Pletykák

VinoBob":159nz83b mondta:
na ja de az oroszoknál nem novemberben van október? vagy van valami ilyesmi, már nem emlékszem, hogy az októberi forradalmat akkor ünnepelték amikor itt november volt. :?:

akkor azt akarod mondani , hogy a megjelenés nov2. (az oroszoknál okt.2 ami itt november ) :?

Ne vicceljetek,a Julianus naptárat már csak az Ortodox egyház használja,máshol a Gergely-naptár él.

"A julián naptár 10 napos eltérésével át lett állítva, és egy új naptár, a Gergely-naptár bevezetése vált szükségessé.
XIII. Gergely pápa 1581 februárjában, azaz a mai átszámolás szerinti 1582 februárjában rendelte el a Gergely-naptár bevezetését. 1582. október 4-e, csütörtök után 1582. október 15-e, péntek következett. Ez a Gergely-naptár. A Gergely-naptárban a százzal osztható számú évek közül csak minden 4. szökőév. Az 1700., 1800., 1900-as év nem volt szökőév. A legközelebbi "százas" szökőév 2400. lesz, mert a 2100., 2200., 2300-as év nem lesz szökőév a Gergely-naptár szerint. A Gergely-naptár következő időszerű reformja 4782. körül várható. Ugyanis évi 27 másodperccel mozog a Föld a Nap körül lassabban, mint a mai időszámlálásunk, ezért 3200 évente a Gergely-naptárban egy napot ki kell még hagyni.A Gergely-naptár 365,242500 napra van beállítva, míg az igazi napév csillagászati értéke 365,242198. A julián naptár 365,250000 pontos volt csak. Ennél csak egy naptár pontosabb: a maja naptár 365,242129 napos."Wikipédia

System Requirements
Minimum System Requirements

* Intel Pentium 4 2.0 Ghz / AMD XP 2200+
* 512 MB RAM
* 128 MB DirectX® 8.0 compatible card / nVIDIA® GeForce™ 5700 / ATI Radeon® 9600

Recommended System Requirements

* Intel Core 2 Duo E7400 / AMD 64 X2 5600+
* 2 GB RAM
* 512 MB DirectX® 9.0c compatible card / nVIDIA® GeForce™ 9800 GTX / ATI Radeon® HD 4850

jim67":1frrz9t8 mondta:
System Requirements
Minimum System Requirements

* Intel Pentium 4 2.0 Ghz / AMD XP 2200+
* 512 MB RAM
* 128 MB DirectX® 8.0 compatible card / nVIDIA® GeForce™ 5700 / ATI Radeon® 9600

Recommended System Requirements

* Intel Core 2 Duo E7400 / AMD 64 X2 5600+
* 2 GB RAM
* 512 MB DirectX® 9.0c compatible card / nVIDIA® GeForce™ 9800 GTX / ATI Radeon® HD 4850

nVIDIA® GeForce™ 9800 GTX / ATI Radeon® HD 4850 Persze meg a paksi atom erőmű Most nem azért de erre a komcsiknak meg az ukránoknak van pénzük? már mint az átlagnak....

9800gtx-et már 30 ropiért kapsz , azaz gts250-et , ennyiért akár jöhet egy 4850-is és mivel a stalker ati szövetséges ajánlott is ( viszont én útálom a piros szint és az amd-t is ezért nem kell 4850 sem a dx11 csoda 5*** sorozat ) , a fentebb említett 2 keri már régen nem a csúcskategóriához tartozik (talán felső közép) . nekem sincs csak 9600gt , de valahogy csak menni fog az a játék .

nekem megvan az ajánlott csak a videokártyám egyel alacsonyabb :(

nagyon szépen köszönöm az infot.:) mostmár tutira tudom h nem fog futni,szaggatás nélkül :cry: (Y)!!:S:S:S
a fene egy meg, gyúrhatok egy jobb pc konfigra #B, esetleg azt valaki nem tudja h ez is magyar szinkronos lesz-e? :D

jha és elméletileg ebben is olyan lessz mint a cor: assault on darak athena-ban , drm , azaz neten kell kativálni és utána lemez nem kell :D , szal aki letölti az várhat pár hónapot a törésre :P

Ha neten kell aktíválni, utána átvihetem a játékot másik gépre, amin nincs internet?

lol2 egy játék egy gépre telpíthető .

de ő gondolom attól fél hogyha nem lesz net a gépén nemtudja aktiválni

Így van, otthon nincs net. Ne kelljen már tört vacakkal tökölni.
A sacred2 úgy tudom 3 másik gépre telepíthetõ az aktiválás után, bár azt nem
tudom, hogy net nélkülire is, vagy csak internet kapcsolatosra.

3 verzióban lehet majd megvenni a CoP -ot.

1. a gyüjtői
2. a sima dobozos
3. letölthető addon

A 3.-hoz magyarázat: a letölthető addon annyit takar majd, hogy kell a clear sky, vagy a shadow of chernobyl a cop futtatásához, ugyanis kb 2gigányi kacatot kivesznek belőle, amit pótol majd a cs vagy soc. ...

én furcsának tartom, mert ha már vki interneten veszi meg, akkor nyilván nem isdn-nnel csatlakozik, vagy valami régi tárcsázós izével.. szal akkor már annyira mind1 hogy 2gigát tölt le vagy 1-et. DE legyen úgy.

Vissza
Top Alul