Pletykák

Ha legalább mondanának :) Azon kívül hogy "még nem tudjuk" meg "korai lenne még erről beszélni" nem mondanak semmit. Oké, lehet hogy a grafikus motort hétpecsétes titokként kezelik, nade ezért találták ki a concept képeket, legalábbis Ukrajnától nyugatra...

Valaki bennfentes mondja már meg hogy Grigorovich tényleg bezárta-e ma a GSC-t vagy az egész csak a metrósok tréfája (bár elég komolnyak tűnik).

Nem is mondta magáról hogy GSC-s lenne.
Joe Mullin meg hétfőig szájzárat kapott, úgyhogy tényleg akkor fogunk többet tudni. Mondjuk magunk közt szólva ha a GSC-nek befellegzett, az még jól is sülhet el a játék szempontjából.

"ukrán rendvédelmi hatóságok is érdekeltek voltak a cég irányításában."
WTF ? Miért ? Amúgy miért lenne jó a játék szempontjából ha megszűnik a cég amelyik fejleszti ?

Na neee. Remélem tényleg nem igaz. Mondjuk azok a concept art képek egész jónak tűnnek, kivitelezésük hasonlít az előző játékokéra, de az első eléggé fan művelte dolognak tűnik.

Zulu Bravo: korai lenne bármit is mondani, én személy szerint megvárom a hivatalos bejelentést, ami valszeg jövőhét elején történik meg. Gondolom a mod projectekkel nagy probléma nem lesz, nem lehet. Elviekben.

Csak ezt NE! Nagyon remélem, hogy ez az egész csak egy reklámfogás. Vagy ha nem, akkor ez nagyon nagy kib***ás...

Ha a pletyik igazak voltak, túl sokat akartak egyszerre: Stalker sorozat+ a gém...
Szerintem még ha sikerülne is nekik a kettő egyszerre, akkor is egymás rovására mennének. Túl sokat akartak most, csak nem tudom, hogy a fejlesztő Brigád feledkezett meg a Shoc alapvető "késési" hibájáról, vagy most a THQ pottyantotta rájuk a kettő és amúgy teljesen különböző "termék" elkészítését

Elképzelhető akkor, hogy később se folytatják a fejlesztést vagy esetleg másik brigád venné át azt?

Grigorovicsé az összes jog, ő dönt és ő nagyon de nagyon szereti a pénzt. Úgyhogy szerintem valami folytatás biztos lesz.
Másfelől most le fogtok lőni azért amit mondok, de én nem sajnálom annyira a GSC-t. Elég link társaság volt és mindig is magasról szartak a nem orosz rajongókra.

Vissza
Top Alul