Érdekes okfejtés, én mindenesetre leszedtem, de elíndítani még nme sikerült szokásos orosz minőség = indításnál hibaüzenet.
edit: Sikerült elindítani, annyit mondhatok, hogy biztos nem ez van a videón. Ez kb ilyen GTA SA szintű grafikával rendelkezik, a játék meg elég gyík. Amikor beléptem a sok puffogó meg nyivákoló hangra lettem figyelmes. Először nem tudtam mire vélni, később kiderült, hogy ahhoz, hogy legyen pénzed, le kell lőnöd kutyákat, hogy el tudd adni a kutyafejeket...na képzelhetitek milyen az amikor 900 játékos ezerrel lövi a nyüsszögő mutáns kutyákat, egy olyan játékban ahol a hangok olyan gagyik mint a grafika. Pedig az alapötlet nem lenne rossz, egész más lenne a zóna, tele lenne élettel, ráadásul a karakterek zöme emberi intelligenciával rendelkezne, ami azért interaktivitás szempontjából nagyon sokat dobna az egészen és tényleg érdemes lenne elvinni a shootertől egy kicsit RPG-sebb irányba (pl nem azt vágná a fejedhez, a mi újság kérdésre, hogy "nem vagyok otthon a legújabb hírekben" , hanem ami éppen eszébe jut az embernek) plusz ha esetleg lehetne CoOpban tolni misszókat ... brutálisan jó játék lenne.
A videón viszont így nem tudom mi lehet. Eléggé hasonlít a stalkerre, a fények alapján talán a 4A, de a metrot nem tennék ilyen környezetbe, meg az tele lenne apexes részecskével, lehet h tényleg valami stalker 2 leak ?