Patch v1.0004

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Mindegy, a lényeg az hogy instabil még mindig a multi. Ez nem patch-függõ, szerintem egyszerûen fos az ukrán meg az orosz net, oszt ezé nem bírják megoldani normálisan.

Ne is csodálkozzon senki hogy laggol, amikor a többség 2MBit-es nettel meg 512-es rammal csinál 10+ slotos szervereket, és halvány lila fogalmuk sincs arról, hogy mi az a sávszélesség :roll: .

A stalker multiban sose lesz olyan jó, mint a kortársai, hiába javítgatják. Szerintem erre mérget vehetünk.

Ha én most felrakom 1.0000-ra az 1.0004-et az javítja azt is amit az 1.0001 és az 1.0003 javított?

nem azt sroban kell felpakolni vagy keresni olyat ami 1.0000-1.0004 patch nevet viseli

Na gyerkőcök, most nem kicsit lettem ideges, hogy az 1.0004 patch felrakása után ugyanúgy ötvenmilliószor megkapom a Camp defense küldit, ahogy belépek a Garbage area-ba, meg a Kill Bloodsuckers Village-t a Dark Valley-ban! Ami még rosszabb, hogy ez utóbbi esetében hiába megyek a kijelölt területre, tök üres, nincs ott semmi! :evil: #B

Na ne szivass! Egyszer a régi mentésekkel nem kompatibilis a patch, most meg jók hozzá azok is, csak épp nem működik addig a javítás, amíg új játékot nem kezdek?! fal1 Minden egyes patch után kezdjek új játékot?! :evil:

nem minden, de ha belenézel a patchba látni fogsz egy új all.spawn-t. nos mivel van új all.spawn ezért muszály új játékot kezdeni. különben nem fog működni a patch, mivel az all.spawnt csak 1x tölti be, amikor új játékot kezdesz, és ha az 1.0003-al kezdted, akkor még mindig az van életben, nem pedig az új. ez van :F

a mentések azért kompisak, hogy ha feltetted az 1.0004-et, de már a játék végén vagy, vagy nagyon közel a végéhez... akkor ne kelljen újat kezdened, hanem megnézed mi van a végén, és utána már csak azért is újat fogsz kezdeni, hogy megnézd mit javít a cucc ... marketing kéremszépen

dezodor":38oo0eai mondta:
nem minden, de ha belenézel a patchba látni fogsz egy új all.spawn-t. nos mivel van új all.spawn ezért muszály új játékot kezdeni.

Erről jut eszembe, neked sikerült kicsomagolni egy használható all.spawn-t az 1.0004-esből?

Ok, letöltöttem a dataunpackert ami jó 1.0004-hez de amit kicsomagolt (all.spawn), arra a game azt mondja, hogy:

FATAL ERROR

[error]Expression : header().graph_guid() == ai().game_graph().header().guid()
[error]Function : CALifeSpawnRegistry::load
[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\alife_spawn_registry.cpp
[error]Line : 167
[error]Description : Spawn doesn't correspond to the graph : REBUILD SPAWN!

stack trace:

Neked biztos van egy jól működő orig all.spawn-od, arra kérlek küld el.

bármelyik unpacker kitömi... nemértem. amúgy én nem használom még, már átírtam az egészet, hogy passzoljon a freeplay modhoz, szal nincs origi sem. ha azt írta amit előbb kopiztál, akkor az biza a régi spawn... és az új level geomok nem látják... tehát valami nemjau ott.

köszi megnézem mivel van telepítve 1.0003 is lehetséges

Sajna mégsem ez bizony az új. Nem tudom mi lehet az 1.0004 xrspawner megnyitja, az 1.0003 nem. Az számít, hogy ww-és vagy us 1004 patch van rajta? Mert amúgy a game szépen megy.

újra tettem az egészet, biztos ww1.0004-es, tudsz esetleg (STALKER_Data_Unpacker_EN.exe) helyett egy másikat?

Valaki vett észre a patch-el fps javulást, hogy esetleg több fps-e lenne? Mert ha igen, akkor az ahhoz való Frpeeplay rakom felm ha nem, akor maradok az 1.0003-nál :) . Szóval valakinek lett egy picivel is több fps-e?

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul