Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Szevsztok! Valaki segíthetne!Felraktam az oblivion lost 2.2 modot.Megy jó minden, de a főküldetés első feladatánál mennék szidorovicsshoz, de az nincs sehol! ez bug, vagy ezzel a moddal eltűnik a főküldetés?

Hurka!
Ez biztos az OL-mod? Mert a Priboi-story verzióban valóban nem van ott Szidorovics,ugyanis távol,a Katonai raktárterületeken,Vérszívófalván ,egy koszos pincében fetreng,zölden és nagyon meghalva.
De,ha jól emlékezem,az OL-nál végig a helyén marad.

Sajnos többször újrakezdtem, aztán egyszer csak ott volt.Csináltam pár feladatot, mentem hozzá jutalomért és ott volt.Kaptam másik feladatot, elvégeztem, majd mentem hozzá de megint nem volt ott.nem értem bóklászhatok órákig mire megint megjelenik.talán.biztos hogy ol2.2modot használok.szóval egyszer ott van egyszer nincs ott.érthetetlen.azért köszönöm

zombimorzsi":3bmsw39d mondta:
Hurka!
Ez biztos az OL-mod? Mert a Priboi-story verzióban valóban nem van ott Szidorovics,ugyanis távol,a Katonai raktárterületeken,Vérszívófalván ,egy koszos pincében fetreng,zölden és nagyon meghalva.
De,ha jól emlékezem,az OL-nál végig a helyén marad.

Jobb helyet el se tudok képzelni neki! :D

zombimorzsi:
"Szidorovics,ugyanis távol,a Katonai raktárterületeken,Vérszívófalván ,egy koszos pincében fetreng,zölden és nagyon meghalva." ÁÁÁÁÁ MEGALOL xD SPOJLER

Nade komolyra ferdítve: Tudja valaki h az OL 2010 (vagymi) mikor jön ki?
Az a ver. ameiket a Loszt Alfa, helyett/előtt adják ki a fiúk.
Előre is kőszí!

Én a OL 2009 RC-vel játszom,és folyamatosan vérzek,meg sugárzok,nincs rajtam relikvia,ami ezeket okozná és mégis.
Hol tudom ezt leállítani,melyik *.ltx fájlba?

Vérzéscsökkentőt meg sugárzáscsökkentőt használok.
A Freedomtól vásárolt exo állapota meg magától romlik. lol2

a freedom exo egy rakás kaki... az alap még mindig jobb!
én átlagban megelőzöm az elvérzés lehetőségét.
kb 50 kötszer van nálam, amit ha 0.1el is számolja a akkor is csak 5kg.
elsősegélyből sokáig az alapot használtam, így a végére,(az antennától kezdve) van vagy 50kék és 40sárga csomagom, ami a gém végéig elég!
és használni kell a fedezéket, meg a gyors gombokat, nekem pl egyéni beállításként, a gyors kötözés a "B" gomb a gyors medkit pedig a "v" gombra van állítva, ez gyors reagálást biztosít többségében..
bár ez csak 1 vélemény.

én freedom exoval toltam végig. Egy baja volt: az erőműbe nem védett az agykilltől, úgyhogy ott állandóan meghaltam.

A freedomos exoval semmi bajom,azon kívül,hogy magától amortizálódik. :D
De azért lecseréltem.
Ezek mellet a relikviák mellett nincs szükség kötszerre meg elsősegélyre. :D
65038278.jpg

81861495.jpg

A legnehezebb fokozaton játszom.
Bekapok egy cipót,megiszok egy üveg vodkát,aztán üsd-vágd,nem apád! :D

Sziasztok, szeretném, magyarítással is kivégezni a SOC-ot meg pótolni a kimaradt kis küldiket, de nincs sok kedvem, végig bajlódni ismét az egészet.
Nem ismertek, egy olyan modot, ami működik, és valami ilyesmi van benne, hogy
- javítható itemek
- tuningolás
- vagy valami olyan, ami normális páncélt, add meg fegyvert
érdekelne Csiga07 hogy te mit használsz, tetszik amit a képeken látok, a relikviák, hogy enyi elfér,

Két modot felraktam, de nem igazán váltak be.
http://www.strategyinformer.com/pc/stal ... 32233.html
a páncélt nem találtam meg sehol,és megvenni se lehet :(

http://www.strategyinformer.com/pc/stal ... 32232.html
Ez mükszik, de nem igazán nyerte el a tetszésem, kicsit túlzás, és garantált elvérzés, ha találat ér

szia, leszedtem, felraktam, de nem tudok vele játszani
az 1.0006 os patch van fent,
majd felraktam a modot
és a magyaritást.

amikor inditom a játékot, szépen elkezd betőlteni, majd mikor betölt, kilép.
mi van ilyenkor ?? mit lehet vele csinálni ??

Na közbe leszedtem a magyaritást, anélkül megy, de nekem a magyaritás fontos lenne :P

Vissza
Top Alul