Pletykák

Erről a leadwerksről 1 ex treammate jutott eszembe, rákerestem erre a zona 17re a YT-on, őklennének azok ? Ha igen az gáz, mert ezt az előbb említett arc csinálta kb 2 éve leadwerks promónak. Kint is van a weboldalának a címe a videó elején.

Ahogy olvasom rengeteg benne a bug, pedig szóltam nekik is az ősszel hogy segítek, de azt mondták nem köll. Én még nem töltöttem le, de szerintem aki leszedi az scannelje át a telepítőt, nem nagyon lehet tudni miért szöszmötöl órákig, a hacker palánták nem e rejtettek bele valamit. Az előző béta releaset leszedtem, az is sokáig mászott fel, leállítottam azt uniextractorral meg kicsomagoltam pár perc alatt, ezután már csak be kellett másolni a mod könyvtárba.

Biztos láttátok Facebook-on, de azért jól esik beilleszteni: "The Stalker team is extremely happy! Why? Because we are continuing work on Stalker 2 after the holidays."

Ja tényleg,nem is tudom miért írtam,hiszen még video sincs róla

Egész jól néz ki a design de a videónál YT-on stalker 2 van írva.

TooTKóóBááSZ

Szarul néz ki ? A videón szerintem teljesen korrekt, bár nem látni tisztán. Letöltötted ?

[mod]Előző hozzászólást ne idézz - Tibi[/mod]

Nem igazán ennek jelen 2 oka is van :

1.orosz nyelven van tudtommal, angol majd csak lesz addig még annyit se értenék mint angolul

2.lehet bele trafálnak a készítők de aligha hinném h képes lenne 1 olyan cég 1 olyan játékot crealni amihez eddig egyáltalán bármiféle közük lett volna.

Érdekes okfejtés, én mindenesetre leszedtem, de elíndítani még nme sikerült szokásos orosz minőség = indításnál hibaüzenet.

edit: Sikerült elindítani, annyit mondhatok, hogy biztos nem ez van a videón. Ez kb ilyen GTA SA szintű grafikával rendelkezik, a játék meg elég gyík. Amikor beléptem a sok puffogó meg nyivákoló hangra lettem figyelmes. Először nem tudtam mire vélni, később kiderült, hogy ahhoz, hogy legyen pénzed, le kell lőnöd kutyákat, hogy el tudd adni a kutyafejeket...na képzelhetitek milyen az amikor 900 játékos ezerrel lövi a nyüsszögő mutáns kutyákat, egy olyan játékban ahol a hangok olyan gagyik mint a grafika. Pedig az alapötlet nem lenne rossz, egész más lenne a zóna, tele lenne élettel, ráadásul a karakterek zöme emberi intelligenciával rendelkezne, ami azért interaktivitás szempontjából nagyon sokat dobna az egészen és tényleg érdemes lenne elvinni a shootertől egy kicsit RPG-sebb irányba (pl nem azt vágná a fejedhez, a mi újság kérdésre, hogy "nem vagyok otthon a legújabb hírekben" , hanem ami éppen eszébe jut az embernek) plusz ha esetleg lehetne CoOpban tolni misszókat ... brutálisan jó játék lenne.

A videón viszont így nem tudom mi lehet. Eléggé hasonlít a stalkerre, a fények alapján talán a 4A, de a metrot nem tennék ilyen környezetbe, meg az tele lenne apexes részecskével, lehet h tényleg valami stalker 2 leak ?

a video a bigworld engine sdk-ban lett felvéve (a stalker online katyvasz is abban készül, de tény, hogy nem olyan minőségben, mint ahogy azt a videón láthatjuk), ennyit tudok... az hogy most a gsc próbálkozik más enginekkel talán, vagy 1 újabb mod csapat izélget, ez nem világos még.

ez szinte biztos, h nem big worldös, mert a videon olyan dolgok láthatók amiket a bigworld nem tud. Azt sem hiszem, hogy az asseteket vagy akár a level designt a CyberTime készítette volna, annál ez sokkal profibb munka, a beltér a metrora emlékeztet, a bevilágítás teljesen olyan, a színek egy picit kevésbé élénkek (bár ez adódhat abból, hogy kamerával vették fel), a kültéren is érződik a noir hatás, a designról meg ez jut eszembe. Az is jó kérdés, hogy miért vesz fel valaki - valszeg mobilos - kamerával, amikor felvehetné szoftveresen is sokkal egyszerűbben és jobb minőségben...

Vissza
Top Alul