Patch v1.0004

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
mert a stalker nem igazán támogatja.... legalábbis idáig .

azé szaggat lehet mert nincs elég memóriája a gépben 1gb az alap de szerintem minimum 1,5 (és a legfrisebb patch )

szaggatás megelőzése pénznélkül:
Friss driver, proc-tuning progi, low graf
pénzel: memória vétele...nem olcsó sajna én 1g vel tolom 512es videókártyával, és most akarok video memóriát venni 256-ot, de 8900Ft:S

naja csak Clear Skyhoz meg már minimum 2 giga ramocska kell sajna :S adig ne ujítsál sztem mert év elején mindig jönnek az ujabbnál-ujabb videokártyák...
sajnos nem ingyen...

A Shoc-ot se érdemes 2g ram alatt tolni.

havernak is 512 vga-ja van és csak 128 bit -es :lol: még az én régi karim is jobb nála pedig 256mb :lol: 8) (szerintem a STALKER megy 512 mb-is :lol: )

nekem 1 G vel, 1280x1024-en fullon elmegy csak élsimítást hanyagolom meg anizotrópszűrést.
1G az már elviselhető...(alapfények)

Nincs is benne élsimítás, az engine nem tudja ezt, hiába van ott a beállítható opciók közt, nem mûködik, csak fake aa van, de az nem ugyanaz.

télleg nincs élsímítás (és hdr az van ???)

Az van:

DX9
dx9.jpg

DX9+HDR
dx9+hdr.jpg

A HDR-el több hely van megvilágítva (mondjuk a kép jobb oldalán a félig fával takart padlás) és az árnyékok is sokkal élesebbek és szebbek.

HDR-el 1.0003-as patchel volt 14-15 fps-em 1.0004-el meg van 18-20, HDR nélkül meg +5-6 fps szóval valamire csak jó az 1.0004 is :D .

Mindent videókari beállításain nyomtam be... am alap opc ban nincsen. :P

bár nekem úgyis működött. :!: :!:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul