OGSE

én álltalában kerültem őket mint a leprásokat és próbáltam messziről(amikor még nem 1m en belül vannak) leszedni... gránát meg sörétes puska de leginkább gránát...
én trainer-t csak a cophoz annak is a SGm módjához használok... ott is csak a pénz miatt...
Értsd:a legtöbb ilyen javításhoz szükséges alkatrészt a frakciók exoskeletonjából tudja kinyerni a szerelő... de azoknak meg darabja 300000... de 2-3 olyat oda adsz a szerelőknek és egy játékra elegendő alkatrészed van a fejlesztésekre...

Ha valakinek túl nehéz a zombulás, kapcsolja ki a psy-surge meg psy-zones opciót. Tréner minek? Azé jó,mee nehéz! :D

Permanent vagy Personal(?) Night Vision - éjjellátó készülék angol mozaikszava

A PNV-t az oroszban is használják, de hogy ott mivel oldják fel, nem tudom :) Lehet, hogy valami grafikai beállítást rontottál el, vagy nem szeret valami shadert, mittommit, nekem jól működött minden.

Na, valaki elment már megcsinálni a sztori utáni első küldetést? Ha igen, kérem, írja meg, hogy felrobban-e mindig, ahogy én!

igen és igen :)
megtaláltam a duty csapatot, azt mondta a vezérük hogy ők ugyan le nem mennek oda de ha le akarok menni előbb beszéljek a sznájperükkel, ő azt mondta hogy elaknásították az egészet, ugyan már pár aknát felszedtek de még lehet lent, erre az strelok válasza hogy: "fenébe, akkor a kerülőn kell beslisszolni" (Damn it! I'll have to crawl the roundabout way...) namármost ha a két ismert lejáraton megyek felrobbanok, nem jelez a detektor - szkriptelt ergo nem arra kell lemenni (vagy bug :) )
másik utat nem találtam, próbáltam olyan lejáratokat keresni ami CS-ben is van (remeténél, katonai bázis bejáratánál, katonai bázistól délre), de egyik sem működött, körbejártam egész agropromot, de semmi, gondoltam még hogy megkérdezem a katonát aki a mocsár közepén gubbaszt a vasúti kocsiban, de elpusztult egy anomáliában sok sok questel ezelött :)
kifogytam az ötletekből, de ha valami teleport lesz akkor törlöm az egészet lefele :)

Én lefele menet is robbantam de megúsztam (ugye trainer, sajnálom). Kifele menet is ez volt a helyzet. De ott kell lemenni ahol először mentél Strelok búvóhelyére. Nem bug, szerintem így akarták nehezíteni.

NE TRÉNEREZZÉ,E! :) Amúgy szerintem bug lesz, egyszerűen fizikai képtelenség, hogy 15 különféle próbálkozásból ne sikerült volna. Próbáltam én mindkét bejáratot, annak ellenére, hogy a sznajper mondta, hogy ne arra menjek. Lehet, hogy megtrénerezem elveim ellenére,kíváncsi vagyok rá (Hüpphüpp, Sztalkerban sose csaltam).

nekem végül is sikerült megoldani a földalatti problémát.. SPS Vityaz ruhában, felpakolva minél több golyófogó, vagy robbanás elleni lelettel, felrobbant alattam az akna, de nem haltam meg, utána már nem robant több :)

ööö most nálam van probléma, vagy más be tud menni x18-ban az ajtón? vagyis x18-ban az első kódzáras ajtón :D mert nekem zárva van, és már bejártam a fél zónát a kód után

Dettó. Azt hittem bug mert egy patkány simán átsétált rajta de akkor nem az :) (mármint hogy zárva van :D ) Amúgy az első ötletem nekem is az volt az agropromi lejáratnál, hogy valami vastagabb golyóálló kardigán + egy raklap capricorn horn mellzsebbe aztán hadd szóljon, de gondoltam a megoldás csak nem ennyire primitív.... és de!!! pedig Strelok is kerülőutat emlegetett, én meg még az X16-ba is lementem hátha onnét el lehet jutni oda, jól meg is zombultam, Sahkarovhoz meg csak nehezen jutottam el gyógyulni mert a ClearSky-osok le akartak lőni, az épp kéznél lévő BTR meg a közelben lévő zombikat meg snorkokat lőtte helyettük akik ugye olyankor nem ellenségek.... no mindegy.
A X18 felett lévő hangárban volt egy katona tetem aminél volt egy PDA de azon semmiféle kód nem volt, a 3 scientist tetemnél sem volt semmi a 4. túlélő meg azt mondta hogy ő nem tud semmit....
:?

Meg van bonyolítva.
Először is kell találnod egy kést. Annak a gazdájáról kell érdeklődni a sötét völgyben a farmon. Aztán át sido-hoz majd meg kell találni a gazdáját kordonban...Ezzel én is szívtam. A többire meg már nem emlékszem :D

Köszi! Meg van a kés csak az baj, hogy kifele jövet a gyárból elhunytam a quicksave korrupt lett az autosave meg 50m-rel a felszín alá rak, az utolsó mentésem pedig az erőmű bejáratánál kezd.....
most egy időre ebből elég.... :(

Szűz Mária repedt sarkára... Fel nem tudom fogni a grafikai problémáját a játéknak... egy régebbi mentésről (ahol még normális volt a fény/sötétség arány) újra kezdtem ez kb a agyperszelő elött volt... szépen végig is daráltam a bejáratig, majd ahogy beléptem újra kivilágosodott minden... de a fél órás anyázás akkor kezdősödött igazán amikor Éjszaka neki állott 6fps szaggatni a játék...
Nappal megvakulok... Éjjel meg szaggatok... Ez kész

Valaki tudna adni egy linket a fő story utáni új story menetéről. Sikerült összeszedni minden papírt és leadtam Sido-nak. Azóta várom hogy rámcsipogjon, hogy jönnek a tudósok, viszont "6 napja" semmi. Lehet hogy nem olvastam el rendesen a dialógust mert meglepődtem hogy elvette az összes papírt és mintát. Egyből mentem tovább artifact vadászatra, és kitörölt minden beszélgetést a napló.

Vissza
Top Alul