Pletykák

.....Ukrán titkos szolgálat embere ami nem katona de elképzelehetőnek tartom ,hogy emiat a katonák nem lesznek az ellenségeink legalábbis logikuson gondolkodva :)

ha titkos szolgalat akkor nagy valoszinuseggel kapunk vmien szintu katonai kikepzest vagy mia a szoszt szoval a katonakkal joba kene majd lennunk.

Szerintem 1-2 helikopter pontos helyzetét tölük tudjuk majd meg mivel végtéreis az ö "bundájukra dolgozunk" Az viszont totális marhaság lenne ha a katonák az ellenségeink lenének mint eddig mivel vigülis minket az ukrán kormány küldöt. Vagyis a katonaságnak ahogy königtiger mondta támogatást kéne adnia

Szerintem pont ellenkezõleg, a titkos ügynök pont jó arra is, hogy a katonák ne tudjanak
rólunk,mi meg persze nem fedhetjük fel magunkat, gyõzz mint Stirlitz vs. 3. Reich.
Vagyis továbbra is lõnek, mint a régabbiekben. Valami koperáció biztos lesz, de csak mellék-
küdi szinten.

Gondolkodom,hogy mi lehet a ráció a GSC lépésében.
Kihozzák az orosz nyelvű verziót.Ügyes emberek feltörik,felrakják a netre,mások letöltik.
Játszol vele,talán végig is viszed.De mivel "olvasmányos" a története,mint a Priboi-é,valószínűleg nagyrészt a fő szálat viszed végig,hiszen közülünk csak kevesen tudnak oroszul.
Feláldozzák az orosz vásárlókat (úgyis nagy részük warezol),a többi kedvéért.
Olyan,mint ha demoval játszanál. :D

Hát meg nem csak az hanem az is nem tod h mire is kattints én a shoccal megszívtam igaz angolul tok csak nem olvastam el és a dutyi a military warehousenal ahona a barból jövünk és hát ki is nyírtak:D

Lehet hogy nem is kell ennyire filózni ezen. Valamit a kiadó szúrt el, vagy egyszerűen még nem állnak készen a fordítások... :?

A ShoC vagy a CS fájlait használja,tudja valaki?
Magyarul fent kell lennie a gépen az egyiknek,hogy fusson a CoP?

írtam ezt alant, hogy 3 verzió lesz. azok közül a legolcsóbb verzió, amikor kell majd hozzá cs vagy soc. ha nem akarod azt, megveszed a dobozos verziót, azt akkor nem kell hozzá semmi.

[mod]ügyes vagy , hogy letölötted , DE legalább ne reklámoznád , természetessen ez egy warn-t megér [/mod]

tudom csúnya dolog volt de a hiány nagy úr :D letöltöttem a cop azon verzióját melyhez szükséges a cs . Őszinte legyek nem is bánom , ennyi izelítő elég volt , és nagyon tetszett, akit érdekel aznézzen utánna honnan lehet letölteni, de ha már letöltötte , illik majd megvenni az eredetit, én 1000 % hogy megfogom, mert megérdemlik azt a jelképes összeget egy ilyen nagyszerű játékért...(Y)

Színi fogok,ha nem lesz magyar :D
Akkor fogok egy pisztolyt és lövés1 magam
:D

hát még szép h megveszed the guide. hisz ki az aki nem veszi meg elég jó lett én úgy olvasgattam az orosz fórumokon persze google fordító :D és nagyon jó lett igaz ez még a warez verzió de akkor is faxa lett atz írják. És összetettebb mint a shoc és a cs.

Az hogy lehet, hogy a hivatalos fórumon néhol angol screenshotokat látni? Valakii! :roll:

Vissza
Top Alul