PenDrive-ok

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
en megvettem mindent a játék elején ott pont volt rá pénzem:D Volt olyan hogy csak 700 rubelem maradt. Amúgy ha nem akarsz elkölteni mindent akkor megkérdezed mi van benne és ha állítollag meg mondja mi van benne. Ha nem érdekel valaki szerint tovább megy , de nekem pl mindig ugynaazt adta be és sorrendbe mindent meg kellet vennem.

néhány rejtekhelynél megmondja mi van benne de néhánynál nem és azokba is lehetnek pendriveok :D

gabber 9511":c37dm07d mondta:
próbálj rejtekhelyeket vásárolni a tiszta égbolt bázison
Megvettem mindet, egyedül a "flash drive with data on superlight kevlar body armor" hiányzik, márpedig ezt Suslov docens kollégától kellett volna megkapnom az első mocsaras küldetés után (legalábbis az összes végigjátszás szerint így van, amikbe belekukkantottam).

a tiszta égbolt bázison van egy fürge nevű csávó tőle próbálj vásárolni
Suslov docens meg asszem kordonban van semmi köze az ingoványhoz
és a tiszta égbolt bázison csak fürgétől meg ridegtől lehet vásárolni rejtekhelyeket

Pedig Suslovtól kapod a játék elején a felszerelésed. Nimble (Fürge? vicces ez a magyar fordítás :D) pedig már az összes infót eladta. No de azért megpróbálom, hátha.

Jaja és annak idején volt róla szó hogy a clear sky lesz a c-öntudat vagy pedig mindenki meghalt. Na már NImble alias Fürge benne van a Shocban is. Őt kell megmenteni a játék elején.

rayder":2xjg3w26 mondta:
Nos nekem annyi gondom van csak hogy a szabadságnak nem tudom oda adni a 2 flashdrivet. Valami bug nem jön ki a lehetőség hogy "elhoztam a kért fejlesztéseket" Gondolom ezt megoldja valamelyik patch.
Pont most csináltam meg ezt a küldetést én is! Nem bugos, az viszont igaz, hogy ha megszólítod a technikust, akkor csak annyit ír ki, hogy "Bye", de ha a "Bye"-ra rákattintasz (és nem az "F" betű újboli lenyomásával zárod be a párbeszédablakot), akkor fölajánlja, hogy leadja neki a pendrive-ot! Szerintem próbáld meg többször megszólítani és a a "Bye"-ra kattintani, mert nekem sem adta be rögtön!

Hy, Lenne egy két pendrive problémám nekem is :D
Elolvastam az elöttem szollókat, és fennál nálam is az a probléma hogy megvannak az USB-k és és nem tudom oda adni, sajnos :(
Ezt hogyan lehetne orvosolni ?? Javitás kell neki mindenkép vagy beválik ha csak kérdezgetem folyamatosan a csávókat??

A másik az hogy hibádzik egy két USB, amit úgy olvastam hogy a fosztógatóktól kell kikérni, ha nem bántottam őket :D
Nos ez megoldható máskép??? mert már elég messzire elmentem és nincs kedvem újra kezdeni :D

Üdv Velociraptor!

A bolhapiacos fegyvermestertől is, és a kutyákkal küzdő ásatótól is megszerezhetd az információkat. De értelmetlen, mert a 4ből 2-őt a bamditáknak kell odadni, ráadásul ezek érnek többet, és a páncélok fejlesztéséről szólnak.

Ryuk!

Köszönöm, a hasznos információkat.
Ezesetben viszont a legjobb lesz ha újrakezdem, nemszeretem a hiányos küldetéseket, az a szép ha minden megvan :D

Még egy kérdésem lenne viszont, a manit hogy lehet egy ládába tenni ???
Ha valaki tudja írja meg :D

De ha újra kezdem, akkor megint kirabolnak, ezuttal viszont nem szeretnék értelmetlenül mindent fejleszteni, hogy ne vesszen el a sok mani. A játék folyamán úgy is cserélődni fognak a cucok, értelmetlen fejleszteni őket az elején, jó az a pénz késöbre is :D

Ugyanakkor, észrevételeim szerint megvan a rublika a ládákba, ami elméletileg a benne lévő összeget jelzi.

ládákba sosem fogsz pénz találni.
tedd ki oda hátra az összes cuccod amikor kirabolnak visszamész és ottlesz minden elsem kell dugni annyira...
egyébként jó az avatarod mintha csak magamt látnám :D

Huh esküszöm,múltkor egyszer végigolvastam de már nem emléxem volt-e erről hsz. hogy:a pisztolyokról szóló flash meghajtó,az melyik hülyénél van? "egy flash meghajtó amely a pisztolyok csövének hosszabbításáról tartalmaz adatokat" meg egy: "flash meghajtó,amely a pisztolyok csőszájfékéről tartalmaz adatokat"
ÉN nem találkoztam senkivel aki erről adott volna infót.Agropromban kérné a fejlesztő aki-teszem hozzá-már volt egy pendrive amit nem fogadott el(ez mi már?)
A másik kérdés hogy most akkor le tudná vki világosan tisztázni hogy a névtelen stash-ben is lehet pendrive,vagy csak amiben szól hogy az van?Szóval ja.Jah izéh,légyszi vki tud, válaszoljon a pisztolyos témára,had ne kelljen végigolvasni,THXTHX! :D

Üdv! 3 lehetőséged van. 1: ha nem vagy összetűzésben a fasztogatókkal akkor az ő kereskedőjüknél. 2: ha még él akkor az ásatók hírnöke, aki a kutyakat lőtte a szemátdomb K-i felében (küldi volt vele beszélni). 32. a legegyszerűbb a bolhapiacon a fejlesztőscsóka, de csak éjjel, mert nappal alszik.

Ryuk!

Üdv!Faxa,mert a hírnök pali megmurdált,én próbáltam esküszöm,de folyton szétszedték a kutyák,aztán a már lex@rtam a végén,a bolhapiac fejlesztőjét meg szintén megmurdálva találtam mikor visszatértem oda.Akkor már csak 1 lehetőség maradt,ha "nem vagyok összetűzésben" igen,de kivel is?Cenzúrázva van lol2

Barin

Nem pénzt akarok benne találni, hanem bele tenni akarok.

Azt tudom hogy elötte érdemes kipakolni, a cucokat egy ládába, (úgy is csinaltam annó+elköltöttem minden vasam) de ha nem költöm el a pénzem, akkor azt mind elveszik, és azt nem szeretném pl 50 000 vagy megtöbnél, illetve az alat se, mert ha kinyirom a tolvajokat akkor a cucokat még vissza is kapom, de a manit azt nem.
És ezért mondtam, hogy nem szeretnék emiatt értelmetlenül fejlesztgetni mint annó, aminek utána semmi hasznát nem veszem, mert elavul, és csak értelmetlen pénzkidobás volt. Ha meg eladom se jön vissza az az ár, max a fele mint amenyibe fájt :(

Module":3rd0syj9 mondta:
Üdv!Faxa,mert a hírnök pali megmurdált,én próbáltam esküszöm,de folyton szétszedték a kutyák,aztán a már lex@rtam a végén,a bolhapiac fejlesztőjét meg szintén megmurdálva találtam mikor visszatértem oda.Akkor már csak 1 lehetőség maradt,ha "nem vagyok összetűzésben" igen,de kivel is?Cenzúrázva van lol2

F.o.s.z.t.o.g.a.t.ó.k. Banditák. Szemétdombon, ha bemész a bázisukra akkor jobbra az első bejárat, ott van a kereskedőjük. Tőle tudod megvenni az infókat. Meg az épülettől jobbra, a bárosnál is. Ott lehet varjakra vadászni is egy csávónál. Próbáld ki, vicces.

Vissza
Top Alul