Pletykák

Hát ez nagy szomorúság szombat estére. Reméltem, hogy csak vicc az egész.
A Stalker a legjobb hangulatú játék, amivel játszottam valaha is. Ezt csak úgy eldobni?
Ehhh!!!!

Attól tartok, hogy ha más fejlesztők vennék át, akkor nem tudnák megteremteni a Zóna hangulatát olyanra, amilyen eddig volt. Pont így tetszett, kicsit keleties, esetlen játék óriási hangulattal. Nem akarnék egy nyugatias, tökéletes grafikájú de tucatjátékot belőle. De remélem a legjobbakat (főleg azt, hogy a hír nem igaz :D)

Szerk.:
Egyébként a hivatalos twitterükön jelent meg ez 10 órája: "An official statement will be made on Monday" Ergo elég valószínű, hogy nem cáfolni fognak...

Bár a Stalker 2 nem hozott tűzbe, viszont a GSC-t sajnálom. Remélem valaki átveszi a projectet, és megvalósítja a COP tökéletes folytatását.

Hát ezért nem kaptunk egy éven át egy árva képet sem a játékról :-/

A Bethesda? Attól óvjon meg minket az Isten. A Fallout-szériát is teljesen más irányba vitték el, valószínűleg a Stalkerrel is ezt tennék

Ezzel nem értek egyet nekem a Fallout 3 és a Fallout New Vegas lett a kedvencem ha Fallout 3 nem toltam 390 órát akkor semennyit sem és még ott NV amire még a honosítást várom Bár abba egyet értek igazi Zóna hangulatot nem hiszem h tudnának teremteni:( De azért ürülnék ha valaki felkarolná őket hisz februárig kapják fizetést a GSC emberei

Dante:
A STALKER az STALKER! Nem Fallout nem Oblivion ,nem New Vegas... STALKER!
A recept egyszerűnek hangzik:
Chernobyl, sugárzás, anomáliák, Mutánsok, frakciók, Rejtélyek és Legendák, Nehéz körülmények, Szabadság érzet, ÉS A LEGFONTOSABB: Több Kelet, Kevesebb Nyugat.
És ettől nem vált tucatjátékká. Nekem ennyi kell Nem több, de kevesebb sem.

Scarecrow: még 1x olvasd el mit írt a koléga....

lehet azért tartunk ott ahol tartunk mer több kelet van, majd holnap kiderül mi lesz :) , lehet vége az egésznek....

A Fallout3 mint játékmód és játékmenet. Gyakorlatilag minden megtalálható benne, ami a STALKER-ben is, csak más szemszögből. Egyébként szimpla ház modell cserékkel már elég frankó pripyat hangulatot lehet teremteni W.DC romjaiból.

Nagyon Dejavü-m van, nem írtam már le ezt pontosan?????? O.o

Na estére bevallották hogy baj van, de hogy pontosan mi történt még most sem tudjuk.

FB hivatalos oldal, bejelentés.
Ez meg az amit én tudtam meg első kézből:

1) The rumors about GSC's immediate closure and Stalker 2 being already put on ice are NOT correct.

2) It's true however that GSC does have troubles with the development of Stalker 2. According to my intel, it's mostly caused by a lack of human resources. Money, USS, mafia and mutants were not brought up as problems during his meeting with GSC.

3) Negotiations are going on to tackle the problems. The final decision about the future of GSC (and Stalker 2) might be known in a week.

" lack of human resources"

Ez mekkora LOL. Valami tényleg nem stimmel ott.

Vissza
Top Alul