OGSE

Orszag

New Member
Csatlakozás
2011.08.30.
Üzenetek
38
Reakció pontszám
0
Hely
Rákócziújfalu
Már feltettem a közösbe a kérdést, hogy van-e valakinek ötlete vagy tapasztalata az OGSE-ben, hogy hogyan lehet elkerülni az állandó, látszólag ok nélküli felrobbanást az Agropromban. Beszéltem a Duty-s srácokkal, elmondta a csapat mesterlövésze, hogy aknásítottak a katonák, stb. Oké, elmentem a katonai bázishoz, de ott bemászva is mindig robbanok vagy beérkezéskor vagy pár lépés után, ami vicces, mert pásztázom a padlót, aknakereső van rajtam és csavart is dobtam előre...

Pont ott fogok tartani ha még játszok öt percet :D én az aknakeresőmet már rég elhagytam, szóval nemtom mi lesz. De eddig nagyon élveztem bár könnyű meghalni.

Különben egyszer kiírta valaki, hogy tanuljátok meg már normálisan használni a PDAtokat mert ezt más is olvashatja :D már nem tom ki volt.

Madness":10sa9bhd mondta:
Pont ott fogok tartani ha még játszok öt percet :D én az aknakeresőmet már rég elhagytam, szóval nemtom mi lesz. De eddig nagyon élveztem bár könnyű meghalni.

Különben egyszer kiírta valaki, hogy tanuljátok meg már normálisan használni a PDAtokat mert ezt más is olvashatja :D már nem tom ki volt.

Majd szólj kérlek, ha sikerült. Már megpróbáltam kimenni-bemenni az Agroprom felszínnél, kimenni gyorsan a katakombákból, de csak azt értem el, hogy a felszínen is robbantam mint a huzat. Vicces... A fegyver elrakása se jött össze,nem befolyásolta, tehát nem a kézifegyver durran el,

Lehet nem ugyanarra gondolunk, ki tudtam hozni a cuccot a bázisról, dutyt nem láttam, aknák se voltak csak géppuskák amik maguktól lőnek de fel lehet őket robbantani. Igaz én a controllerek miatt a bejáraton jöttem ki a föld alól.

Tuti, hogy nem ugyanarra, mert én már a freeplay-ben vagyok, a kocsmáros adta a munkát, miután befejeztem a C-Consciousness kiirtását.

Nekem nagyon tetszett, bár a tűzerőn még lehetne mit finomítani, kicsit vicces, mikor 20-25 lövedéket beletolok valakibe 2m-ről... Mondjuk a nehéz szovjet lövedékek jobban húznak :) Viszont, a puskagránátoknak meg kézigránátoknak TÉNYLEG lett haszna, a default rakás sz-- puskagránátok helyett valós távra repülnek és ha valaki a képébe kap egyet, nem köszöni meg. Sok aprósággal megdobták, a legjobban a rádióval utasítható társ tetszett, ezzel még nem találkoztam. Több cuccot beleraktak a CoP-ból, meg van pl. egy életjel-vevő, amivel megfelelő módon ki lehet szúrni a szörnyeket meg embereket is. Mondjuk én a vérszívó ellen láttam a legtöbb hasznát, a kis huncut.

No akadt egy kis problémám... Elindítottam ám mikor új játékot kezdtem kilépet chrassel...
Bár nem tudom mien verzióra van ajánlva én 1.0005öl indultam, most végig próbálom a verziókat... aztán majd kiderül... ha továbbra sem oldódik meg a problem akkor kérek egy kis telepítési segítséget

Üdv
Scarecrow: error loggal egyszerűbb lenne megmondani, hogy mi a baj (Win7-ben kb itt van: C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs vagy hasonló elérési útvonalon található egy x-ray_felhasznalo.log, aminek a FATAL ERROR utáni része jelzi ki a ctd-hez vezető hibát).
Vszeg a telepítésnél az Argus textúrákat választottad, ami nincs bent a telepítős exe-ben, ezért azt külön le kell tölteni innen:
Argus Photorealistic Zone:http://blackbyte.org/photorealistic/
A textúrákat be kell másolni a gamedata\textures mappába, de a mod textures.ltx-ét ne írd felül.

Szerintem nem kell mellé fegyó textúrázó mod. A mod többi része be van tömve a dbe, dbf, dbg fájlokba, ezekben vannak a fegyver textúrák és minden más, ami a gamedata mappában nincs.
Számomra az eddigi legjobb stalker mod, amiben még csak a vanilla pályák és vanilla sztori van. Néha vért kell izzadni a sikerért, most pl. az istennek nem találom az 5. doksit X-18-ban, és már alig élek.
Az előbb sajnos az egyik mentésem korrupt lett, úgyhogy vissza kellett tölteni egy régebbi állást, de a mod legalább jelezte az error logban, hogy a mentés korrupt lett.

Ma kezdtem el.Még nem sokat tudtam vele tolni, de az biztos, hogy minimum a Lost Alpháig tökéletesen elleszek vele!:D

Kirpóbáltam én is, és végre először érzem azt egy modban hogy szükség van kajára...és vigyázni kell a pénzre.
Eddig nagyon tetszik. :)

Ez a pénz és kaja dolog inkább az amk ful realismban valósult meg, nem lehetett nálad kaja mert sugárfertőzött lett meg amúgy se lehetett találni szinte sehol. Ebben a modban meg direkt több pént kapsz de látványosan többet.

ss_kristof_03-15-12_12-25-44__l01_escape__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

LOL spongyabob és ez az arc mit csinál ott a földön LOL

Vissza
Top Alul