Rejtekhelyek

syerintem ey tök fölös volt mert a térképeken rajta vannak a főbb rejtekek. amugy meg mindent mutat a PDA ban amit nem olyan nincs.

Lehet, hogy arra gondol, hogy ki hol tartja a cuccait. Én spec. a barban, a kék dobozban az asztal mellett :wink:

dehogynem az alkoholista aki elvesztette a csaladi fegyvert, ejszakankent abba turkal h megegye a lejart szavatossagu soletkonzervedet egy kis kobasszal, majd leoblitse egy keves vodkaval.

nem nem vesznek el belőle a cuccok, de az is felesleges, mert mindig találsz annyi cuccot amennyi kell.
egy tipp a tippek trükkök szobában

Szerintem olyan helyekre gondol, amiket a térkép nem jelöl, mert rengeteg ilyen van, és
sok értékes dolgot lehet találni pl a szétcsapható fémdobozokban, faládákban, vagy eldugott
helyeken pl [Sötét Völgyben a bandita táborral szemben a silóban a gitár és a headradio]
amiknek persze semmi értelmük nincs, csak van, hogy legyen. De szerintem ennek külön
topot nyitni felesleges, mert aki igazi S.T.A.L.K.E.R. Fan az átkutat mindent mindenhol, többször
is, nem csak végigrohan a játékon.

szevasztok :!: az atomerőműn kívül nincs olyan rejtekhely ahol exosekeletont lehet szerezni :?:

De van. Pripyatban a téren "agyar cuccai egy fejfában vannak", ez is olyan hely amit csipogás
jelez szóval fusd át a PDA-t vidd rá az egeret és kiírja hogy Agyar cuccai vannak benne.
Zöld nyilas lesz és jobb benne a Nájtvízsön.

kösz de nem tudnád megmondani hol van az a csávó akinek a testét ha átkutatod kiadja ezt a helyet

Szerintem ez változó, nézz szét Pripyatban és kutasd át az összes hullát.
Vagy rakd fel a Free Modot abban visszajöhetsz az erőműtől is és elhozhatod
a ruhát, vagy vehetsz a bárban is.

elvileg akkor kell kiadnia a exo-nak a rejtekhelyét amikor jössz kifele a yantar -ban lévő laborból

az amikor szellemet átkutatom :?: mer nálam semmit sem adott ki

nem a szelemet kell átkutatni hanem amikor mész az alagutba ahol vannak zombik meg snorkok
ott van egy hulla azt kell meg nézned de lehet hogy elsőre nem adja ki a rejtekhelyet

van egy rejtekhely bárnál ott ahol sok kutya van psz-9 vadász ruha van benne meg egyéb cuccok de azóta újból kezdtem a játékot nem tudjátok hol kit kéne átkutatni ahoz hogy kiadja ezt a helyet :?:

Vissza
Top Alul