PenDrive-ok

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
hallod de vigyázz mert lehet hogy van egy olyan bug hogy egyszerűen nem tudod odaadni annak csávónak a pendrivot de ez a bug nincs ha v 1.5.05 vagy afölötti verzióval játszol 8)

én a pendrive-okkal sosem küszködtem. ha találtam elvittem de úgy nem érdekeltek...:)

engemet érdekeltek a pendrivek azé mert ha elviszel egyet akkor :
1. kapsz pénzt
2. az a technikus több fejlesztést csinál majd nekem ha megkapja a pendrivet

am ja. itt már volt értéke a pénznek emúgy mint a shocban. de amúgy inkább relikviákra mentem. hasznuk is volt, pénz is jött értük.

xd
közös olvasás :D, segítünk Module nyugi :D

Hali mindenkinek!
Nemtom ki hogy van vele de én itt Clear Sky-ban csóró vagyok mint az állat a SoC-hoz képest.Alig van zs-m,igaz még csak a Sötét Völgyben járok,de hát akkor is!A küldikre alig ad vmit,qva drága minden(!)és qva olcsón tudsz eladni.Sza csak azt akarom kihozni hogy 1.:nekem nem igazán futja ilyen pendriveokra,illetve telne rá,csak apránként!Egyes gépkarabélyokra meg több ezer rubcsi egy-egy fejlesztés. Viszont felmerül a kérdés is hogy mennyire jó az nekem,ha megfigyeljük egy csomó fegyvernél csak egy-két dolog hiányzik a fullossághoz,sza most attól az egy két dologtól sokkal jobb lesz?A másik meg az hogy pl. az egyik mondjuk söréteshez keres fejlesztés-infót,de azt meg tudja a másik aki viszont sniperhez keres fejlesztést,amit meg az előző tud,sza valahol ugyanott vagy,vagy rosszúl látom?Sza megéri egyáltalán baszkolódni vele? lol2 Illetve pontosítok,nem is ez a fő kérdés,hanem hogy akkor mi az a módszer amivel mindegy hogy könnyen vagy nehezen de sok pénzhez juthatok?Az artifactok állítólag drágák,igaz azt csak most kezdtem el keresni,találtam kemény kettőt,dehát azokat meg használom.. Üdv.!

NOs pont én is ott tartok ahol vagy. 2.odjára játszom nekem smot 30000kpvan kb de 40000 vlahány volt mert amxra fejlesztettem a fegyót. A mellékküldetéseket azért érdemes emgcsinálni mert 2000 de akár 3500 is járhat érte. Kb enniy a legdrágább fejelsztés. Az osztagaparancsnokokat kérdezd meg hogy segíthetsz-e.(másmiylen jel a térképen) egyszerre eggye tudtam itt elvállalni pedig a clear skynal többet is:S MIndig visszakel valamit szerezni. ha megcsináltad menny végig rajtuk hogy meliyk ad mert szerintem ez sem mind1. a pentrivekat a fejelsztésekért jó összegyűjteni bár nekem sot van 4 abbol 2 őt oda kéne adnom a szabadság fejlesztőjének de nekem bugos lol2 és nem tuom oda adni csak 1 et tudam :cry:

Én megkérdezek minden hülyét de eddig alig volt egy két visszaszerzett tárgy meg ilyen apróságok,alig adott rá vmit 1500-2000 rubelt.De mondom még csak az elején járok,még biztos lesznek jól fizetős küldik de hagyjuk ezt nem akarom offolni a témát :arrow:

edit:1

Jah most nézem hogy fizet érte,akkor viszont megéri :idea:

2hsz egybegyúrva Jim67

Üdv!

Látom, van pár sztereotípia, uh megpróbálom kicsit összefoglalni a dolgokat. Agropromig 1 kivételével az összes pendrive-ot megtaláltam, az utolsó meg Agropromban lesz.
Úgy néz ki a rendszer, hogy a pendrive-okat vagy megkapod valakitől küldetés után, vagy megveszed infóként valamelyik kereskedőtől. Véletlenül nem találsz pendrive-ot csak Kordonban, a járműraktárban egy zsoldosnál, illetve mikor kirabolnak.
Nézzük!
Swamp/ingovány:
Az első pendrive sztem mindenkinek tiszta, akkor kapod, ha visszajöttél a blowout után. Megkapod, elviszed a Szakinak. A következőt szintén küldetés után kapod a kereskedőtől. Az utolsó (úgy látom a legproblémásabb) pedig egy halott stalkeren lévő stashben aki épp k1mászik a partra egy pocsolyából. Az infót Nimble/Fürgétől kapod 800 friss, ropogós rubelért. Itt leszögezem, hogy nem kell az összes infót megvenni. „Mit tudsz ajánlani?” -> „Mi van benne?” kombó után mindig elárulja ha flashdrive van a stashben.

Kordon:
Itt már kicsit komplikáltabb a helyzet, kicsit futni kell utána. Egy pendrive (mint már többen leírták) ott lesz, ahol az ingoványból átjössz. Ezt az infót a stalker kereskedőtől kell megvenni. A kettesszámú drive meg ingyen van. Ha megkapod a leader/vezető-től a küldit, hogy irtsd a zsoldosokat. A járműraktárban lesz egy zsoldos (parancsnok) a többitől különböző ruhában (nem zöld, hanem barnás), és pisztollyal akar neked ártani. Na, ott lesz nála.

Szemétdomb:
Ez a legszerencsésebb rész. Persze ha nem vagy rosszban a banditokkal. Ha átmész, a szemétdombra, úgy hogy nem csatlakoztál a stalkerekhez, és nem bántottál fasztogatót, akkor is rád lőnek a helyőrségen. Nosza, akkor futás, és még véletlenül sem lősz rájuk. Bemész a fasztogató telepre és megkeresed a kovácsukat. Elfogadod a küldetést, átballagsz a kedves kereskedő bácsihoz és megint alkalmazod a jól bevált Mit ajánl, mi van benne kombót. Igy kapsz szépen négy infót. 2-t a fasztogatóknak, 2-t az Agropromi stalkerkovácsnak a pisztolyokról. A fasztogató drive-ok a páncélok fejlesztéséről szólnak, remélem nem kell ecsetelni ez miért fontos. Fogod magad, átkutatod a stasheket és azt veszed észre, hogy csak egy hiányzik a bandit kovácsnak. Erről majd Sötétvölgy/Darkvalley után.

Sötétvölgy/Darkvalley:
Ez sem olyan problémás, kettőt megveszel Gandzsától, a bárostól, az utolsót meg a jóképűtől kapod (akinél csatlakozni lehet a Freedom/Szabadsághoz), amint kiírtottad a kedves, ám nem olyan jóképű (vagy fordítva) zsoldosokat. Ez után úgyis visszamész a szemétdombra.

Szemétdomb 2. rész.
Ha követed Fang/Agyart, akkor ugye menthetetlenül le kell menned a picébe a stalker „főhadiszállás” mögött. Itt majd jól elkapnak, megruháznak és elveszik mindenedet. Miután felébresztett a Citizen kvarcóra csipogása, közlik h vedd fel Fang/Agyar PDA-ját. És lám mi van mellette? A 3. fasztogató drive. Nosza, uccu neki vigyük el. Ha ezzel megvagyunk, már írthatjuk is halom számra a banditokat. Visszamész szépen stalkerfalvára, csatlakozol és akkor az jó lesz mert kapsz egy Sevát ha elpusztítod a bandit állomást.

Az agropromi részre ma megyek majd (ugye valakinek dolgozni is kell) arról is majd írok valamit ha van érdeklődés.
Remélem tudtam segíteni, és nem a fikázás fog menni. Jah és bocs h ilyen hosszú lett.

Addig is jó vadászatot!

Én két pendrive-ot semmiképpen nem tudok megszerezni két bug miatt: a mocsárban hiába mentem vissza a blowout után, csak egy Clear Sky-os ruhát kaptam, de a pendrive sehol, illetve a Duty bázison pedig elvileg Major Zvyaginstev-től kellene megvenni az infót, de amint megszólítom BugTrap-pel kivág a játék az Asztalra... nem1

patcheld a játékot nekem v1.5.08-as patchel már csak egy pendrivet nem bírtam megtalálni kordonban :wink:

kösz a linket eljen
lehet hogy az volt a gond hogy alapból nem v1.5.08-as patchel toltad :idea:

ez segíthet:

map_zone_big.jpg

rajta van kitől kell venni az ilyen rejtekhelyeket

Nos nekem annyi gondom van csak hogy a szabadságnak nem tudom oda adni a 2 flashdrivet. Valami bug nem jön ki a lehetőség hogy "elhoztam a kért fejlesztéseket" Gondolom ezt megoldja valamelyik patch.

igen ez az a bug amit a V1.5.05 patch kijavít akkor van ha már megcsináltad azt a küldit hogy a haverjától visszaviszed a PDA-ját utána hibás a párbeszéd panelja

Konzollal nem lehet valahogy bebűvészkedni az inventorymba azt a pendrive-ot a mocsárból? Nem szoktam cheat-elni, de egy bug miatt nem akarok küldetést elbukni.

Vissza
Top Alul