hispan":2myai7to mondta:
LOL ez érdekes. Nálam meghót a stalkeres kereskedő agrporomba és nem teremtődik új :S Egyszer csak már csak a hulláját találtam ott...
Detto
Lehet kutyagolni máshová. (duty most haragszik rám.)
Elvileg az 1.5.05-ös patch megoldaná a Freedom technikus dialógus baját, de semmi változás. Viszont azóta tele vagyok bug-gal, downgrade-nek meg reszeltek. Reinstall gyanús a dolog...
Egy kis off:
Kellene már egy új patch, ami az ilyen döglő kulcsfigurákat javítani. Addig esetleg egy házilag hegesztett script, ami debagulná, pl lefut pályatöltéskor, és respawnol-tatja őket. Meghalt a csóka? Semmi gond, F5/F9 műtét, és újra örülhet a gázáralc förtelmes gumiszagának.
Vagy a nagy ötlet! Belehekkelni úgy a konfigba, hogy a kereskedők / kovácsok hp-je irreálisan magas, kvázi "god" mód nekik. Mintha láttam volna trader mod-ot, az nem is lenne rossz kiindulásnak. Persze ehhez újra kell kezdeni a játékot, vagy parancssorból spawn-oltatni. Nem tudom, ez utóbbi működhet-e, nem ástam még bele magam az ltx-ek világába.
/off
Murder3: pontosan ez volt nálam is, banditák megrohanták a bolhapiacot, sajna későn értem, ez lett a technikus veszte. Többi persze megúszta. Alsó csóka engem is elküld, hogy hagyjam aludni. Pedig mint tudjuk, a zónában nem tanácsos aludni, egy stalkernek a szive repedt meg álmában.

(Kocsmai sztori.)