Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Látszik mennyire random a a mod. :) Nálam a bárban csak zsoldos és szabadságos támadások voltak, de azokat elég könnyen elfolytották. Viszont a kitörések után a katonai raktáraknál folyamatosan kontroller jelent meg a szabadság bázisának bejáratánál. Hogy a fontos emberek ne tudjanak megpurcanni, egy BTR, Lada Niva, Traktor és valami Mini Cooper féle autóval eltorlaszoltam a főbejáratot. Így csak az ott álló 2-3 ember volt kitéve veszélynek, igaz meg is purcantak de legalább megszereztem tőlük a sniper sgi 550-es gépkarabélyokat. :D

Arra én is emlékszem még egy régebbi verzióból, hogy amikor jött a kitörés, a Freedom bázis mellett vészeltem át az egyik tető nélküli padláson, ahol a Szolgálatosok is tanyáznak. A kitörés után egy egész zombi/mutánshadsereg jelent meg a távolban és tartott felém egy irányítóval megspékelve :D .

Ezek ismerősek, de ha jobban belegondolsz szerintem realisztikusabb kicsit... vagy nem tudom mi erre a megfelelő szó. Mármint amit Tibi írt, de nem tudom ki hogy van ezzel :))

Azért az már annyira nem volt reális, amikor próbáltam leteríteni az irányítót Dragunov-val, közben már kb. száz méterről elkezdett támadni és nem bírtam kinyírni :roll: .

Én egyszer jártam úgy, hogy BTR-rel tartottam a vörös erdő felé és egy kontroller zombifikiálta a szabadságosokat a barikádoknál. Kiszálltam a járműből, hogy majd elintézem a mutánst, pont támadás közben volt, mikor úgy döntöttem inkább visszamászok a járműbe, elvégre mégis csak nagyobb biztonságot nyújt egy páncélozott csapatszállító. A nagy ló....t! BTR-rel együtt a szabadáság bázisának a bejáratáig vágott a levegőbe, egészen attól az útkereszteződéstől, ami a határ és a zsoldosok tábora felé ágazik szét. :D Amúgy valóban rengeteg erősebb mutánst pakol arra a pályára a mod egy kitörés után.

valaki próbálta már az újabb OL modot? Mi a véleménye róla?

"This mod is almost perfect, except it crashes almost every 30 seconds. "
"great mod until your save files dont work "
"The mod is completely broken as soon as you immerse yourself everything ***** up one way or another!!!!"

ha sikerül elindítanod biztos jó de rizikós

Fostalicska. Cordonban szinte minden második percben kilépett, ezért utálom az ilyen merged modokat.

Ne próbáljátok ki, nem éri meg. Akkor inkább az egyel előtte levő verziót, az nem ennyire bugos.

Mondjuk a Shoc mindig is bugos lesz, akármilyen modot csinálnak hozzá.

De ez az OL 2010 kiverte a biztosítékot. -.-

Értem... mondjuk olvastam hogy milyen modok keveréke, szinte egy nagy katyvasz... pedig jónak tűnt...
Tehát akkor inkább nem erőltetem.

Hogyan lehet OL2010-ből kiszedni a kiszedett kerítéseket (visszarakni)? Nagyon tetszik a mod, csak a kerítéseket hiányolom.

hát figy :D azokat dezo szedte ki anno töltsd le és kersgélj a fájlok között :D kersd azokat amik a dezos modba voltak (no more fences by dezo) :D aztán sok sikert, de am sejtem miért zavar vedd maxra a látótávolságot é nem ognak mindenhol zavarni. (tom hogy ködön kereztül is látszanak) na tvábbi jó mulatást mindenkinek :D

Minden maxon van. Kitöröltem a modból a no more fence fájljait (mielőtt fölraktam, tehát maradt az eredeti), látszik is, hogy ott a kerítés, de át lehet menni rajta. Nem a látvánnyal volt bajom, hanem stratégiai szempontból hiányzik...

materials.xr is hozzá tartozik a kerítés modomhoz. azt is töröld ki, ha mákod van nem editálták, és más nem vész el vele...

Heló azért írok hogy segítséget kérjek nincsen meg valakinek az oblivion lost 2.2 100% mentése mert ha jól emlékszem a játék vége után freeplay leszz nem kellene mert meg volt nekem is de fórmázva lett a pc-ém és nem mentettem le pendriv-ra válszt előre is nagyon szépen köszönöm! :)

Vissza
Top Alul