Pletykák

Azért a SoC nem lett rossz játék. Ahhoz képest lett rossz amilyenre ígérték. Ha engem kérdeztek a 3 eddigi rész közül a SoC a leghangulatosabb!

Valóban a Shoc lett a leghangulatosabb, viszont a COP a legkiforrottabb. A kettőt kellene egyesíteni, ha minden jól megy, akkor Smrter ezt meg is teszi :-)

Az igaz hogy S2-höz állandó internetkapcsolat kell majd?
"GAMERU.NET: - What is the security system will be in STALKER 2?

- Protection from piracy? Part of the content will be located on the server and downloaded as the game progresses. We need constant access to the Internet."

Mert ha a GSC az Ubisoft módszereit követi, akkor epic fail lesz a vége.

Rony94":g8oygcns mondta:
Azért a SoC nem lett rossz játék. Ahhoz képest lett rossz amilyenre ígérték. Ha engem kérdeztek a 3 eddigi rész közül a SoC a leghangulatosabb!

nem azt mondtam, hogy rossz játék... van nekem benne több mint 500 órám, és 12 végigjátszásom(elejétől végéig) Imádom és nem tudok betelni vele, de sokat késtek és erre nincs mentség... Remélni merem, hogy a stalker 2 nem fok késni...

A másik meg az, hogy nagyon remélem, hogy nem akarják azt, hogy csak azt játszhasson vele akinek nete van, mert az komolyan butaság... Én még az elött játszottam a Shoc-al és a Clear skyal mielött még netem lett volna... Komolyan nem annak kérdése a biztonság, hogy most van-e nete vagy nincs.
Példa képpen említeném, hogy a L4D2 is fel törték, pedig az én még nem tudtam úgy elindítani, hogy nem volt netem...

Ez a DRM úgy szar ahogy van! A warez-osok úgy is feltörik könnyedén, akkor meg minek? Nem veszik észre a fejlesztők hogy ezzel csak a játékosokkal szúrnak ki akik megvennék a játékot. -.-"

nem kell túlizgulni, megkérdeztem tőlük, és ők is mosolyognak rajta, ami itt zajlik utóbbi 2 napban. az emberek félreértették, az angolok rosszul fordították, az emberek meg visítva hánytak a teherautóra.

szal még 1x: nem ez lesz, hanem csak felmerült a sokszáz lehetőség közül ez is, de nem jelenti azt, hogy ezt akarják használni. mindenképp felhasználóbarát verziót fognak keresni, mivel tudják, hogy keleten a net még nem minden esetben gyors, és drága is nyugati országokhoz képest.

dezodor":1p7nor50 mondta:
nem kell túlizgulni, megkérdeztem tőlük, és ők is mosolyognak rajta, ami itt zajlik utóbbi 2 napban. az emberek félreértették, az angolok rosszul fordították, az emberek meg visítva hánytak a teherautóra.

szal még 1x: nem ez lesz, hanem csak felmerült a sokszáz lehetőség közül ez is, de nem jelenti azt, hogy ezt akarják használni. mindenképp felhasználóbarát verziót fognak keresni, mivel tudják, hogy keleten a net még nem minden esetben gyors, és drága is nyugati országokhoz képest.

Hááát nem tudom, mindenesetre így is - úgy is PR holokauszt. Ott kezdődik hogy az eredeti orosz szövegben nem lehetőségként hanem kész tényként említi, ennek megfelelően lett fordítva. Aztán, ha már "félreértés" történt és nem osztogatnak hanem fosztogatnak, a normális megoldás az hogy kiadnak egy hivatalos cáfolatot, és nem az hogy Joe Mullin-nal leadatnak egy semmitmondó választ ami cáfol is, de nem is. Nekem mindig volt egy sanda gyanúm hogy a nem orosz közönséget nem igazán veszik komolyan. (Nézzétek meg mennyi figyelmet fordítanak az orosz rajongókra és mennyit az angol nyelvűekre - az utóbbira gyakorlatilag semmit:) Most beigazolódott.

Ha meg DRM lesz, akkor is mind1 ugye, mert a cracket leszedjük és irány a Zóna 2.0

Csak ezt ne...Ha tényleg így akarják, (bár annyi eszük csak van, hogy nem és ez csak egy pletyka) lehet, hogy...inkább nem is folytatom. :/

nézzétek már meg mikor íródott az a hír... majd 1 hónapos...

Na én képesnek tartom az ukránokat arra, hogy megcsinálják. Megvan a hûséges közönség, aki megveszi
a játékot, a többinek meg ha csak 100.000 db.bal többet adnak el á 20 Euró, az is HATSZÁZ MILLIÓ Ft.!!!

Vissza
Top Alul