Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Na de őszintén gyerekek, csinál valamit is egyáltalán ez a sok nyomorult patch? :x Mért van az, hogy még mindig százmilliószor fel tudok venni egy küldit?! Korábban mikor ezen hőzöngtem, akkor állítólag az volt a baj, hogy patch után nem kezdtem új játékot (de szvsz ez is felháborító, egyszer a patch nem kompatibilis a régi mentésekkel, máskor meg igen, csak épp a hatásai addig nem érvényesülnek, amíg új játékot nem kezdesz, magyarán ugyanott vagy, mintha nem működnének a régi mentéseid fal1). Na most újrakezdtem, és Sidorovich még mindig ötmilliószor megkér, hogy hozzak neki Jellyfish artifact-et, Pseudodog farkat, nyírjam ki a "sales representative"-ot, stb. Az már több, mint idegesítő! lövés1 Nincs erre valami mod, ami ezt a problémát megoldja? :? :roll:
figy a patchok a játékra épülnek és a modok is. szerintem minél több patch van fent minél több moddal annál szarabbul megy a játék, már elnézést a klerikális kifejezésért.. a patchoknak nincs köze a modokhoz, szal sztem nincs rá semmi :?
A javítás optimizáltabbá teszi a játékot, és kijavítja a többjátékos módban fagyást okozó bugokat. Tartalom:
* a hálózati forgalom opcionális tömörítése egy multiplayer szerveren alapértelmezésben ki lett kapcsolva. Ezzel a gyengébb teljesítményű számítógépeken is engedélyezve lett a dedikált szerver létrehozása,
* hiba a dialógusok között. Ennek eredményeképpen a hosszabb dialógusok folyamatosan ismétlődtek - javítva,
* a szervereket már lehet mérkőzésekhez konfigurálni,
* a szerverlistába immár be lett építve egy bejelentkező(Login és jelszó),
* több, mint 10 fagyást okozó hiba a multiplayer játékban - javítva,
* statisztika vezetése a multiplayer mérkőzések pontjainak alapján, előnyben részesítve bizonyos fegyvereket,valamint mutatva a leggyakrabban eltalált testrészeket.
a teendő az hogy elszaladsz a legközelebbi tescoba és ott veszel egy eredeti
stalker-t ha nics a tescóban akkor rendelsz eggyet a cd galaxisból vagy az 576 shop-ból.... és eredeti játékkal garantáltan nem lessz ehhez hasonló probléma NO WAREZ
OFF : Aki sajnál kb 7000-et egy eredeti játékra ami utánna hibák nélkül fut, az ne sírjon olyan emberek előtt akik nem sajnálják a pénzt. Én pl 10000-ért vettem nemrég egy collector edition-t /radiation/ és minden mod, még az általam buherált is gond nélkül megy rajta.
Moderátorok: Bocs az OFF-ért de nem bírtam tovább!
Meg tudom érteni ha valakinek nincs rá 7000 forintja rá (mert nincs) és nem érdekel ki mivel játszik. Viszont warez témában nem ezen az oldalon "kell" tippeket keresni...
OFF vége