Pletykák

én a Vice cityvel toltam irgalmatlanul sokat... aztán a Gta4 el az nagyon bejött... a ragdoll(fizika) piszkosul tetszett és a törések... utána visszasüllyedtem SA-ra na az nekem nem jött be annyira... a GTA4 elég jó, de még mindig sajnálom kidobni a pénzt... élvezetes meg minden, de majd ah olcsóbb lesz :D

de hogy ne legyen off tud valaki valami újat valami hírecskét??? már nyáladzok megveszek a kíváncsiságtól pedig soká lesz 2012:D

De azokat is kifirkálhatnátok ide akármien kétes vagy csekély de eszméletlenül nagy éhséggel várunk minden pici morzsát is

Éhezik a nép stalker hírekre. Én is kikészültem már. Beszélhetünk bármely másik játékról teszem azt BF 3, ezidáig a Crysis 2 (tudom már kiadták pár hete végig is toltam :D ) de mindegyik játékról heti rendszerességgel jelentek és jelennem meg újabb videók, ingame-ek, infok stb de stalkerből mért nem kapunk? :(

mer nem tartanak ott, hogy képet adjanak ki ,

Szerintem jó lesz az a cucc de eszméletlenül optimalizálatlan lesz tele bugokkal mint minden mod mellesleg úgysem lesz magyar sose a cucc :(

szerintem meg tévedsz :D nagyot tévedsz :D

Miért lenne majd bugos? Már a CoP se volt egy bughalmaz patch nélkül mint anno a SoC vagy a CS. Azt meg főleg nem lehet tudni hogy lesz-e vagy nem lesz magyarítva (ha meg nem, pár hónap aztán valaki úgyis csinál hozzá).

A Lost Alpah val is ez volt :D maid lesz magyarítás XD Én is vállaltam volna :D de csak 2 jelentkezővolt XD ide több lesz ?:D A Bug nem az alapjáték miatt hanem mert ez 1 mod ^^

Hoppá, azt hittem hogy a stalker 2-re mondod hogy bugos lesz, az előbb arra célozva válaszoltam :oops: .
Szerintem a Lost Alpha enm lesz tele buggal, dezodorék sokkal több időt fektetnek bele a munkájukba mint a többi mod készítői, mivel nem akarnak gány munkát kiadni a kezeik közül, szóval már csak emiatt sem lesz bughalmaz az egész.

Ennyit offoltok...

ON: Mik a legújabb pletykák? Hallottam Facebookon, hogy már pályákat is tesztelnek.j

OFF: GTA IV méltó folytatása volt a sorozatnak, nagyszerű játék. Azért, mert gyenge gépeiteken akad, nem lehet hibáztatni. Órmótlan f*szság. STALKER legalább annyira eszi a gépet, és mégsem említitek meg. :)

Csak célzás arra hogy ez alap a SHOC csak tele lesz addolva mindenféle itemel meg objectel szeritnem ez elégé megnövelheti a ram igényét az alap SHOC hoz képest :( Kivi leszek rá XD Remélem 8 Giga ram talál elbírja indítani XD

Iitt a stalker online!Persze egyelöre csak oroszul .A linkek:
az oldal :http://stalker-online.su/
+ a video:http://www.youtube.com/watch?v=T0KDCp5j-lQ&feature=related
hát remélem lesz fps(belsönézetes) opcio is benne...

Vissza
Top Alul