Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Csiga: a Moonligthből lehet csinálni Sunlioghtot, Snitchtől tudod megvenni a receptet a "Give me all your artifact transmutation recipes!" opcióval.

Én abba a ládába csak a különleges (felfelé nyilas) meg ritka (pl. PKM) fegyvereket szoktam rakni.

Sunlioght,az mi? :D
Bajban vagyok a relikvia-készítéssel...
Elismerem,szeretem a Stalkert.

Lelet, amit a Moonligthből lehet készíteni. Elmész Snittchhez, mondod, hogy kell speciális infó, aztán mondod, hogy azonnal adja oda az összes receptet és 30.000-ért odaadja, de ez ahogy láttam, neked nem probléma...

az én összes jelenlegi készletem:
108708143-4.jpg

a gépágyú és a lőszer külön elhozogatva mert piszok nehéz...
egy olyan 1000 lőszer 22kg környékén van :S árban meg kb 20-30k/db(1000) közé határolom... nem volt olcsó...
a készletben zsákmány fegyver a Kriss V géppisztoly a a gauss, és a "mini Dragunov"
és
szerencsére a tudósoktól olcsóbb beszerezni...
ezért az egy zsákmányponttért eladtam mindent... és a találgatások elkerülése Végett ez a készlet Pripyatban van...

Most kezdtem el nyomni az OL 2.2-t. Érdekes ugyan de jó! Furcsa, hogy a hiúz folyamatosan üldöz ha elfutsz is előle, illetve az a torz hosszú vékonykarú humanoid mutáns, tiszta Kváázimóódóó és ET keverék! :D

Viszont lenne egy kérdésem. Az actor.ltx file tartalmazza azt, hogy mennyi pénzzel indulok. 40-re van állítva alapjáraton és hiába állítom át más értékre akkor is 40 rubelem van. Valaki tudna esetleg ez ügyben segíteni, hogy mit írjak még át ahhoz, hogy annyi pénzzel induljak amennyivel szeretnék?

Köszi előre is. :)

A cheater fajtádat! (nem piszkálásból)
Próbáld azt, hogy kiveszed, átírod, és visszateszed. Talán az sikerül

Emberek!
Fel akartam rakni az OL modot, fel is raktam, de nem indul. Igaz, hogy a jatek nem eredeti, de egyszer már ment rajta. HELP ME OUT BROTHERS !

[mod]Akkor viszontlátásra - Tibi[/mod]

Vissza
Top Alul