Patch v1.0004

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
azt szeretném megkérdezni, hogy Prypjatban van egy bug ami nem engedi az ottani mentésemet betölteni...Szal, hogy az ilyen bugokat is kinyírja az 1.0004??

Anton azt mondta, hogy Pripyatban 3 bugot orvosoltak, bár nekem ott sose volt gond. Még arra emlékszem, amikor Kanyhalosnak problémája volt Pripyatban akkor, amikor visszajött Stancia1-rõl a Freeplay Modban, de az is azért volt, mert a Stadionba nem a fõkapun ment be, és nem zárta le a scriptet. Szal nem tudom neked mi a baj, nekem a Stalker még soha nem fagyott le.

nem az hogy lefagy hanem hogy elmentettem hotel előtt aztán mikor tölti be akkor kiírja h submit bug vagy lefag vagy kilép a játékból...

Mondom hogy nem tudok ebben segíteni, nekem sose csinált ilyet, meg másnak se, szal sztem nézz szét, biztos szét van fosva a windowsod.

egy másik srácnak ugyanez volt a gondja... fel is vett msn-en és ugyanez volt a gondja

de valaki azt monta h a 1,0004-es patch 3 bugot írt ki Prypjatból és ez az egyik talán... TALÁN...

valami más szemét is lehetett fent (egyébként meg szerintem nincs vele semmi baj mert ezzel is kijáccottam aztán meguntam a játékot és letölrültem de azért ha jön MR pirbor akkor vissza rakom.)

jim67":2n2dgmey mondta:
valami más szemét is lehetett fent (egyébként meg szerintem nincs vele semmi baj mert ezzel is kijáccottam aztán meguntam a játékot és letölrültem de azért ha jön MR pirbor akkor vissza rakom.)

dezodor hétköznap suliban van, szal nem sok ideje van moddolni, ki tudja mikor lesz priboi, remélem minél elõbb

Az az igazsag hogy szntem az 1.0004 es patch egy rakat sz*r mert ugyan telleg lett fps javulas, de nalam annyivolt hogy 70-80rol lett stabil 80... erre lett helyette egy rakat bug..(lehet hogy sokat modoltam rajta, de csak súlymodvanfenn es slottte ujrastallaltam:...( nemtom mi lehet a baj de rengeteg bugot vettem eszre a legtobb hadiraktaroknal, es volt mar masholis:S #B

Feltettem a patchet.. Nem sok változást éreztem FPS terén. Még így is néha megáll a kép pár mp-re.. Na mind1, remélem később látok azé benne valami javítást :P

Ezt az engine-t szerintem nem fogják tudni jobbra optimalizálni már ettõl.

nekem army warehouse pályán 4-5 mp-enként lépett egyet... a tűzharc kb olyan volt mint egy diavetítés :D gondolom ezt se javítja az 1.0004-es... sajna

gépet kell cserélni és nem fog szaggatni 8)

Még az 1.0001 changelog-jában volt olyan, hogy az Army Warehouse pályán optimalizáltak egy kicsit. Igen, csak sajnos nem sokat.

az lenne a legjobb ha az ilyen nagyobb gondokat ( szaggatás, mentésnél bugok stb.. ) szal amik nehezítik a játékot, ezeket kéne kijavítani nem azt hogy mondjuk 1 helyett 2 monolith van 1 helyen...

Ideje lenni felfognia mindenkinek, hogy a szaggatás nem hiba vagy bug, hanem gyenge a gépetek!

De azt nem lehet kijavítani :cry: ahogy Metró is írta jobb gép kell oszt csá

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul