Pletykák

Én örülnék ha lezárnák ezt a strelok-szálat, mert már elég unalmas és annyira nem is érdekes az a karakter hogy négy rész forogjon körülötte.

Én úgy ahogy van:Nem szeretem Strelok-ot :D.Irritál.De talán csak azért mert Szabadságos vagyok.De vagyok olyan kedves és nem mindíg lövöm le őt a CoP-ban xD.

Biztos nem lesz külön frakció a női szereplőknek. Lesz szerintem 2-3 női karakter benne elszórva vagy egy küldetésnél. Egy guide vagy egy kereskedő esetleg egy szerelő de külön frakciót "amazonok" biztos nem kap. Én igen rossz ötletnek tartom. Nekem Strelok mindig is oylan megfoghatatlannak tűnt. SoC-ban azért hiszen foggalmunk sincs arról kik is vagyunk. A CSben mert őt üldözzük és csak a gauss célkersztjében láthatjuk legközelebbről. De a CoPban már szemtől szemben találkozhattunk miutn aniy általa elszórt morzsát kaptunk. Szerintem nagyon jó húzás volt a GSCtől. eljen

Valóban nagyon jó.Nem azal van bajom :D.Én még örülök is, hogy benne van de úgymond nem támogatom őt abban, hogy elpusztítsa a Zónát.Éppen ezért amikor megtudtam a CoP ban, hogy olyan információk vannak a birtokában...jobbnak láttam megsemmisíteni azokat... >:D

Hát, én Szolgálatos vagyok, és a Zónának vesznie kell :D
Bár remélem, nem olyan hamar, a GSC remélem, kihúz még belőle egy jó pár részt.
Csak ne menjen a folytatás, a történet rovására.

Háború ??

Itt nincs háború, csak népirtás amikor a Szolgálat likvidálja a Szabadságot. :D
A szabadságnak nem sok esélye van a szolgálattal szemben. Főleg, beszívót fejjel :D
Akár hogy veszem a szolgálat sokkal modernebb fegyverzetileg is meg páncélzatilag is.

Igen.Viszont a szabadságban nagyob az összetartóerő.És igazábol még sokan nem nagyon csípik a szolgálatot szóval szövetségeseink is lehetnek! :D És még sok mindent lehetne mondani a szabadságról mert az a legjobb :D De a szolgálatról is.Na meg a szabadságnak sok ruhája sokkal inkább megfelel a zóna beli körülményekhez.Na de ez mind OFF szóval ne itt tárgyaljuk meg :D

Szerk.:A CoP végén akkor is megemlítette a játék, hogy a szolgálat "elpusztult" mert a vezérük Sh...Shl... mit tom én ki meghalt 1 csatában!Persze csak azért volt ez a vég mert a játékban végig a szabadságot segítettem!;)

most néztem megint 1 ilyen Fan Trailert ahol a SoC vége ottvan hogy Strelok kilövi azokat a zöld mit tom én miket az Atomerőműben,majd valami vészriadó jelez és berobban az egész,Lehet ez az ötlet lessz az ami a Stalker 2 őnek kedvezz?

a Szolgáalt hamarosan elbukik.A Szabadságnak valszeg birtokábanvan Pripyat titkainak nagyrésze ugyanis ők sokkal hamarabb értek oda.Másrész taktikailagis jobbhejen vannak.Nembeszélve arról hogy a Szolgálat 1 fő veszélynek van kitéve veszéyleztet ia C Öntudatot ami hamarosan megsemisíti.

Na ha játszanátok, a Szolgálattal, tudnátok, hogy minden titok, meg egyéb dokumentum, szolgálat kezében van prypatyal kapcsolatban.
A Cop ban is van egy ilyen küldetés, amit a szolgálatos kereskedő add, hogy öld meg a volt szolgálatost, mert ismerte a titkos információkat, és nehogy átadja a szabadságnak.
Lehet taktikailag közelebb voltak, de a szolgálat már rég kiirtotta őket, a katona raktáraktól.
Így még egy normális bázisuk sincs, mellesleg szövetségesekre se számíthatnak, mert egy frakcióval sincsenek úgymond közeli viszonyba, a szolgálat sokkal közelebb áll a stalkerekhez, és mellesleg ott van nekik a katonaság is biztos háttérnek.

Szolgálat: Rend és fegyelem
Ellenségek: Szabadság
Barátok, Semlegesek: Katonaság, Tudósok, Stalkerek, Banditák, Zsoldosok

Szabadság: füves hippik
Ellenségek: Szolgálat, banditák, katonák, és még a Zsoldosok is betámadják öket
Semlegesek: Stalkerek, meg talán a Tudósok, bár volt rá példa, hogy a tudósokat is ellenségnek jelölte nekem a szabadság.

Sztem egyértelmű, melyik frakció esélyesebb , a győzelemre :D

arachanocs: Csak helyeselni tudok!!!
Prodig: Inkább a drog, mint a halál!
Velociraptor: Én egyszer játszottam a Szolgálattal. Nem volt egy nagy élmény. "A szolgálatos kereskedő". Na ez az, a Banditákkal üzletel a Szolgálat, gratulálok nekik, akkor biztos méltóak, hogy a Loner-ekkel semlegesek legyenek! :P. Aztán, hogy közelebb álnak a Lonerekhez: A Lonerek ugyanúgy jóban vannak mindenkivel, egyiket se kedvelik jobban. "Ráadásul ott van nekik a katonaság": Na jó, talán éppen ezért jobban kedvelik a Szabadságot a Lonerek. Meg még 1000 okot tudnék mondani, hogy miért. De ez már full off, inkább a Duty vs. Freedom-ban kellene folytatni.

Szerk.: (mert szerkesztett)

Vitatkozhatunk estig, de minden Stalkerben máshogy van. Clear Sky-ban:

1. A szabadság semleges a banditákkal, tudósokkal, stalkerekkel.
2. A szolgálat semleges tudósokkal, stalkerekkel.
3. A szolgálat nem semleges a banditákkal és nem semleges a katonákkal, sem a zsoldosokkal.

Shadow of Chenobyl-ban:
1. A Szabadság semleges a stalkerekkel, tudósokkal.
2. A Szolgálat szintén ugyanaz.
3. Ellenségek a katonákkal, banditákkal.

Call of Pripyat-ban:
1. A Szabadság semleges a Stalkerekkel, Banditákkal, Tudósokkal.
2. A Szolgálat szintúgy.
3. A katonákkal is semleges mind a 2.(Spawn Menu-vel tesztelve, amúgy nem találkoznak :P)
4. Ellenségek a zsoldosokkal, monolithosokkal és mutánsokkal.

Szóval felesleges erről beszélni, szerintem.

Nos... igaz off van, de azért szeretnék hozzáfűzni 1-2 dolgot a szabadság kontra szolgálat vitához zárás képpen. Idézem egy korábbi hozzászólásomat

Jók a cuccok a szabadoknál? Mer a szolgálat sz@r pisztolyokkal járkál mi?... megjegyezném, sokkal jobb, erősebb fegyverük van mint a freedomnak... ők a 9×39 mm eseket használják, freedom meg 5.56 párti...
Ezzel el is mondtam mindent a jó cuccokról... a másik... szabadoknak nem sok esélyük van a szolgálat ellen, épp azért mert ők nem füveznek meg semmi ilyen hülyeség... tapasztalat... mikor cs be a freedomba álltam akkor csak miattam győztünk mert 3 szolgálatos leszedett egy freedom osztagot... mikor a szolgálattal voltam akkormeg semmti se kellet csinálnom, elfoglalták a bázist egymaguk... legfeljebb a mesterlövészekkel nem nagyon bírtak...
Ennyit a freedomról... viszont abban az egyben értek velük egyet h a Zónát nem kéne pusztítani...

Továbbá írta itt valamelyik észkombájn hogy inkább a drog mint a halál... olyannyira rátapintottál a lényegre, hogy rá sem jöttél...
A drogtól igazán hosszú életűek lesznek az emberek... :)) igen? nem.
én meg inkább úgy halnék meg hogy lelőnek minthogy be legyek lőve azt se tudjam hol vagyok... ennyi... bár inkább semelyik

Persze utóbbival nem mindenki ért egyet... nem is érdekel.
De amit bemásoltam az tény. Azon nem is kéne vitatkozni, hogy melyik frakció jobb a harcban :)

Remélem senkit nem sértettem meg ezzel és nincs harag.

Neleődjetek megamikor a szabadság elpusztítja a 100 rad bart a vog 6 osaikal meg az RPG ikel és a továbfelyesztett exkeltonokal és a speckó anomáliáikal meg a hatalams emberfölényel.

Gyerekek, mintha Martin tényleg Szabadásgos lenne. :D

Az "észkombájn" az én voltam. És szeretnék pontosítani: Inkább füvezel, mint hogy harcolsz a Zóna ellen és azért halsz meg, mert a C-Öntudat felemészt. Mert ők ugye a Zóna ELLEN harcolnak, a Szabadság meg a Zónáért.

Vissza
Top Alul