PenDrive-ok

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
baban":3iw7yuqi mondta:
igen igen, de nincs olyan kovacs akinek ez kellene, hacsak nem a fosztogatóknak de azt kétlem, jah a 30 kg artit a katonai bázison találod,ott keresgélj, a neve aranyhal de ha kettőt teszel ki akár 110 kg is vihetsz nézd
wmcwlf.jpg

Ez jó dolog, de amíg nem fejleszted ki a többi tartót és nem raksz beléjük valami erős artifaktot, aminek jó a sugárzás elnyelő képessége(pl.:buborék), addig az "aranyhalak" által kibocsátott sugárzás miatt megy le az életed.
Ahogy az a képen, a mérőműszeren is látszik.

A bolhapiacon a technikus jó dolgokat ad el relytekhelyként mind a szemétdombon van nem kell sokat menni érte.
ss_user_10-28-08_06-47-02__garbage__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ez 1500 kinek azt nem tudom
ss_user_10-28-08_06-47-00__garbage__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ez is h kinek kell azt nem tudom
ss_user_10-28-08_06-46-57__garbage__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

500 és az agroponi technek kell
ss_user_10-28-08_06-46-54__garbage__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ez is 500 és ez is az agroponi technek kell.

A kékek, agropom stalker technikus.
A szürke-fekete a fosztogatók technikusának kellenek.

Kösz

És ezeket a mármint az összes pen drivet akárkinek el lehet adni pénzért(természetesen nem a teknikusoknak) mert sokba kerülnek csak senki se veszi meg őket

ja és az rp-74 esekbe a pen drive kitől kell venni.?
Mert ameddig a dutys bárba voltak mindenkitől megvettem mindent és 1ik se az volt.

már 2 megvan már csak az hiányzik amiért 12500 at fizet.

A duty bázison a lőtérvezetőt kell megkérdezni és az adja 4000.

Sziasztok

A fosztogatók kovácsának kellő pendrive-okat megszereztem, de nem tudom bevinni neki, mert a stalkerekkel csatlakoztam. Le lehet ezeket adni valakinél?

Így utólag szerintem már nem. Kár volt csatlakozni a stalkerekhez, mert ők háborúznak a fosztogatókkal.

A pisztolyok fejlesztéséhez van 2 pendrivem, de nem tudom kitől és hol kell kérni, ezt a feladatot?

Hogy leget nálad, ha nem tudod, kitől kapod a feladatot? Nem inkább az a kérdés, kinél lehet leadni?

Igen nagyon rosszul fogalmaztam, tulajdonképpen nem tudom kinek kell leadnom?
Kitől kaptam ezt a feladatot, lehet Agropomban , ahol mintha lett volna stalker műszerész is, de már nincs, vagy nem jól emlékszem?

A kék drive-ok ha jól emlékszem agropromi stalker mesternek kellenek, de egyébként meg nincs sok kovács, próbálgasd ki :)

Sajnoas valami gond van nálam, a 3 mesterlövész puska pendrtive is nálam van, az se kell senkinek. Hiába kérdezek akárkit műszerész, parancsnok frakcióvezető, kocsmáros senkienek se kell. Ugyanez van a pumpáló sörétespuskával is, az se kell. A pisztoly 3 pendrive meg akinek kellen eltünt, valószinű banditák legyilkolták.

hát ez 1 idegesítő bug .
A mesterlövész pendrive az a freedomos kereskedőnek kell.
a sörétes puka pendrive meg a kordoon lévős stalkerek eknikusának.

Én is ugy toltam végig hogy megvolt 4-pendrive-om ráadásul még füzettem is valamejikért. Legtöbször alapbol lehet fejleszteni gépfegyt szinte mindenhol meg mesterlövészpuskát is :lol:

Néha először tőle is ki kell kérni küldetést, hogy "keresd meg nekem ezt és ezt". Ez fontos, ne feldd, mert addig nem is kéri, míg nm adta ki neked a feladatot (akkor is, ha magát a drive-ot nem az ő útmutatása alapján találtad).

Nekem szinte az összes drive megvolt és el is kelt mindegyik. Szerencsére a kovácsaim élnek, de az tényleg idegesítő, hogy ha meghal egy ilyen fontos figura (nálam pár kereskedő), akkor az sosem teremtődik újjá...

Eszerüen nem tárgyal velem, már nem emlékszem mit mond, de egyetlen válasz lehetséges mindig talán viszlát vagy mi. Már nem is érdekel, megmaradtak és kész. Fejlesztés fül megy , javít de nem lehet vele beszélni.

Csak az a baj, hogy így bizonyos fjúcsöröket nem fogsz majd tudni elérni a fegyvereken... :( Így vagyok én a max pontossággal rohampuskákra duty kováccsal... Azt sajna nem tudja :(

Mer kell neki az a pendrive amiért tizenkettőezret fizet.
Én az agroponál a duty tekniukusnak 2 megtaláltam csak a pontosság maxra fejlesztéséhez szükségesek nem ezért nem tudtam az rp 74 pontosságira felvinni.

Vissza
Top Alul