Patch v1.0005

Tibi

New Member
Csatlakozás
2006.11.22.
Üzenetek
8,544
Reakció pontszám
0
Hely
Vasbogdány
Webhely
www.stalker-fan.extra.hu
V1.0005 NEMZETKÖZI ÉS US PATCH:

Description:
This patch optimizes graphical performance and fixes all known MP crashes.

This isn't the full change log according to Oblivion Lost.

--------------------------------------------------------------------------------
"Implemented - compression option to switch off the network traffic on a server networked games (default is off).
This solves the problem of overloading the CPU servers with low productivity.
- A bug in the dialogue.
This error resulted in the fact that dialogues with a high degree of nesting were lopping.
- The possibility of creating servers for tournaments.
Access to the players on the list server implemented on the server (login and password).
Fixed-over 10 crashes in multiplayer game
- Maintenance of statistics on MP-match points, the use of weapons, and per-zone hit points"

LINK:

WW verzió: http://rapidshare.com/files/69420774/stkww10005.exe
US verzió: http://rapidshare.com/files/69417350/stkus10005.exe

Filefront:
WW: http://stalker.filefront.com/file/STALKER_World_Wide_Patch;84305
US: http://stalker.filefront.com/file/STALKER_United_States_Patch;84306

erre aztán télleg érdemes volt várni 3 hónapot :lol:

szerintem lehetne 1 olyan díj ahol a játékfejlesztőket díjazzák

a GSC mondjuk megkapná az ARANY MÁLNÁT :twisted:

Most akkor van nemzetközi változat is, vagy sem?! Az Oblivion Lost szerint még nincs, csak pár nap múlva lesz, az official site-on is csak orosz van fent, de a filefront-on állítólag van már WorldWide verzió is! Próbálta már valaki leszedni? Megy rendesen, nem történt valami tévedés, és nem az orosz verzió került fel oda is?

1.5patch.jpg

A rapidshare-es linkekről elérhetőket én töltöttem fel, szóval le lehet tölteni. A patchet még nem raktam fel, mivel még az 1.0004-es Freeplay-ben még félbe van hagyva egy végigjátszás...

Szóval még mindig nem tudni, hogy műxik-e? Nem szeretném, ha föltenném az 1.0005-öt és helyenként már oroszul mennének a párbeszédek...

Egyébként Nightwatch szerintem a fixlistára gondolt...

Nem feltétlenül fake, lehet tévedni is. Az oké, hogy telepíthető, gondolom az oroszt is fel lehet tolni bármelyik verzióhoz, csak nem fogja szétbarmolni az angol szövegeket?
Meséljen már valaki, aki fölrakta, hogy nem lett-e valami gebasz belőle!

A patchek csak arra a verzióra mennek föl, amelyikhez valók. Kipróbáltam (nem direkt). Ha nem a megfelelő verzióra akarod tenni, szól és kilép...

Kimmuriel":o12uqx77 mondta:
Nem feltétlenül fake, lehet tévedni is. Az oké, hogy telepíthető, gondolom az oroszt is fel lehet tolni bármelyik verzióhoz, csak nem fogja szétbarmolni az angol szövegeket?
Meséljen már valaki, aki fölrakta, hogy nem lett-e valami gebasz belőle!
Na tessék, már kint van az Oblivion-Lost.de-n is. Vagy még mindig nem hiszed mert a hivatalos oldalon nincs kint? :P

Hát rohadjon meg a GSC csak ennyi a véleményem!!!!
Feltettem a patchet, és semmilyen mod nem mûködik vele, ami használja a dialog_manager.script-et, a task_manager.script-et vagy az xr_motivator.script-et. Azaz a freeplay mod se megy vele!!!!
Próbáltam összehozni az újat a régi moddolttal, de annyira sokminden módosult, hogy ezt már egyszerûen képtelen vagyok átlátni.
A vicces pedig az hogy ez a rengeteg módosítás csak és kizárólag Bes párbeszédének javításáért született meg a Garbage pályára!!!
Ez nevetséges!!! Nekem nem kell ez a patch az biztos!!!
A multin állítólag javít, bár én sose multizok és nem is tudok olyan embert mondani aki multizik. Amúgy meg a stalker multiját hiába javítgatják, jó soha nem lesz.

Szal aki nem multizik (kb mindenki) azt sztem ne tegye fel a patchet, nekem pár perccel betöltés után kilépett dll hibával... :F

ismimnek meg agropromban full belassult a game, core2duo-val meg 8800GT-vel úgy szaggatott hogy full idegbeteg lett oszt visszarakta az 1.0004-et :F

Metro":8ie7d3s6 mondta:
Hát rohadjon meg a GSC csak ennyi a véleményem!!!!
Feltettem a patchet, és semmilyen mod nem működik vele, ami használja a dialog_manager.script-et, a task_manager.script-et vagy az xr_motivator.script-et. Azaz a freeplay mod se megy vele!!!!
Próbáltam összehozni az újat a régi moddolttal, de annyira sokminden módosult, hogy ezt már egyszerűen képtelen vagyok átlátni.
A vicces pedig az hogy ez a rengeteg módosítás csak és kizárólag Bes párbeszédének javításáért született meg a Garbage pályára!!!
Ez nevetséges!!! Nekem nem kell ez a patch az biztos!!!
A multin állítólag javít, bár én sose multizok és nem is tudok olyan embert mondani aki multizik. Amúgy meg a stalker multiját hiába javítgatják, jó soha nem lesz.

Szal aki nem multizik (kb mindenki) azt sztem ne tegye fel a patchet, nekem pár perccel betöltés után kilépett dll hibával... :F

akkor nem is töltkjük le sőt fel sem rakjuk a multit meg minek javítják
van benne az a 10 pálya ami kicsit unalmas (modjuk bath-on 30 ember azért üt)

Vissza
Top Alul