[Ötletek] Új mutánsok

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Nekem tetszik az, hogy az emberből belülről tüskék jönnek ki, valahogy olyan feelingje van, hogy a saját szervezeted fordul magad ellen oszt cseszheted, mert ez nem olyan, amit csak úgy lepuffantasz.Bár én úgy képzelem el, hogy az ember csontja rétegekben elkezd hámlani és lelöki magafölül a bőrt, meg a húst, ami persze baromira fájna, és egyhamar bele is döglenél.
Amúgy nekem az tetszene nagyon, hogyha a zombik egy része nem lőfegyverrel rohangálna, hanem azok, akik ott éltek próbálnának kapaszkodni a múltba, és mondjuk ha lát egy buszmegállót, akkor beáll és vár, vagy ha mondjuk cipész volt akkor egy szobába hordaná össze az itt-ott talált cipőket oszt javítgatná őket csak úgy jobb dolga híján.Esetleg ha azt meg lehetne oldani, hogy amikor mész Prypiat egyik utcáján akkor az egyik panel ablakából feléd kúrnának egy üres üveget, az maga lenne a megyország. :D
Ja, esetleg puszta kézzel, vagy félbetört deszkával, esetleg pajszerrel rontana neked.

Én a mocsarakba olyan emberfej nagyságú varangysos békákat raknék, amihez ha hozzáérsz, akkor mar, de a nyelve is, amit időnként kiölt rád.Ja, és mint a hernyónál, ha meglövöd, vagy megszúrod késsel, akkor kidurran, és szanaszéjjhel fröcsköli a savat, vagy valamilyen mérgező anyagot.De ez már az első szúrásra, vagy golyóra megtörténne.

Lehetne még egy olyan humanoi dolog is, aminek hosszúaka kezei, meg az ujjai is, és ügyesen mászkálna a háfalakon.Amúgy pár helyen elég para lenne, hogy bemész a szobába, aztán a plafonról rádugrik.
És Prypiatba tennék még egy olyan példányt is ebből a fajtából, ami zongorázik egy szobában.
Ezzel lehetne pofázni is, sok érdekeset mesélhente.

hát a stalker világa az nem kimondottan az az új fajokkal kísérletezünk dolog...de azért így is akadnak szép számmal. én úgy vagyok vele, hogy nem feltétlenül kellenek újak, de a régieken lehetne még mit finomítani. a snorkok jók. A bloodsuckerek nekem kifejezetten tetszettek a scop-ban, ha meg tudnák oldani, hogy az első támadás után ne kezdjen el idióta módjára szaladgálni, akkor jó is lenne. Viszont ugye, ha már új mutánsokról beszélünk. ami már így is sok van, viszont kiaknázatlan lehetőség, az a varjak. Lehetnének a játékban pillanatok, (pl egy-egy erősen legyengített blowout) amikor varjak rátámadnak a sztalkerre. kiscsillag ötletei közül 1-2 szerintem is jó, de ez a mutálódós,tüskétnövesztős dolog inkább X-men, mint stalker. Viszont határozottan félelmetessé tenné a pripyat-beli kalandokat, ha a itt-ott egy-egy zombi menne a buszmegállóhoz, vagy akár a cipőjavítós dolog is... hangulatossá tenné. A mutáns rovarokat nem hiányolom, viszont egy régebbi oblivion lost-ban volt olyan, hogy psy dog az tetszett. falkában vadásztak ott a military warehauses nevű pályán. és a képességük az volt, hogy olyan hangeffekt mellett, mint a controllereknél van, a kép megduplázódott és a kettő más-más irányban indult el ezzel jócskán megnehezítve a célzást:D egy kis agyzavar.
szerintem kerülhetnének medvék. amik mutálódtak. esetleg kicsit nagyobbak lettek, kicsivel agresszívebbek, nehéz őket kinyírni. Viszont szerintem a stalker nem az a játék, ahol "boss harcok"nak kéne lennie. a mutáns növények sem egy elvetélt ötlet... a harry potter filmek ugyan nem tetszettek, de abban volt egy fa, ami csapkodott, földhözvágott és stb... na valami hasonló lehetne itt is. a városban egy kereszteződésben, egy egyszerű fűzfa... olyan fonnyadt, mint a többi, nem látszik semmi extrának
de ha odatéved mellé egy-egy vak kutya, vagy pseudokutya, azokat arrébdobálhatná,és a játékost is elég agresszív reakciók várnák. és mondjuk ilyen több helyen is lehetne. aztán mivel ránézésre olyan mint a többi. ezért aztán többet kellene használni a csavarokat is. (a csavarra reagálna, mondjuk megrándul egy ág, vagy valami ilyesmi) és nem elpusztítható a növény, ezért vagy ügyességből kéne átjutni rajta, átugrálni a kalimpáló ágak között, vagy inkább megkerülni és egy hoszabb utat választani. persze azért hogy legyen értelme az embernek a fa körül ugrálnia, lehetnének artefact-ok a környékén.

Vagy mondjuk az a fűzfa megfojthatna.Úgyértem a játékban alapból lenne hálózsák, vagy valami és ha a közelében fekszünk, akkor megfojt.De mondjuk amikor elkap és ügyesek vagyon és gyorsak, akkor a késsel levághatjuk, illetve pisztollyal belelőhetnénk az egyik "indájába" vagy, hogy mondjam amivel megfog minket és akkor elengedne és "alapállapotba" állna vissza.Azaz mozdulatlan lenne.Meg hasonlók.És ilyen lehetne mondjuk kúszónövényekkel amik a pripyati házak oldalán vannak de mivel melletük az ember nem nagyon aludna ők akkor támadnának ha sokáig tartózkodunk a közelükben.De persze nem minden növény lenne ilyen csak kevés.Ez csak egy ötlet.Én mondjuk tudnék ilyeneket hanyagolni. :D

Engem intelligens mutánsok érdekelnének.
Például Egy olyan helyen ahol sok fa van lehetnének Mélyedések a teteje lefedve gallyakkal meg levelekkel és a közepén valami relikvia vagy pár értékes dolog lehetne. Természetesen leesnénk és az üregbe lehetne egy Kontroller vagy valami újféle mutáns. Ha pedig megöljük a dolgot fel lehetne venni. Persze nem mindenhol csak 2-3 helyen lennének ilyenek vagy csak küldetéseknél.

A másik falkában vadászó humanoid lények. Lehetne páncéljuk fegyverek. És fedezékbe mennének stb.

Mellékküldetésként találkoznod kell Bear Grylls-el a zónában, az mekkora lenne :D és megmutatná,hogy hogy kell túlélni . :D
De az is jó lenne ha Chuck Noriss-al találkoznál.

De akkor nem lenne értelme a játéknak. Nem tudnánk semmit csinálni mert Chuck Noris egy csapással kinyírna mindnekit a zónában, Sőt még a zónát is. :D

Nem konkrétan bosokra gondoltam. Csak egy hasonlóra.
Úgy képzeltem el a történetet, mivel sok X labor van még.
Történetileg tetszene nekem valami olyan, hogy küldetés kép egy X akárhányas laborban járunk. Ahol különböző kísérletek vannak, egy dokumentumért mentünk pl, és ott találnánk, valami lényt, amit véletlenül kiengedünk. Kezdetben még kicsi, de ahogy táplálkozik, egyre nagyobb lesz gigantikusabb, és a végére kialakulna egy ilyen küldetés, mellékcél, hogy elkel pusztítani a lényt, mert már fenyegeti a zóna minden lakosát, magát a zónát is. A történet folyamán, persze szembeszállnánk, vele a különböző állapotaiban, méreteiben.
Ahogy táplálkozik, úgy fejlődik, mindig beleolvadna az a képesség amit megeszik, így lenne egyre nagyobb erősebb.
A végére már képes lenne irányítani, minden mutáns élőlényt, a környékén, megnövekedne a kisugárzás. Ezért lenne potenciálisan veszélyes, és szólna róla a történet innentől kezdve, hogy elkel pusztítani.
Pl magába olvasztaná az x16 bol azt a nagyagyat is :D
A környékén minden stalker zombi lenne, és nem csak a zóna közepe felé tartó stalkerek lennének veszélyben, hanem innentől kezdve, akik újónnal jönnek, és még csak a peremén járnának, a zónának.
Ja kapod a küldetést, hogy meny a cordonhoz, mert az ottani stalkerek nem válaszolnak semmire, nézd már meg mi történt velük, és mindenűt csak halottak lennének a cordon már nem lenne biztonságos többé.

Amúgy azon agyaltam hogy mint írtam valami humanoid is félelmetes. De szerintem nem kell el rugaszkodni annyira mert még a természet is képes elég csúnya mutációkat létrehozni. Pölö ott volt már a macska (amitõl röhögök mint félek) , a kutya, pszeudó dög, vaddisznó (2 fajta is) , meg a husi. Ezek az állati mutációk. De még azért az állatvilágból lehetne mit válogatni. Nah most nem polip, bálna cápa meg egzotikus fajok. Amik arra a klímára jellemzõek. Tegyük azt sz ar vasból valami más fejlõdne. Vagy a tehenekbõl. A madárvilágról ne is beszélve. De lehet még válogatni.

Egyébként találtam még régebben egy concept art-ot. Csernobili bestia címmel.
http://img413.imageshack.us/img413/2787 ... astdsa.jpg
Ilyen amorf élõlényre gondoltam én is.

De aki volt Stalker campben az tudja mire gondolok ha azt mondom "medveölõ lepke" :)

Hát eredetileg már a SoC-ban lett volna 1 Ló mutáció de helyette berakták a Szipkát (Snork).Na azt a lovat be elehetne rakni, csak kicsit másképp.Mármint ha alakítanának rajta most betehetnék :D.

hát... raptor xD neked vannak elképzeléseid, csak az a gáz, hogy ez nem igazán passzol a zóna világához. Javaslom, hogy olvasd el a "stalker" és a "piknik az árokparton" című könyveket:] utána valószínűleg te is másképpen látod a dolgokat. nem feltétlenül kellenek humanoid szörnyek, az van elég. controller,zombi stalker,bloodsucker,snork, burer... szerintem több nem feltétlenül kell:D

Hát van fantáziám az egyszer biztos.
Tényleg elég sok emberi mutáció van, az biztos, bár úgyis lesz még, abból sosem elég, és az is elégé kiaknázatlan még mindig.
Az állatiból, sztem a farkasnak nem sok értelme van, ugyanazok lennének, mint a kutyák, a macska szintén.
Az egyik módban, láttam is macskákat, elég értelmetlen volt.
A medve viszont tényleg jó ötlet, azt megnézném mutálódva, jó nagy mackók :D

Könyvesboltba nálunk még nem láttam stalkert, de majd utána nézek :P
Jelenleg, Predator, Resident Evil, AVP meg Tiberium Wars könyveim vannak, azokat bujom :D

Nah igen medvék...hajjajj.

Amúgy errõl a tervezett lényrõl beszéltek:
tark1big.jpg

Szerintem kutyámajom meg medvedisznósnork kéne. :D
Ez a paci egész jónak tűnik, ha tényleg meg lehetne lovagolni, meg befogni, akkor nagyon király lenne, nem kéne annyit gyalogolni. Mint pl. ahogy Noé a COP-ban egy mutánskutyát tartott házi kedvencnek. :D

Vissza
Top Alul