Pletykák

Már alig várom...!
nagyon átdolgozták az biztos! nem a semmiért szeretem-zóna, mutánsok, fegyverek --huhuhuu

Az árról van valakinek elképzelése? Az orosz oldalakon nem találtam.

8000-10000 Ft lesz szerintem a cdgalxison én onnan veszem legalábbis ha lesz money

Harasó, 10000 Ft-ot megér, pláne, hogy majd a Jézuska is besegít, sajna
nálunk a télapó nem olyan gazdag.
Kéne a játékba pár új artifact is, de a gyaloglást már annyira megszoktam, hogy
jármû nem is hiányzik. Másrészt a játék szellemiségébõl következõen folyton ki kellene
szállni, körülnézni, visszaszállni. Akkor lenne értelme, ha egy területet végleg ki lehetne
tisztogatni az ellenfelektõl és mutánsoktól, akkor már csak egy kóbor anomália
tenné tönkre az autokázást.

zsilin...

lesznek új artifaktok :)

és végre lehet a vízben futni, bár gyorsabban fáradunk majd benne, de mégis jobb, mint a soc-ban volt, ahol kb 90%osan megfogott a víz ha belementél, se ugrani se futni nem bírtál benne...

panzerdivision":2b9okg3h mondta:
Az is ígaz :) Most is sztem várok 1-2 hetet

a gyűjtői iadás ára sosem volt olcsóbb mint 10.000 , szerintem azt valami aukciótó szerezted

Szerintem 8990Ft lesz.De végül is megvesszük,bármennyiét is adják.(ésszerű keretek közt,természetesen)

Azokat a játékokat mindig megveszem amik tetszenek pl. stalker :) De a cod 4 -el törtszervereken online játszotam több mint 400 órát! Szóval most ugy döntötem megrendelem ennyivel tartozom

Csiga07":3ezuoax2 mondta:
Szerintem 8990Ft lesz.De végül is megvesszük,bármennyiét is adják.(ésszerű keretek közt,természetesen)

ha nem a cd project lessz a hazai "dealer" akkor ehhez az árhoz hozzá lehet adni még egy keveset

én azt mondom nem kell itt karácsonyig várni , a bcgames kihozza a játékot októberben

Vissza
Top Alul