Patch

Köszi az infót, a patcho(ka)t, és minden eddigi munkát!
A Dezowave csapattagok nevei örökre beleégtek a Zóna rozsdaette fémlemezeibe és kopott vasbetonelemeibe. meg-hajol A hibái ellenére nagy tejesítmény a LA. reméljük a patchokkal eljuthatunk a felhőtlen Stalkerélmény átéléséig! :)

Hát én újra nem kezdem az biztos.Egyébként személy szerint nem igazán látok garanciát arra hogy ilyen-olyan patch-el nem fog ki lépni,az előző Stalkerek is simán megcsinálták,dacára annak hogy új játékot kellett kezdeni,és a játék is eredeti volt.

Én sem akarom újra kezdeni harmadszor. Szerintem már elég messzire jutottam, innen már nincs visszaút :)

Hol a paaatch? Oáá, oáá! :cry:
Érdeklődnék továbbá, hogy valamelyik (2. / 3.) patchban lesz-e futáskönnyítés, optimalizálás? Mert ugye, megy a játék, de szeretném, ha legalább a közepes beállítások fölső végéig húzhatnám a grafikát, mert a gépigénynek eleget tesz a vasam, csak hát ugye az FPS nagyon ingadozik.

milyen vasad van ? Mert nekem kb 6 éves és a fű sűrűség, elísimtás és a sunshafts kivételével minden maxon van 1650x1080-ban.

Milyen beállításoknál? Dynamic Lights, Dx9, Dx10?

Bl/lKTOP, reméljük, lesz optimalizálás..

Lesz optimizálás, a soron következő patchben is már érezhető lesz pici változás, de az igazi gyorsulás majd csak később jön, mert újra kell írni pár dolgot a render engineben.

Nem akartam a következő könnyes kommenthuszár lenni, de ha már írt valaki, íme némi infómorzsa.
CrommCruac írta MODDB-n Jún 1 2014, 4:32 délután: "We have one serious bug we are trying to fix. We don't want to release the patch without fixing it because it will require restarting the game once we eventualy fix it."
Szóval tesstelik és már csak egy bugot kell kiszűrniük. Vagyis mondhatjuk - mint az elmúlt 3 hét folyamán... - jövőhéten kint lehet/már csak napok kérdése :D (egyéni becslés sacc/kb).

Úgy látom megérkezett a várvavárt patch!
Nagyon nagyon köszönjük Dezodor!

Vissza
Top Alul