PenDrive-ok

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Freedom nekem se veszi meg, 04-es verzió. Két pendrive is megvan.

Másik apróság: Szemétdombon egy összecsapásban (banditák rohanták meg a bolhát) kinyiffant a technikus, egy kereskedő spawnolt a helyére...

Kereskedik-e? Mi az hogy, sőt, igen jó áron veszi a lőszert. (Szóval nem sima stalker.) Csak a rubele kevés, 5k -ebben hajaz a sima NPC-kre- de időnként újratermelődik.

Technikus viszont sehol...

LOL ez érdekes. Nálam meghót a stalkeres kereskedő agrporomba és nem teremtődik új :S Egyszer csak már csak a hulláját találtam ott...

valakinek ott csináltam volna vmi küldit asszem egy pda kellet volna elhoznom a fószernek de a fosók betámadták őket bár vissza verték a támadást pár őr egy kereskedő meg tán 1 technikus maradt meg valaki lent a romok közt állandóan ott dekkolt.
Beszélek vele errer beköpi ez nem a megfelelő időpont az üzletre és csak viszlát volt egyébként nem éri meg semmijük nincs és nagyon olcsón veszi a cuccost csak a fejlesztett lőszert nem főleg ha 1 darab van az kb 400RU nála :D

hispan":2myai7to mondta:
LOL ez érdekes. Nálam meghót a stalkeres kereskedő agrporomba és nem teremtődik új :S Egyszer csak már csak a hulláját találtam ott...

Detto :)

Lehet kutyagolni máshová. (duty most haragszik rám.)

Elvileg az 1.5.05-ös patch megoldaná a Freedom technikus dialógus baját, de semmi változás. Viszont azóta tele vagyok bug-gal, downgrade-nek meg reszeltek. Reinstall gyanús a dolog...

Egy kis off:

Kellene már egy új patch, ami az ilyen döglő kulcsfigurákat javítani. Addig esetleg egy házilag hegesztett script, ami debagulná, pl lefut pályatöltéskor, és respawnol-tatja őket. Meghalt a csóka? Semmi gond, F5/F9 műtét, és újra örülhet a gázáralc förtelmes gumiszagának.

Vagy a nagy ötlet! Belehekkelni úgy a konfigba, hogy a kereskedők / kovácsok hp-je irreálisan magas, kvázi "god" mód nekik. Mintha láttam volna trader mod-ot, az nem is lenne rossz kiindulásnak. Persze ehhez újra kell kezdeni a játékot, vagy parancssorból spawn-oltatni. Nem tudom, ez utóbbi működhet-e, nem ástam még bele magam az ltx-ek világába.
/off

Murder3: pontosan ez volt nálam is, banditák megrohanták a bolhapiacot, sajna későn értem, ez lett a technikus veszte. Többi persze megúszta. Alsó csóka engem is elküld, hogy hagyjam aludni. Pedig mint tudjuk, a zónában nem tanácsos aludni, egy stalkernek a szive repedt meg álmában. :) (Kocsmai sztori.)

Nekem az 1.5.4 essel se volt semmi baj a free-s technek a dialógusával :lol: oh I'm lucky

Van egy két halhatatlan stalker benne pl a dutys lőtér vezető+ott 1 bug ha kijössz az ajtót valami szellem vissza löki így elég nehéz bejutni.

Jaja én is alig tudtam bemenni :) Azt hittem egy duty-s akar kijönni, de aztán láttam, hogy egydül van a csákó a pult mögött, szóval beerőszakoltam magam :D Amúgy a lövészet még sosem sikerült... Szerintem irreálisan magas pontokat követel...

Szerintem nagyon könnyű a legkönnyeb pénzkeresés csak időigényes.
Mindig az 100-sel kell menni és azt nehéz elveszteni egy idő után

A legjobb pénzkeresési módszer: artifact keresés, majd ezek eladása Sidorovich-nak (õ adja a legtöbb lóvét értük).

hispan":1f2nobz3 mondta:
Jaja én is alig tudtam bemenni :) Azt hittem egy duty-s akar kijönni, de aztán láttam, hogy egydül van a csákó a pult mögött, szóval beerőszakoltam magam :D Amúgy a lövészet még sosem sikerült... Szerintem irreálisan magas pontokat követel...

Emberek milyen lövészetről beszéltek, már sokadszorra olvasom, de most se vágom miról írtok^^

duty hadiszáláson az egyik bejáratnál van egy fószer akinél lehet versenyre lőni pénzre, gond hogy elég magas pontokat kell elérni.

az artikat yantarban kell eladni ott kapod a legtobbet értük a tudósoktól

Uberstalker":3rlf3hkw mondta:
A legjobb pénzkeresési módszer: artifact keresés, majd ezek eladása Sidorovich-nak (ő adja a legtöbb lóvét értük).
Hmmm...
Nekem Szidorovics volt a legrosszabbul fizető és a legdrágábban eladó, még az után is, hogy azt mondta: állandó árkedvezményem van...

Csatlakozom: még a külsős klánok (freedom, duty, stalker) kereskedői is jobb árakat kínálnak, mint Sido.

Tompo":3ce9wwen mondta:
Ahol átjössz a swampról a cordonra, ott az alagút bejáratánál. Tehát kijössz az alagútból és felmászol a tetejére ott lesz egy halott stalker, meg a táskája és abban. De csak akkor szerezheted meg ha megkérdezel valakit hogy merre van. Sajna már nem emlékszem kit kérdeztem meg. :(

Az a baj, hogy valamit vagy elbaltáztak a patch-ben vagy csak a "második" arra bolyongásnál(vörös erdő után) adja meg. Elsőre csak ezt az 1 helyet adják meg a kordon-ban a másik kettőt (egy ruszki vagy ukrán :oops: leírás alapján) Sidorovich adná meg (de nem adja csak egy vodkás, kajás rejtekhelyet) a másikat egy katona hullájából kellene kibányászni, de ott nincs hulla a réten.

Golza":3ce9wwen mondta:
én a pendrivokra találtam egy nagyon egyszerű megoldást a bárosoknál meg a kereskedőknél lehet stash helyeket venni, és mielőtt megvennél egy helyet rákérfdel h mi is van ott ha pendrive akkor tuti megmondja, csak nekem a freedomos fegyvenök nem akarja megvenni a sniperes cuccoakt , mit tehetnék?
:(

A freedomos fegyvermester vagy csak sorban veszi át őket (Én akkor mentem vissza hozzá amikor már mindegyik nálam volt) vagy valami kis bug van és el kell tőle köszönni és másodszor is megszólítani. Kordonban a bolhapiacon is belefutottam ebbe a bugba, mellékküldetés elvégzése után. Elsőre amikor megszólítottam csak az elköszönést dobta fel a válasznak. második próbálkozásra már szóba hozhattam a küldetést is

Ez nálam úgy volt, hogy már nálam voltak a kulcsok de küldetést még nem kértem, így először küldetést kellett vállalni, aztán elköszönni aztán megint megszólítani és utána vette át a cuccokat (szabadúszó meg bandita is).

Pedig Sidorovich adja a legtöbb lóvét az artifactokért. Ez 100 %.

Akkor örvendezzünk, hogy ennyire "különbözőek és sokszínűek" játékaink :) Nincs két egyforma kijátszás :D

Vissza
Top Alul