is itt egy pár egyszerű titok:Kordon,a farkas mögötti ház utáni ház tetején egy lyukon keresztül a ládában, Garbage, a jármű temetőben álló torony tetején a ládákat kell szétlőni, Garbage ahol mész agroprom felé ott van egy alagút, annak a végén (ha sikerül az anomáliákon átjutni) a hullánál lesz a titok. :wink:

Lehet de ha a többi Duty észrevesz akkor para van mert akkor ellenségnek néznek és lődöznek mint a veszettek mind ahányan vannak. Én is így jártam mert elbénáztam a kijutást. Szóval arrafelé csak óvatosan, ne járjatok úgy mint én. XD

Kipróbáltam, a kijutás nekem se ment simán :D .
Gargabe-n a roncstemetőnél kilőttem a három ládát, valódi lőszereső szakadt rám :D . Azt hittem lesz majd pár medkit vagy valami hasonló benne, erre meg több mint ezer töltény :D .

Hát bizony jó sok töltény van benne én már régóta használtam azt a rejtekhelyet igaz most elkezdtem trader moddal és megveszem azokat a cuccokat aminek elvileg nálam kéne h legyen pl ruhát meg egy ak-ta avagy abakant :D

Biztosan rejtekhelyeken vannak úgyhogy...

Sima Seva cuccot valamint Bulat-ot hol lehet találni? Illetve az volna még a kérdésem, hogy a Bulat jobb, mint a Seva? Első alkalommal amikor végig játszottam Prypraty-ban cseréltem le Ghost ruháját még arra a Duty-s Seva cuccra mint a tábornoktól kaptam amikor elvittem neki a Bulldog gránátvetőt.

Viszont a fentebb említett sima (értsd: nem Duty-s :) ) Seva és Bulat cuccra még emlékeim szerint sohasem akadtam rá. Aztán most szeretném majd megkeresni ha oda jutok. (Jah persze, alap játékról van szó, semmi mod.)

Felejtsétek már el azt a vacak SEVA-t, helyette menjetek az SSP-99M-el amit Sakharov ad ha jól emlékszem pont Ghost ruhájáért. Mindenben ráver a SEVA-ra... a 40% bulletproof kicsit alacsony, de 2 Mama's beads sokat dob rajta.
Military Armoured Suit (Bulat) Prypiatban hever a kanapén (vagy a kanapé mögött?) abban a szobában ahol a dekóder van. Én nem találtam mert SoC-ban is az "out of the box" patcheletlen játékkal játszottam (van pár hasznos bug+az elején még Stalker suit van a Merc suit helyén:D ).

Furcsa, de nem emlékszem, hogy ilyet kaptam volna a proftól Ghost rucijáért. Bár az is igaz, hogy nem adtam oda neki... :lol: (Ha jól sejtem, akkor mellékküldetésként adná? - Mindegy, nem fontos ez most)
Nekem a SEVA volt a legtutibb az egész játék során. Amit Kruglov kisérgetéséért kaptam naracssárga tudós-szkafander, az egy nagy adag hokilé. :P

Bulat akkor lehet, hogy nekem se lesz, mert én is patcheletlen verzióval tolom és a Kordonban szintén nem Merc Suit volt hanem csak egy sima Stalker ruha.

Nem a narancs, hanem a zöld szkafanderről beszélek! :D Szaki tuti ad egyet - nem vagyok biztos de azt hiszem Ghost rucijáért cserébe - miután visszajössz az X 16-ból.
És ráver a SEVA-ra, nesze beszéljenek a számok:

SSP-99M (zöld szkafander :D)

Burn: 90%
Electric shock: 90%
Impact: 50%
Rupture: 50%
Radiation: 90%
Chemical burn: 90%
Explosion: 60%
Bulletproof cap: 40%
Weight: 7 kgs
Price: 24000 ru (bár nem mintha lehetne venni, 1 db van belőle a játékban :D)

SEVA ruha

Burn: 80% (-10%)
Electric shock: 90%
Impact: 50%
Rupture: 50%
Radiation: 90%
Chemical burn: 70% (-20%)
Explosion: 50% (-10%)
Bulletproof cap: 40%
Weight: 9 kgs (+2 kgs)
Price: 30000 ru (+6000 ru)

A PSZ-9Md Universal Protection (Duty) annyiban tér el a SEVA-tól hogy 25000 ru az értéke.

Na remélem értékeled hogy ezt mind kiírogattam neked ide! :D
És mivel a legjobb bug a patchmentes verzióban, hogy nem romlik a ruházat, nem is kell aggódnod honnan szerzel újat ha valami baja lesz, ha netán mégis a 4 artifactos trükkel meg lehet javítani!
Mil. Arm. Suit (Bulat) akkor neked se lesz ott a kanapén, elméletileg van belőle még néhány (?) a NPP tetején a blowout után.

nem romlik , de az életed csökken és a játék patch nélkül egyszerűen fos, én kerestem egy reair mod-ot aztán nem volt baj a ruhák amortizációjával, narancs öltözetet asszem a barban is lehet találni az egyik síremlékben :)

Nekem nem volt vészes patch nélkül sem, max nem volt ott minden aminek ott kellett volna pl a már említett Bulat...

A ruhák "javítására" ott a jó öreg anomáliás trükk: a +30%os artifactokból szerzel 4 egyformát (össz. +120% védelem), pl fogsz 4 "Burn" Battery-t, és simán beleállsz a legközelebbi tábortűzbe! :D Ha volt sebesülésed, felgyógyulsz+a ruhád is helyre jön! :D:D

no igen ezt anno nem próbáltam vissza kéne tenni az a shoc-ot és tolni vele pár kört :)

Most hirtelen én sem emlékszem próbáltam-e, de tuti hogy így van. A zöld szkafót annyit hordtam hogy valamiért minden értékéből lejött 1%, de ennyi. :D
Ja és ahol leírtam mi mennyit tud lentebb, lehet máshol mást írnak de én a játékból írogattam ki mindent - abból a verzióból ami Dutchnak én nekem van.

Vissza
Top Alul