Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Akkor vedd le, vagy keríts újat. Nem mindig működik a felismerés, én például Duty ruhában járom a Freedom dázisát.

Nekem is volt ilyen, egyből az elején, mikor a padláson felvettem a zsoldosruhát. Egyik stalker elkezdett rám lődözni. Viszont csak akkor érdemes vissza lőni, ha utána be akarsz állni valami olyan frakcióba amikkel 'háborúban' állnak.

Hali. Kérdésem a következő. A rejtekhelyek mindegyike az eredeti Shoc játékból vannak, vagy az OL-ba vannak újonnan betett helyek is?
Mert ha a mód nem tartalmaz újabb rejtekhelyeket, akkor megtaláltam a 4. Mama Gyöngyét. Mázlis Rejtekhelye, A Vad területen ott, ahol fel kell menni a lépcsőn a zsoldosokhoz és egy kiugró szárnyba van a kék láda, amit majd sok öldöklés után bead a játék. Valaki az eredeti játékba megkapta azt a rejtekhelyet?

Bizonyosan nem. Szerintem legalábbis. Én például ez előbbi artifactot a Sötét Völgyben, a labor melletti részen,egész pontosan a nagy emelvényen álló adagológép roncsainál találtam meg felül,egy kézi rádióadó-vevő,meg egy gitár és néhány konzerv,valamint nagy adag radioaktivitás társaságában.

Az 1. ott van, a második a Bárban lévő Bandita adja, ha megoldottad a Mester Stalker melót, egy meg Fang Sírjánál van Pripyatba, azt pedig a Yantari alagútrendszerben lévő egyik hulla adja be. Szal megtaláltam a 4. MAma Gyöngyét. Majd lesz időm, az alap játékba is megnézem. Az a baj, hogy sok zsoldost kell kinyírni a Vad Területen, mire beadja. visszamentem arra a páylára már legalább vagy 100X. Egyébként az OL-be már csak Mama GYöngye van rajtam, 8 db pontosabban. Viszont csak Hipermodifikációval és nem Abszolutummal, van egyáltalán belőle ilyen fokozat?

Szerintem "Mázlit" (Lucky) a mod rakta be a rejtekhelyével együtt.
Az viszont biztos h ügyi vagy nekem sose volt 3 mami gyöngyöknél több.

Mikor már Mester fokozaton is végigvittem az alapot, újrakezdtem és szórakoztam vele kicsit, volt olyan, hogy 3 túrista stalker ruhám is volt, annyi éjcsillagot vittem vissza Sidorovichnak :) Szinte már nem volt rejtekhely, amit beadott volna, mindegyiket megtaláltam. :)

Igen, A Rostoki rejtekhelyek ezen is hiányos. És szeintem a mázlis rejtekhely meg sima Stalkerben is bennevan, mert alapjáték magyarosítással játszok, azért hiányos a fordításom, most vettem észre.

Sziasztok !
Egyszer régen már végigjátszottam az alapjátékot ,és azóta ez a kedvenc játékom .Most újra nekiálltam ,de kiegészítettem az Oblivion Lost moddal. Nagyon tetszik ez az "új" világ ,de sajnos elakadtam.
Az X18 küldetést végigcsinálom ,megölöm a főgonoszt ,kinyílik a lángoló ajtó ,majd jön valami demo féle ,és ez után nem történik semmi .Fekete a képernyő .A menűbe ki tudok lépni ,és vissza is ,a játékba ,de marad a fekete képernyő .Az utolsó mentéstől többször megcsináltam a küldetés végét ,de mindig ugyan az a végeredmény .
Ha valaki tud ,kérem segítsen !

Melyik verziót tetted fel? 2.2; 2009 RC? Nekem a 2009-es verzió folyton Crashbugzott. A 2.2-es verzió viszont tökéletesen működik 1.0005-ös patchel. Lehet, a VGA kártyád azt a videót nem bírja el, amelyik utána jönne. Vedd el a beállításokat minimumra és úgy próbáld meg. Talán még addj manuális értéket a Virtuláis memóriádnak, hátha az is segít. Az OL-nek azt hiszem keményebb gépigény kell. Ha így se jó, nem tudok mást.

Vissza
Top Alul