PenDrive-ok

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
A Fosztogatók bázisát már rég bevették a Stalkerek,most úgy áll a helyzet hogy ahol a kereskedőnek kéne állni ott nincs senki,meg a bárpultál se.Amúgy be se tudtam volna menni mert szétlőttek volna,mindegy.De azér kösz!
(Most már csak azt árulja el vki,miért van az cenzúrázva hogy f**sztogatók???) :?:

Melyik patchel játszol? Nekem még egyszer sem foglalták el a bázist a stalkerek. Sőt még nem is hallottam ilyenről. Ez dúrva...:)

Module":10ibq9oh mondta:
A ****ók bázisát már rég bevették a Stalkerek,most úgy áll a helyzet hogy ahol a kereskedőnek kéne állni ott nincs senki,meg a bárpultál se.Amúgy be se tudtam volna menni mert szétlőttek volna,mindegy.De azér kösz!
(Most már csak azt árulja el vki,miért van az cenzúrázva hogy f**sztogatók???) :?:

mert az első 3 betű az egy csúnyácskáb kifejezést takar :wink:

Én is tudni szeretném mivel játszól. Mert már számtalanszor kinyirtam azt a bázist, de mindig visszatértek a fosztogatók, és pusztíthattam elöről :D

Amúgy ha jól értem ugyan azokat a pendrájvokat, akkor a kutyás csávókátol, és az alvostól is meglehet venni ?? :D

Meg igen. 4 van a szemétdombon, elvileg mind a négyet meg lehet venni a kutyástól, az alvóstól, meg a banditák kereskedőjétől.

Akkor nem kell feltétlenül szövetkeznem a foszogatókkal, és tölük kikérni a pendiket, a stalkerektől is megkapom ugyanazok rejtekhelyét. Ügye ??
Vagy fele innen fele onnan ??

Arra lennék kiváncsi még, ha majd belépek a fosztogatókhoz, akkor a stalkerek ellenségekké válnak, illetve más klánnál is pl szabadság vs szolgálat akkor késöbb elérhető e az ha átlépek egy semleges frakcióhoz, akkor a volt ellenségből, lehet e egy semleges viszony??

PL Belépek szabadsághoz, akkor a szolgálat ellenség lesz, miután elvégesztem a küldiket (megkapom a szép armort és fegyvereket :) ), utána belépek a stalkerekhez, és a szolgálat már nem tekint rám ellenségként.

Hát, eléggé lesarkítod a dolgokat. Én beléptem a dutyhoz, megkaptam a csatlakozási felszerelést, PSz9 suit, meg Groza. Utána visszamentem stalkerfalvára. visszacsatlakoztam és megint semleges lett a szabadság. Aztán megint csatlakoztam Dutyhoz, akkor már megcsinálzam a küldiket (értsd: kipucoltam a szabadság bázisát) de utána már nem lettek újra semlegesek bármit csináltam. Tehát ha valakit kiírtasz akkor nem lehet visszacsinálni. De előtte lehet ide-oda csatlakozni. Kivéve a fosztogatóknál. Náluk ha egyet lelősz, akkor öri-hari van. Ha a pendrive-ra hajtasz, nem kell csatlakozni senkihez sem. Csak odamész, megkérdezed és kész. És mint modntam, mind a 4 szemétdombi pendrive-ot megszerezheted 3 embertől ( akár mind a 4-et ugyanattól), de 2 a fosztogatóknak kell, így érdemes az elején függetlennek maradni, egész addíg amíg ki nem rabolnak a pincében. Akkor kapod meg a 3 bandita pendrive-ot. Utána veszel egy Sevát, amit feltuningoltatsz a fosztogató kováccsal, és utána boldoga írthatod őket :). tudom kicsit gátlástalanul hangzik, de a zónában nem szentek dolgoznak.....

Ryuk nagyon jól összefoglalta a lényeget, csak annyit tennék hozzá zárójelben, hogy a f*sztogatókhoz ha akarsz sem nagyon tudsz csatlakozni, a főnökük nekem mindig azt mondta, majd hív ha aktuális lesz a dolog...gondolom valami frakcióháborúsdi után jelentkezne, de azt nem erőltettem. Viszont hála a teljes függetlenségnek, mindössze a Renegátok és a Monolit volt ellenséges frakció, így elvileg az összes pendrive simán megszerezhető maradt, teljes bizonyossággal.

A fosztogatókhoz csak akkor enged csatlakozni ha megcsináltad a dutynál a küldetést és már a fő küldi yantárba mutat akkor lehet hozzájuk csatlakozni. Egyébként tényleg az elején tuningoldasd a sevát utnánna már nehezebb ha valkihez csatlakoztál. (megj: a fosztogatókhoz nem érdemes csatlakoznod én própáltam és szaladgálhatsz ide oda mert nem képesek megvédeni magukat.)

Köszi az infokat.

A fosztogatókhoz csak azért csatlakoznék, mert akkor a küldik végén, kapok egy jó csuzdlit amit már szivesne fejlesztenék :D
Legalábbis a térképből kiindulva :D
Ugyanakkor az anomáliákkal sztem téves, nekem nem azok az anomálik vannak, bizonyos helyszineknél :P

És még valami, újra kezdtem, és sikerült eltolnom már az ingoványban nem kaptam meg a második pendit a kereskedötől.
Pedig már mindenüt ők uralkodnak, mindent megcsináltam :( és semmi.
És több küldetést sem add :(
Mit kellene tennem hogy a másodikat is nekem adja ???
Már unom folyton újra kezdeni, már a vége érdekel :D

Az is megvolt :( és nincs pendi csak 2 a 3-om bol:(

Az elsőt megkaptam, a másodikat meg megkelet keresni, a 3-adik amit pedig megint kapnák az meg nincs meg :(

Ha nem találod meg a pendrivetot és neked az fontos akk szedd le a pendrive modot és a kereskedőnél megkapod potom pénzért. Ja de csak azokat vedd meg amit végképp nem tudsz megtalálni ha először jádszod ki mert nem lesz izgalmas ha nem te találod meg a pendrivot

Hu ez hasznos info,leirhatnád pontosan hogy is kapcsolom ki, nem szeretném megvásárolgatni, de késöbb hasznos lehet ha tudom hogy mükszik :D

http://stalker.filefront.com/file/Flash_Drive_Mod;94230 tessék inenn szedd le mert ebben ingyen adja a pendrivot nekem a kereskdőnél adta ki de havernak a bárosnál adta ki. Elolvasod a read me-t és megtudod melyik kereskedőnél melyiket lehet kapni. Ja nem kell új játékot.

Ryuk::
Kordon:
Itt már kicsit komplikáltabb a helyzet, kicsit futni kell utána. Egy pendrive (mint már többen leírták) ott lesz, ahol az ingoványból átjössz. Ezt az infót a stalker kereskedőtől kell megvenni. A kettesszámú drive meg ingyen van. Ha megkapod a leader/vezető-től a küldit, hogy irtsd a zsoldosokat. A járműraktárban lesz egy zsoldos (parancsnok) a többitől különböző ruhában (nem zöld, hanem barnás), és pisztollyal akar neked ártani. Na, ott lesz nála.

Lenne egy ilyen aprócska problémám hogy nincs meg a második pendrive sehol se találom azt a parancsnokot, pedig a bescennelt térképen is rajta van de nekem a játékba valahogy nem szerepel :D hogy lehetne megoldani ?? :DD
Amugy katona, nem zsoldos nem ???
:P

Vagy ez nem annál a küldinél van amikor , a katona parancsnoknak kikel nyírni ugymond a barátait ??
Ez attól egy őnáló küldetés???

Velociraptor!

Katona, igen. Félreírtam, de amúgy az a küldi amit írtál, a parancsnok haverjainak a likvidálása. Nem külön küldi. Ne tudom Neked miért nincs ott, eddig ilyennel nem találkoztam.
Ez még a 03-as patchnél is működött. Nem utólag mentél vissza? Bár akkor is ott kéne lennie amíg nem veszed fel a flashdrive-ot. Ha csak egy marék vadmalac fel nem falta....
Így utólag nem tudom hogyan lehetne megoldani, sztem akkor azt hagyd. A kordoni kovács utolsó flashdrive-ját én sem vittem el neki, lent maradt a csatornában az elársztás után.
Hacsak nem vagy sörétesfan akkor úgyis mindegy. Sorry....
Jövő héten szabin leszek, lehet h rászánok egy-két estét és akkor fotódokumentációval megkapjátok az összeset. De csak ha jófiúk lesztek! :evil: :D

Ryuk!

Vissza
Top Alul