Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Üdv!
A magyarítsban van egy gamedata mappa, abból szépen másolj át mindent, abba a gamedata mappába, ami a játék főkönyvtárába van, kér felülírást, de mennie kell neki.

Más:
Valaki nem tudja miért lehet az hogy nem tudok képződményeket "átváltoztatni"?
A megadott képződményt dobom a megadott anomáliába, mégse történik semmi, pedig már próbáltam az egyik pálya rész összes anomáliájánál. Próbáltam a Gyöngysort, A bőrt, a cseppeket és a pikkelyt is, mégse fehéredik el a képernyő. Régebben sikerült 1-2 szer de most semmi.
Valami ötlet valakinek?

Próbáld meg este 8-tól reggel 6-ig, akkor lehet csak, azt hiszem.

Bocsi hogy ide írok, de nem tudom máshol megkérdezni hogy ti hogy tömörítettétek ki a letöltött zipx fájlokat ???

Töltsd le a WinZip legújabb verzióját. Azzal meg tudod oldani a problémát. :)

Annyit tudnék mondani a mod-al kapcsolatba hogy nagyon jó!!! Nem akarok krtizálni mert azért nekem se menne jobban a dolog, de sajnos teli van bug-okkal és lefagyásokkal, bár ez egy beta verziótól nem szokatlan. Azonban ami nekem nagyon idegesítő dolog hogy egyes küldetéseket teljesítés után és nyitva hagy pl: A freedoom bázisnál Skull-nak van egy küldetése hogy öljem meg a snipert, miután megtettem vissza megyek hozzá meg kapom a jutalmamat, viszont a PDA-m még mindig vissza küldene hozzá hogy vegyem fel a jutalmamat. Majd miután úgy döntöttem hogy hagyom a francba a dolgot vissza akartam menni a bárba ám a két pálya közötti töltés végénél mindig le fagy a játék ...

mien Patchet használsz? én 1.0005öset, azon stabilabb a játék. Lehet neked is az van fent, de én 2 kezemen megtudom számolni hogy az 1.0005ös + az RC1 alatt hányszor fagyott volna ki. Pedig párszor újra raktam már rajta a módot.
a térképen való megmaradó jelzéseket én is tapasztalom, egyik játékban ott van másikban nincs :D

1.0005ös patch + oblivion lost 2010 final beta verzió-t nyomatom !!!

Hali
ol 2.2 nek az 1.0005 ösével játszok és a hadi raktáraknál ha közel megyek a freedom bázishoz x ray crashol. Próbáltam régebbi menéstő,l újra is tettem de nem javult meg...
Valakinek lenne valami ötlete h mit kezdhetnék vele?
Thx!

Helló valaki nem tudna segíteni h mért nem ment a játék a helye megvan játékon belül jó de ha ki lépek és úgy megyek vissza a játéknak a a mentése nincs meg.valaki valamit tudna mondani erre ?köszi előre is. eredeti

kbence: kezd újra a játékot, vagy pedig menj más úton a bázishoz. elég hülyén hangzik, de nekem már volt hasonló problémám.

bunyi: ne gyors mentéssel mentsd el, próbáld meg úgy, hátha.

Hali. Megint elkezdtem hosszú idő után játszani.Az OL2.2 úgyis itt csücsült már jó ideje. Nos kedvenc részem mindig is a Bar volt. Már alig vártam hogy oda érjek. Rendben volt minden, amikor át mentem a pálya részre. Balra kikerültem a kutyákat, mert előtte még felakartam venni a küldit. Még mielőtt felvettem volna, olyan hangok jöttek meg úgy szédült meg néha az emberkém, mintha irányító támadná. De a támadás scriptje nem volt teljes. Először nem problémáztam, lelőttem a kutyákat minden rendben lett. Mondom biztos a pszi kutyák miatt van. Elindulok befele megint, szédülés időként, meg a hozzájáró hang, de nincs sípolás, ami az irányítónál van. Megyek befelé a hangárban vagyok, amikor látom a térképen hogy tiszta hulla minden. Na mondom itt mi történt, megint elszabadult az AI? Aztán ugye van a fölöttem járőröző emberke. Nézem, nem mutatja a térkép. Rá viszem a célzót az pirossá változik. Gyorsan be ugrok alá, megnézem a kimutatást, ellenség-zombi. Lelövöm a hullák nagy részével is ez a helyzet. A szolgálat bázisa felől lövöldöznek rám még 3-man, de nem foglalkoztatott nagyon. Mentem, jöttem, balra kerültem, kifosztottam. Mondom szét nézek már. 2 utolsó élő stalker nagyon nagy falon át célzó versenyt rendez. Lelőttem hát az utsó 3 szerencsétlen zombit, köztük az egyik Barin. Erre előbukkan ott az irányító viszont most már rendes a támadása. Na most mit tegyek, mert egy NPC által elég fontos terület ez, és én a missiokat meg az arénát akartam csinálni:(((

Vissza
Top Alul