Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

modok nélkül, megy szépen, a magyarítással annyi gond van csupán, hogy az csak 1.0004 patch ig jó, afölött nem támogatja a videók lefordítását.
Ha felteszem ezt a socol2009_rc1 modot, akkor ügye kilép töltés után :(
Magyarítás nélkül meg megy ügye, a mod

Nincs valami olyan magyarítás ami jó 1.0006 hoz ???

Vagy hogy lehetne megoldani, hogy mod is legyen,meg magyarítás is :D

Szia, köszi szépen, ezzel a magyaritással, megy szépen :P utolag kellet feltenni
Jó ez a kis mod, elég látványos :D

Nekem nagyon tetszik.

spoiler

Az erőműnél a hadsereg kereskedőjével találkozol,azt ne hagyd ki! :D

Annyi érdekelne, hogy mindig esik az eső, és sötét van ?? :D
Mert nekem folyamatosan szakad :D és az oromig se látok, néha kicsit kitisztul, de nem az igazi :D
Gondoltam kihasználom a sötétség előnyét, alszok éjfélig és :D a szentjánosbogarakat leszedem szép sorba :D
De nem világítanak :D
Ők meg tökéletesen látnak hiába van sötét :D
Jah meg a relikviák érdekelnének, hogy itt még szinte egyet se láttam, azok vannak amiket nyertem, kaptam küldiért, vagy halottól szedtem el. Itt is van detektor ???,vagy hogy lehet normálisakadt beszerezni, találni ???

Felfedeztem egy-két bugot benne. Néha a stalkerek ellenségnek néznek, és rám lőnek, meg pirossal jelzi őket, aztán átvált sárgára, semlegesre.
Meg egyszer kidobott csak úgy :D
D

Néha süt a nap,de az elég ritka.
Nincs detektor,csak úgy hevernek a relikviák a földön.
Ha ellenségnek néznek,meg van az okuk rá. :)
Nekem memória-hiányra hivatkozva dobott ki,a 2Gb kevés neki.

Akkor a relikviák, gondolom, jobban elvannak rejtve, nem hevernek annyira szanaszét, mint eredetileg. Legalábbis, szeméttelepen meg agropromnál sem találtam, az útszélén, egyet se, eredetibe, tele van :D
Mindig azokat adogatom elfele, ha kell mani :P

A szeméttelepen, mikor belépek, és közre fogja a 3 tolvaj a stalkert, ott, nem a tolvajokat, jelöli ellenségnek, hanem a stalkert, aki rám is támad, és agropromnál, szintén az elején, aki van eredetileg, ő szol hogy gyepálják a stalkereket, a katonák, menyünk segíteni, az is egyből rám támad, mindkét esetben lekellet lőnöm őket.
Cordonál, meg kicsit streszesek vagy nem tom, ott, felém enged némelyik egy fél tárat, ellenséges aztán meg át,megy semlegesbe.

Tartogat egy-két meglepetést, ez a mod :D érdekes tetszik
Na meg a zombik is jók :D vissza felkelnek :D, 4-5 alkalommal kel fejbe lőni puskával :D az a hosszúkarú,meg mindig a semmiből, képes előkerülni.

Szido 40ezerért kibékít,bárkivel is volt afférod.
Ugyanakkor őnála választhatsz,kikhez akarsz tartozni, de később ezt is megváltoztathatod.
Érdekes monolitosnak lenni vagy a beállni a hadseregbe. :D
Relikviák nekem hevertek a földön is,de ahogy haladsz az erőmű felé,a megölt embereknél egyre jobbakat fogsz találni.
A fegyvereket a legjobb áron a Szabadság kereskedője veszi meg,a relikviákat Jantarban a professzor, persze csak ha segítettél neki.
Ha már sikerült valakivel összehaverkodnod(zöld pötty jelöli a térképen),magaddal hívhatod és segít túlélni a Zóna nehézségeit,mutáns-támadás,stb.
Szóval,nagyon szórakoztató újítások vannak benne az alapjátékhoz képest.

az hogy ellenségnek néznek a stalkerekek a viselt ruha miatt van:D
ez az amit észre vettem az OLben hogy a ruha alapján messziről lőnek rád a stalkerek ha bandita dzekibe, vagy bandita nagykabátba van...
Ha monolitosba alapból mindenki lőni fog rád elsőre.
de a katona táskát úgy szereztem meg hogy beöltöztem berillbe, és felmásztam a tetőre hátulról, fogtam és kisétáltam és meg se állítottak. argropromot is ugyan így csak ott egyszerű baka öltözetbe... oszt kapa...
ha szolgálatos ruciba vagy akkor a szabadság messziről lő lád.. ez fordítva is...
csak ha közel vagy hozzájuk kb 2-3 méterre akkor ismernek fel.
Tapasztalat, mert elég sokat kentem az RC-1el.. de most hogy mondod csiga lehet hogy engem is a ram miatt dobogatott le mert nekem is 2gb van.

Hát köszönök, minden segítséget.
Nekem is 2giga ram van :D, de nem ír ki hibát, csak kivág egyszerűen :D
A támadások okai, ezek szerint, akkor gondolom a zsoldos ruha miatt van. Mindjárt eljutok a 100 járd bárba,ott majd lecserélem stalkera, akkor a ruhát, és megoldódik :D, valami semlegest kell majd bekeríteni, a jobbikból is :P nem szeretem ha lőnek rám :D

Én sem törődök a ruhával,meneküljenek ők :D
Jó dolog a GPS is,minden pályán elhelyeztem egyet,tartalék lőszer meg sok egyébbel.
Amúgy példák a relikviákra:
gyöngysor az Agyperzselőnél
17755048.jpg

lélek a Vörös-erdőben
11806283.jpg

Hát, a bár területére, csak úgy tudtam bejutni, hogy lekellet vennem a ruhát, mert a szolgálat, folyamatosan tüzelt rám, és a fegyvereik ellen nem volt sok esélyem egyenlőre.
Közbe találtam, pár relikviát, a szeméttelepen, a dombtetőkön, meg agro-ba is, az alagútnál, de azok is csak a silányabbak.
Ezt a főzőcskézést próbálnám majd ki, :D
Felvettem a küldit, hogy öld meg a katonát, az meg adott egy receptet az életéért cserébe.
Hogyan kell egy relikviából, egy másik fajtát csinálni. :D

Bedobod a leletet az anomáliába, majd vársz a receptben lejegyzett ideig. Egy baj van csak: a lelet "járkál", magától mozog, tehát nem nagyon marad ott, ahol lennie kéne. Elektro anomáliában úgy kell csinálni, hogy bedobsz csavart, majd amíg újratölti magát, bemész és lerakod a leletet. Főzőcske előtt érdemes menteni, mert lehet, hogy az anomália Cobblestonet csinál belőle, vagy elveszi a leletet.

én elég sok relikviát "kotyvasztottam" benne kezdve azzal hogy 40 kolobokból kb 8 jutott el arra hogy "Sphere" (vagy valami ijesmi nevű golyó és tépés védés, igazából csak plusz hatása legyen)
a lényeg az hogy kiírja hogy mennyi esélyed van rá, és ha magyarosítva van akkor a leírásokat megtalálod a Pda / Enciklopédia / Receptek helyen, ott a létrehozás esélye a mássá deformálódás, és a "Cobblestone" változás esélye is.
ha esetlegesen útobiba válna akkor se csüggedj a tudósok 8000ret adnak darabjáért :D
azért a 40-8 maradt meg véglegesen... akkor 32 meg csak úgy.... XD
viszonylatban 3 vagy 4 fokozat van asszem a relikviából, értelem szerűen az útolsó a legjobb és majdnem minden végső fejlesztésű relikvia nem ad semmiféle mínuszt. ám mire eljutsz odáig.... az egy pokol járás...

Hy, még annyi problémám lenne, hogy mitől van az, hogy elégé kettőzve látok a játékba ???
Eleinte nem de mostanra valahogy kialakult, és egyre rosszzabodig a látásom

Álmos vagy,aludj egyet. :D
De biztonságos helyen!
Rákattintasz a hálózsákra ás kiválasztod,hogy hány órát szeretnél aludni.

Vissza
Top Alul