Pletykák

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Lehet, hogy lesz closed beta Tier3 a szerverlistán felbukkant egy újabb verzió 0.1010 néven. (mostani 0.1008)

Ezt is le lehet tölteni vagy nem és ha lelehet akkor honnan lécci valki mondja meg :shock:

Na már van 0.1011 is. Elvileg Fileplaneten lesz egy új verzió 26-án.

Nálam nincs menü lag. Bár azon nem csodálkoznék, hogy régi gépekre nincs optimalizálva rendesen.

régi gépem van az tény, de az előbbi verzióban fordítva volt az egész.
menü tisztán ment, játék laggolt. most pont fordíta :D

:D A mostani beta eléggé durva se servert se semmit nemtok csinálni csinálok egy lan servert azt nyomom bátyámmal de egy két érdekesség amikor a fegyvert feltölti hirtelen ugrik annál a résznél mikor is felkell huzni a fegyvert :) Ez mitől van azt nemtom :)

bakker ugyan ez a hibája nekem is csak lan-ban tudom nyomni és direkt ip-n keresztül sem megy nem értem

töltsétek le a legújjbat http://www.fileplanet.com/173507/170000 ... eta-Client
itt ez már a legújjabb ebben lehet már szervert csinálni és csatlakozni is
(egyébként aki azzal a verzióval próbálkozott aminek a fűmenűjében van "singel player" gomb azzal tényleg nem lehet semmit csinálni) ebben már ki van véve a gomb és csak multi van meg készítők listája egy szép kis háttérel :idea:

Ez már rég megvan mindenkinek. Tier2 2939. Akkór szólj ha lesz még újabb vagy legalább utalj a verziószámra.

Hmm... furcsa. Engem enged mindenhova csatlakozn (kivéve a dedikált szerverekre :) ). Ma is valami stalker-portal.ru szerveren voltma, alig laggolt! :shock: Lagg nélkül már jobb róla a véleményem :)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul