PenDrive-ok

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Elvileg a bárba kellene megkapnod de én mindnkitől megvettem mindent és egyik se az volt.
Pedig az nagyon jó lenne.

Mondom a báros sem ad feladatot már... Minden hülyeséget megcsináltam neki... megvettem a rejtekhelyeket is ráment egy csomó pénz de sehol sincsen...

Hát épp ez az énis minden rejtekhelyet megvettem az agroponba és egyik se az volt pedig valaki itt írta hogy a bárban kell megszerezni mnd a 3-at.

Meg elvileg a térkép is az agroponba jelzi.
Sőt valaki azt is mondta hogy amikor ki kell jutni a föld alól ott az egyik vásárolt rejtekhelyen van én azt is megnéztem és az se az volt. :?

Speciel én annak a küldetésnek a során erre nem figyeltem, de lehet majd alászállok a csatornába kicsit nézelődni... Jó lenne az a fejlesztés mert akkor lenne egy kovácsom, aki a géppityukat mindkét vonalon maxra tudja vinni.

Nem volt még alkalmam kipróbálni, csak azon gondolkodtam, hogy agropromban nem jelez nekem több rejtekhelyet, de aztán rájöttem, hogy a csatorna az külön pálya, szóval ha lemennék lehet lennének még helyek... Na majd megnézem...

sziasztok kordonban a semleges bázison lévő gépész 3 pendrive-ot kérne de én már miden helyen jártam minden rejtekhelyet meg vettem 1 pendrive-ot találtam meg a háromból

akkor mégis hogyan szerezhetem meg a másik 2 pendrive-ot :?:

van olyan hogy stasheket árulnak pénzért ott megveszed azt amelyikben a pendrive van

angolul játszom azok ilyen hátizsákok meg relytekhelyek vagy mi a macinak hívják őket magyarul.

gabber 9511, odamész a csaposhoz vagy aki x-el van jelölve a térképen,beszélsz vele hogy "Mit tudsz ajánlani?" és ad rejtett dolgokat,meg kérdezed,hogy mit tartalmaz és egyes helyeken pendrive is lesz.

hát ezt tudom de szerintem én már minden olyat megvetten játékban de az a kordoni semleges bázison gépésznek 1 pendrive-ot szállítottam le a háromból és a másik kettőt hogyan szerezzem be :?:

Ha mindent megveszel, akkor hozzá kell jutnod. Kapsz halottak átkutatásakor a PDA-dba is helyeket, azokat is meg kell nézni. Egyetlen lila hely sem maradhat a térképen.

vágom csak az egyik pendrive a fórumon lévő térkép szerint a tábornok hullájában van és nálam nincs benne

Lehet,hogy bug.Én úgy jártam egyszer,hogy nem volt ott a tábornok holtteste.Vissza töltöttem az előző mentésemet és ott volt a holttest,ahol lennie kell.A mentés egy másik pályáról volt, úgyhogy újratöltötte az egész pályát.

Én meg nem is szoktam keresni... Ha megvan akkor elviszem, ha meg nem akkor nem.

A szabadság bázisán lévő fejlesztőnek hol találom a pendrivejait? Mesterlövészpuskához kellenek a nevére nem emléskzem pontosan. plz help. köszi

a bázison a csapostól gandzsa a neve vagy valami ilyesmi tőle vásárolj rejtekhelyeket
és harmadik pendrivet csehovtól kapod ha elintézted az összes zsoldost :D

Vissza
Top Alul