OGSE

Én mindig exokat használok, mondjuk nem is az artyifakt vadász sztalker vagyok, hanem inkább a MoH-ot preferálom (megyek oszt hent). Számszeríjat a Wild Territory-n lehet szerezni, ahol a géppuskát szétlövöd a sarokban. (Nem akarok többet elárulni, de ha valakit érdekel, az aknakeresővel megtalálhatja, amire gondolok). Ha végképp nem lelitek, szóljatok :)

Scarecrow: mi van az error logban? Talán tudok segíteni, moddolgattam ezt a játékot.
Az alap OGSE cuccokon kívül nem használsz valamilyen modot még?

Na mind egy sikerült az autó mentés(pálya eleje) segítségével megcsinálni... kicsit beleszenvedtem a zombikba újfent... valamiért nem igen fogta őket a golyó...
(2 PKM hevedert lőttem 1 re és még állva maradt)
ajánlott gránát vagy valami nehézfegyver használata... főleg a Controller miatt.
Aztán végül sikerült felvenni a doksikat.
Rászánva egy éjszakát egészen új színvonalra emelkedtem a stalker ruhás strelok szintjéről.
Jelenleg a Skat-9A+ M249 SAW szinten állok :D Az egyik kedvenc fegyverem lett... a másik a dream AK...
Főleg a gránátvetője miatt...
Barát a Duty és a Freedom is. és van egy rakás készletem felhalmozva...
És szerintem a Skat-9 a legjobb védelmi öltözet a legjobb éjjellátóval (Értsd tök sötétben úgy látsz mintha nappal lenne) és lassan amortizálódik az állapot min ezen felül még a karakterisztikája is kiválló.
Poker sörétese királyság! :D az Fn 2000 ocsmány...
de az ultimate az a 62es termék amit Yantarban Lootoltam :D

Az fn2000-et mindig utáltam. Ja, az X-16-ban a csontváz zombik marha erősek, én rájuk lőttem egy fél raklap gránátot.

Sikerült kipörgetni a modot. Gyerekek a vége valami dúrva. Hívtam segítséget magammal, de az első percben meghaltak. Volt vagy 4 helikopter amikből csak dőlt az ólom. És persze a BTR-ek is rásegítettek. Mindegy megvan ez is. Visszamentem a bárba, mert ugye freeplay és adott egy új főküldetést. Még nem próbáltam ki.

BTW: Mi az a poker soti meg 62-es termék (ha a gauss megmarom magam és lootoltad. Ejnyeee :D)

A wild territoryn még mindíg nem lelem a nyílpuskát. Valaki megmondja hogy merre van?

tibibá...
Poker Shotgunja:
Spas cobra dottal...
62-es termék:
Kardán miért szokott le az alkoholizmusáról? "sixti two?" lol2
Am Yep Lootoltam a gauss-t:
122669982-4.jpg

Én tanulva az Agropromi alagutakból csak a ghost mellet lévő controller miatt vittem magammal egy RPG-t és 3 gránátot... jól jöttek a második körben... :D
Am valaki képes megmondani hogyan lehet lőni a BTR-el? mert autómatice becéloz minden mozgó célpontot, de képtelen vagyok elérni hogy tüzeljen....

Jól van na :D

Még jó hogy random satuffot lehet lootolni. A cobrás soti megvan csak nem értettem mi az. Bocsi...

BTW rpg. Nem szeretem mert nehéz :D. Van GL és megoldom azzal.

Pripyatban merre van a a trader, mert nem találom sehol. Most értem vissza az erőműtől, de nem találom. Valaki eltudna igazítani ? :)

Köszönöm! Remélem megtalálom, pedig arról jövök. Lehet a kitörés miatt kerültem el tőle :DD

Üdv! Lehet buta kérdés de: találtam egy AWP Sniper Rifle nevű szép nagy puskát, de hogy lehet elsütni??
A mouse1-re is zoom-ol mint mouse2-re, próbáltam 'quick use of anti-rad' bindet (nálam J) mint ahogy a BTR-nél kell de úgy se :?
nem találtam említés sem a pda-ban sem a readme-ben

Büdös életben nem lőttem vele, szerintem nézd meg még egyszer a billentyűkiosztásod, mert elég korlátozottak a mesterlövész puskák lehetőségei. Vagy vegyél quicksave után egy mesterlövőt és teszteld le, majd visszatöltöd.

Nekem érdekes dolgok történtek még x18-nál.Csatlakoztam a szolgálathoz, de a szabadság még mindig semleges.Valamint megharapott egy fertőző patkány.Az összes mutánst barátnak jelzi, de mégis támadnak és továbbra is Szolgálatosnak ír.:DDD

Scarecrow":im3ylnvs mondta:
hogy az összes mutáns barát az előforduló bug... még az alapba is... engem meg legalább egy tucatnyi patkány harapott már meg nem egyszer, de szerencsére nem egy időben talán ez is az oka hogy nem fertőződtem meg...

Lehet, hogy elég hamar elfutottál a fertőző patkányoktól.

Amióta megszívtam vagy 10-jére ezt a zombulásos cuccot úgy hogy megúsztam egy halom elhalálozási lehetőséget, majd az amúgy frendly duty lelőtt. Na azóta használok trainert. Az alap storyt végigcsináltam nélküle nagy-nehezen, de ez az új story ...
BTW.: Azoknak ajánlom akik kicsit tudnak angolul. És sokszor úgy kell majd végigmenni az X laborokon hogy nyomod az F-et....

Vissza
Top Alul